Συντονιστής: University Editors
πλατσα έγραψε:Μπορούμε να κάνουμε σαματά και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας. Εγώ πάντως την μέρα της "εξέτασης" θέλω να μην γράψει κανείς και να ζητήσουμε τον λόγο από τους υπεύθυνους... Δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι!
civil_emp έγραψε:μηπως πρεπει να προταθει κατι απο την πλευρα μας και να μην περιμενουν τη γραμματεια? θεωρω καταρχην πως θα θελουν να γινει εξεταση κι ας χαθηκε με δικια τους ευθυνη..
τωρα επειδη φετος και μεχρι στιγμης ολα ειχαν εξελιχθεί ομαλώς, ενδεχομενως καποιοι απο μας να εχουμε κανονισει να φυγουμε απο αθηνα ακομή και το αλλο σαββατο, αμεσως μετα την εξεταστικη. θα ελεγα λοιπον να εμπαιναν οι πιθανοτητες την βδομαδα που ερχεται και μαλιστα κενό βαδιας υπαρχει την πεμπτη στις 15.00. Ή να εμπαιναν εκει η 8.30 το πρωι και να αλλαζε θεση μετο μπετο 0. αυτό γιατι την επομένη εχει μαθημα πάλι το 4ο εξαμηνο (μιγαδικες), να υπαρχει εστω λιγο παραπανω χρονος. ενω το 6ο εξαμηνο δεν ξαναεχει μαθημα.
γνωμη μου ειναι αυτη, καλο θα ηταν δλδ να μην επιανε ουτε σαββατο ή ακομη χειροτερα ουτε τη μεθεπομενη βδομαδα...
Κοκός έγραψε:Λογικά θα το δώσουμε την επόμενη Δευτέρα...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 5 επισκέπτες