Mαθήματα Autocad ?

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Mαθήματα Autocad ?

Δημοσίευσηαπό annna » Τετ, 11 Φεβ 2009 12:08 pm

Aναρωτιόμουν αν το Autocad ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα το διδασκόμαστε στη σχολή.Και επίσης κατά πόσον διδάσκονται όλα όσα χρειαζόμαστε..Με λίγα λόγια πρέπει άραγε να πάω σε φροντιστήριο για να το μάθω??Τα φώτα σας συνάδελφοι...Ευχαριστώ!!!
annna

Έτος εισαγωγής: 2008

Re: μαθήματα autocad?

Δημοσίευσηαπό Sentient 6 » Τετ, 11 Φεβ 2009 1:07 pm

Λοιπόν για το Autocad υπάρχει στο 4ο εξάμηνο το μάθημα ''Σχεδίαση έργων πολιτικού μηχανικού σε Η/Υ'' που διδάσκεται από τον κ. Στάμου.(Συντονιστής είναι ο κ. Τζουβαδάκης)Είναι επιλογής και ο βαθμός δεν υπολογίζεται στον μέσο όρο του πτυχίου,απλά αναγράφεται στο πτυχίο ότι έχεις διδαχτεί Autocad.Δηλαδή πρόκειται για καθαρά φροντιστηριακό μάθημα.Αν δεν έχεις επαφή με το πρόγραμμα μπορείς να πάρεις τις βασικές γνώσεις (για σχεδίαση 2-D και 3-D)και στη συνέχεια να το δουλέψεις μόνη σου,αλλά κατά την αποψή μου δεν επαρκεί για να πείς ότι μπορείς να το χειριστείς άνετα.Αυτά ίσχυαν για πέρυσι τουλάχιστον.
Γενικά πάντως το Autocad είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο,μάλλον απαραίτητο,καθώς μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να σου λύσει τα χέρια.Δεν πιστεύω όμως ότι είναι αναγκαίο να πας σε φροντιστήριο για μάθεις τα βασικά.Απλά θέλει να μάθεις τις κύριες εντολές και μετά να ασχοληθείς αρκετά ώστε να αποκτήσεις άνεση.Δεν ξέρω τί εξάμηνο είσαι,αλλά προσωπικά χρησιμοποίησα το Autocad για τις εργασίες Οικοδομικής και Αρχιτεκτονικής και έτσι το έμαθα κάπως!Φυσικά αν θες να φτάσεις σε αρκετά υψηλό επίπεδο τις γνώσεις σου,ίσως το φροντιστήριο είναι αναγκαίο κακό!
Αυτά από μένα,ελπίζω να βοήθησα! ;)
Life's too short to cry,long enough to try...
Sentient 6

μαθήματα autocad?

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τετ, 11 Φεβ 2009 1:59 pm

To autocad είναι πλέον προαιρετικό μάθημα του 2ου εξαμήνου.

lessons.pdf
(429.17 KiB) Έχει μεταφορτωθεί 194 φορές
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Re: μαθήματα autocad?

Δημοσίευσηαπό Wh0cares » Τετ, 11 Φεβ 2009 2:09 pm

Το εβαλαν επιτελους στο εξαμηνο που επρεπε,μπραβο τους...μονο 4 χρονια τους πηρε :ellinofreneia:
Wh0cares

Έτος εισαγωγής: 2006

Re: Mαθήματα Autocad ?

Δημοσίευσηαπό annna » Σάβ, 14 Φεβ 2009 2:21 pm

αχάαααααααα..Ναι όντως βοηθήσατε!
Πάντως σε κάθε εξάμηνο χάνονται τόσα μαθήματα που δεν νομίζω να βασιστώ στην σχολή για να το μάθω.Οπότε τώρα είμαι στο ψάξιμο για κανένα καλό φροντιστήριο.Οποιος γνωρίζει κάποιο καλό ας μου το πει!!(νομίζω βέβαια ότι θα ήταν καλύτερα μέσω προσωπικού μηνύματος και όχι κοινοποιημένα στο forum!)Euxaristw!
annna

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Σάβ, 14 Φεβ 2009 2:23 pm

Θα βοηθούσε αν έλεγες και σε ποιες περιοχές σε ενδιαφέρει.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό Καμένος » Σάβ, 14 Φεβ 2009 2:56 pm

Πάντως σε κάθε εξάμηνο χάνονται τόσα μαθήματα που δεν νομίζω να βασιστώ στην σχολή για να το μάθω.

χαλαρωσε, τα περισσοτερα αναπληρωνονται!

Δεν ειναι αναγκαιο το φροντιστηριο. μπορεις και μονη σου, με κανα tutorial στο ιντερνετ, να μαθεις τις βασικες εντολες.
Εγω πχ σχεδια αρχιτεκτονικης εκανα, αφου μου ειχε κανει 'μαθημα' ενας φιλος μεσα σε δυο ωρες...(κ μ εδειξε κ 3D)
42
Άβαταρ μέλους
Καμένος
Ιδρυτικό Μέλος

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες