Απεργίες ΜΜΜ εν μέσω εξεταστικής (Παρατηρήσεις-Σχόλια)

Συντονιστής: University Editors

Re: Απεργίες ΜΜΜ εν μέσω εξεταστικής (Παρατηρήσεις-Σχόλια)

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Δευτ, 21 Φεβ 2011 10:58 pm

Συγγνώμη φίλε μου, αλλά με αυτά τα μυαλά θα είσαι πάντα το γραφικό γκρουπούσκουλο του 1%. Συνέχισε να πορεύεται στη δογματική σου αλήθεια, και θα συνεχίζεις να παραμένεις τρομακτικά γραφικός - και θα συνεχίζεις να μη μπορείς να εκμεταλλευτείς τις πολιτικές περιστάσεις και ευκαιρίες, ακόμα και στην εποχή που ξεπουλιούνται και εκποιούνται όλα με τον πιο πρόδηλο και αναίσχυντο τρόπο. Δεν πειράζει, εάν συνεχίσεις να αποτελείς και εσύ ακόμα ένα γραφικό αντισυστημικό πιόνι του συστήματος, μια αριστερή κασέτα ξύλινης ρητορείας και τσιτάτων, θα φύγεις μαζί του (και όχι, δεν θα καταφέρεις να το ανατρέψεις με τον τρόπο που θες). Το κασετόφωνο δυστυχώς ή ευτυχώς οσονούπω τελειώνει, και θα τελείωσει με άσχημο τρόπο: είτε είσε πασόκος καρεκλοκένταυρος, είτε πηγαίος αριστερός αγωνιστής της μεταπολίτευσης με τρέντυ φουλάρι, αυτά τελειώνουν σύντομα.

Υ.Γ Άσε που τώρα πυο σε ξαναδιαβάζω βλέπω ότι έχεις πολλή στρεβλή αντίληψη του κόσμου...σχεδόν όλα τα κινήματα των τελευταίων ετών ήταν ολιγομελή (οι αριστεροί και τα σωματεία να λιβανίζονται μεταξύ τους) και απέτυχαν παταγωδώς να ανακόψουν τις πολιτικές των κυβερνήσεων - το μόνο που κατάφερναν ήταν να αδρανοποιούν την κοινή γνώμη. Ακόμα και το πολυπληθές και μαχητικό φοιτητικό κίνημα κατάφερε μόνο να αναστείλει (όχι να ανατρέψει) μετά από μεγάλους αγώνες τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές - οι οποίες επανέρχονται δριμύτερες κάθε τετραετία όσο δεν αλλάζει η δομή της εξουσίας. Το μόνο κίνημα που ταρακούνησε την κοινωνία ήταν - μάντεψε - ο Δεκέμβρης του 08, ο οποίος (τι σύμπτωση!) ήταν το μόνο κίνημα που δεν ήλεγχες και δεν μπόρεσες ποτέ να ελέγξεις εσύ.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό stalin » Δευτ, 21 Φεβ 2011 11:54 pm

3 έγραψε:.......

Τι να κανουμε ρε παιδια, τα πραγματα ΔΕΝ ειναι ετσι οπως μας τα μαθανε στα παραμυθια, και η αριστερα καθε εναν αιωνα που ερχεται επιβεβαιωνεται στη διαγνωση της για τον κοσμο.. Τι να κανουμε, το εχουμε παρει το παιχνιδι απο τα αποδυτηρια - το θεμα ειναι πως θα παιξουμε και σωστη μπαλα πια. Αλλα οσοι σκουζουν για τη μια κοινωνικη ομαδα, για την αλλην, για τους προνομιουχους, για τα ρετιρε, για αυτο το "παντα ελλατωματικο μας ειναι", ε να σκασουν καποια στιγμη, να ακουστουμε και οι υπολοιποι.. Αμα πια..

3 τις απόψεις σου τισ ασπάζονται 3 και π κούκος (ευτυχώς), εσείς είστε ικανοί, αν κατέβουν σε πορεία και τους εφοπλιστές να στηρίξεται. Μια κουβέντα μάθατε το ΟΧΙ και τελείωσε το λεξιλόγιο, πραγματικά τόσα χρονια ποτε δεν ήρθατε σε μία συνέλευση με προτάσεις, μόνιμα στην καταγγελία και στο οχι στις χψ αλλαγές αλλά πο΄τε προτάσεις...
Σταμάτα να ονειρεύεσαι εχθρούς του λαού και αν παραδόξως βρείς κάποια απάντηση στην αποστομοτική ερώτηση που τέθηκε πες μας!!!
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 22 Φεβ 2011 12:15 am

3 έγραψε:
Τι να κανουμε ρε παιδια, τα πραγματα ΔΕΝ ειναι ετσι οπως μας τα μαθανε στα παραμυθια, και η αριστερα καθε εναν αιωνα που ερχεται επιβεβαιωνεται στη διαγνωση της για τον κοσμο.. Τι να κανουμε, το εχουμε παρει το παιχνιδι απο τα αποδυτηρια - το θεμα ειναι πως θα παιξουμε και σωστη μπαλα πια. Αλλα οσοι σκουζουν για τη μια κοινωνικη ομαδα, για την αλλην, για τους προνομιουχους, για τα ρετιρε, για αυτο το "παντα ελλατωματικο μας ειναι", ε να σκασουν καποια στιγμη, να ακουστουμε και οι υπολοιποι.. Αμα πια..

Σου προτείνω τον Μανόλο Χιμένεθ να παίξεις μπάλα. και μόνιμα θα γκρινιάζεις για τη διαιτησία. Κάνε τους παραλληλισμούς και καταλαβαίνεις γιατί είσαι ο Εργοτέλης της πολιτικής (μέ κάθε συμπάθεια για την κρητική ομάδα.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 22 Φεβ 2011 12:21 am

1) Ειμαι στο 2%..
2) Τι αριστερη κασετα και δογματικοτητες ρε μερντ; Με δουλευεις; Εσυ τι εχεις αναλαβει δλδ, τη νταντα των μη-αριστερων, τον εξορκιστη της "δογματικης κασετας"; Ασε με ρε μερντ, οχου, εγω τα λεω τα ιδια, παιρνω 1% και ειμαι περιθωριο, ενω εσυ παιρνεις.. δεν παιρνεις βασικα, αλλα, σιγουρα , σσσσιγοοουρα, εισαι στο πνευμα ολων, το λιγοτερο των πολλων. Γιατι λες και τα "συκα συκα και τη σκαφη σκαφη" με χροια αριστερη. Γιατι εσυ εισαι ευρηματικος, εχεις πολυσυνθετα επιχειρηματα, εισαι διεισδυτικος στην κατεστημενη αληθεια, πιστευεις οτι τα παντα ειναι πολυπλευρα και η γνωση ερχεται απο ολες τις μπαντες, και εισαι κριτικος στα πραγματα, κριτικος και αποδομητικος, γιατι κακα τα ψεμματα και "η αριστερα τελειωνει σε καποια φαση". Ενταξει, μεινε με το μυθο οτι εισαι πιο "πλουσιος" ανθρωπος, εγω θα μεινω στο πνευμα του οτι η αριστερα και η αντικειμενικοτητα δεν χωριζονται, οτι με την αντικειμενικοτητα ειμαι, αλλα οχι και με την αμεροληψια γιατι εχω μαθει να τα ξεχωριζω, και να ξερω πως αντικειμενικοτητα σημαινει να βλεπω στα πραγματα στη θεση που ειναι, σε εκεινη που μπορουν να παρουν, στη θεση που ειμαι εγω, και σε εκεινη που πρεπει να παρω. Κι εγω θυμαμαι να παιρνω θεση.

Τωρα οσοι ακομα δεν μπορουν ή δεν θελουν να βρουνε θεση για να στεκονται παντα "ορθιοι απο πανω μας", θα πεσουν οταν γκαζωσει το λεωφορειο που επιβαινουμε..

3) Τα κινηματα δεν απετυχαν, τα κινηματα δεν μπορουν και να ανατρεπουν ολοκληρωτικα τις εξουσιες, δρομους ανοιγουν και δρομους αφηνουν επισης. Η μη απευθειας νικη ενος κινηματος δεν σημαινει οτι εχασε, τα κινηματα λειτουργουν με φοβερη διαφορα φασης και εμφανισης απο τα αποτελεσματα τους. Κι αυτο γιατι τις επιδρασεις τους τις μετραει αλλιως συνηθως η εξουσια (και η διορατικη αριστερα..) απο οτι ο πολυς κοσμος. Για αυτο και οι περισσοτεροι απογοητευονται απο τα κινηματα, αλλα "απο το πουθενα" σκαει εξεγερση ή επανασταση και τα σαρωνει ολα. Αυτο τι ειναι; Και θα σου εγραφα και αλλα αποστομωτικα παραδειγματα στο γιατι αυτη τη στιγμη εχουμε περισσοτερα κινηματα παρα ποτε, κινηματα που δεν τρωνε μετα απο 3 μηνες πολιτικη επιστρατευση, και στο τι ειναι η κοινη γνωμη.. αλλα κουραστηκα. Καλα μυαλα σε ολους.

@all else: Ρε παιδια τι να κανουμε, δεν ζουμε, ουτε θα ζησουμε συντομα στη χωρα που οι απεργιες ή η αριστερα θα παιρνει τον πουλο. Εχουμε δικιο και το επιβεβαιωνει το γεγονος οτι το δικο σας "δικιο" για το "στραβο του τοπου" που το επιβαλλει η αριστερα, ε δεν περναει! Ξυδακι αμα δεν σας αρεσει. Τωρα οσοι με ψελνετε μονο με ατακες του στυλ "ειστε 1%, τρεις και ο κουκος, δυναμη διαμαρτυριας" κλπ δεν μου λετε και τιποτα. Η πολιτικη και η γνωμη δεν επιβεβαιωνεται μονο απο τα νουμερα και τη δημοφιλια, οσο κι αν αυτα μετρανε..

Καθιστε και εξηγηστε μου εσεις ποσο ΟΧΙ θα μου λεγατε εσεις πριν 5 χρονια, αν σας ελεγα οτι η Ελλαδα θα μπει στο ΔΝΤ και ξαναελατε.. Οπως φανταζομαι ΟΧΙ ειναι η απαντηση αμα παιζει καμια λαικη εξεγερση στη γωνια..
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Τρί, 22 Φεβ 2011 1:05 am

Σε καταλαβαίνω. Όπως αυτοί δεν έχουν τα @ρχίδια να διαμαρτυρηθούν απέναντι σε αυτούς που αξίζει, και προτιμούν να ταλαιπωρούν τον λαουτζίκο, έτσι κι εσύ κάνεις την καταληψούλα σου κάθε φορά που σου καπνίζει, αντί να ασχοληθείς με γονιμότερες μορφές αγώνα. Απόλυτα λογικό να τους υποστηρίζεις, εσύ και οι υπόλοιποι "2%".
BullsEye

Δημοσίευσηαπό PSW » Τρί, 22 Φεβ 2011 1:14 am

Καλα μιλαμε αδερφε η εξυπναδα σου παει συννεφο!!!και εσυ πηγαινε να ψηφισεις ΔΑπ στη συνελευση για να εισαι με το 40% που θα σε σκιζουν μια ζωη αλλα εσυ θα αισθανεσαι γαμω γιατι δεν εκλεισε η σχολη!!!!λες και ειμαστε σε κανα ιδρυμα και μας το κλεισανε και δεν εχουμε τι να κανουμε στη ζωη μας...
PSW

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό 3 » Τρί, 22 Φεβ 2011 1:17 am

Υπαρχει ενα ερωτημα που παω στοιχημα δεν θα μου το απαντησει κανεις. Εσυ, BullsEye και οποιος αλλος, τι πρωτοτυπο αγωνα κανατε τελευταια; Συλλογικο αγωνα εννοω, οχι τα προσωπικα του καθενος, να μπορω να μετεχω κι εγω δηλαδη. Απαντησε μου αυτο πρωτα και μετα τα ξαναλεμε. Γιατι αμα δεν εχεις κανει ποτε αγωνα για τιποτα και μονο κατηγορεις, φιλε εχεις χασει το δικαιωμα να μου δινεις οδηγιες για το πως θα κανω τον αγωνα μου. Που να σε ακολουθησω εσενα, θες να μου πεις; Μη νομιζετε οτι επειδη εδω γραφουμε ανωνυμα, δεν καταλαβαινω το ποιος ειναι ποιος.
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 22 Φεβ 2011 1:30 am

Εσυ τι εχεις αναλαβει δλδ, τη νταντα των μη-αριστερων, τον εξορκιστη της "δογματικης κασετας"; Ασε με ρε μερντ, οχου, εγω τα λεω τα ιδια, παιρνω 1% και ειμαι περιθωριο, ενω εσυ παιρνεις.. δεν παιρνεις βασικα, αλλα, σιγουρα , σσσσιγοοουρα, εισαι στο πνευμα ολων, το λιγοτερο των πολλων. Γιατι λες και τα "συκα συκα και τη σκαφη σκαφη" με χροια αριστερη. Γιατι εσυ εισαι ευρηματικος, εχεις πολυσυνθετα επιχειρηματα, εισαι διεισδυτικος στην κατεστημενη αληθεια, πιστευεις οτι τα παντα ειναι πολυπλευρα και η γνωση ερχεται απο ολες τις μπαντες, και εισαι κριτικος στα πραγματα, κριτικος και αποδομητικος, γιατι κακα τα ψεμματα και "η αριστερα τελειωνει σε καποια φαση". Ενταξει, μεινε με το μυθο οτι εισαι πιο "πλουσιος" ανθρωπος, εγω θα μεινω στο πνευμα του οτι η αριστερα και η αντικειμενικοτητα δεν χωριζονται, οτι με την αντικειμενικοτητα ειμαι, αλλα οχι και με την αμεροληψια γιατι εχω μαθει να τα ξεχωριζω, και να ξερω πως αντικειμενικοτητα σημαινει να βλεπω στα πραγματα στη θεση που ειναι, σε εκεινη που μπορουν να παρουν, στη θεση που ειμαι εγω, και σε εκεινη που πρεπει να παρω. Κι εγω θυμαμαι να παιρνω θεση.

Ποτέ δε δήλωσα καμία ταμπέλα για εμένα, αυτά είναι τα ατυχή εξαγόμενα που έχεις βγάλει εσύ για μένα - μου αρέσει απλά το γεγονός ότι με "αποδόμησες" με πιο πλούσιο τρόπο από το "κεντρώος","ρεφορμιστής" ή και "δεξιός/φασίστας" που γίνεται συνήθως. :lol:
Εγώ λέω την άποψή μου και ποσώς με ενδιαφέρει η εικόνα που δίνω προς τα έξω - σε αντίθεση με τους ημι-επαγγελματίες, δεν με ενδιαφέρει να είμαι αρεστός στους ομοϊδεάτες μου (διότι δεν έχω οργανωμένους ομοϊδεάτες). Ούτε θεωρώ ότι εγώ είμαι σωστός, και εσύ λάθος. Απλά θεωρώ ότι έχουμε μία ριζικά διαφορετική οπτική σε κάποια πράγματα. Το ότι βλέπω κάποια για μένα κακώς κείμενα και μου τη δίνουν, το ότι δεν κλείνομαι σε μαντρί αλλά έχω γνώμη και την υποστηρίζω πέρα από ταμπέλες και πολιτικά γήπεδα, δεν με κάνει ούτε νταντά σου ούτε εξορκιστή σου. Εκτός αν σε ενοχλεί τόσο πολύ ώστε να με θεωρείς τέτοιο.

Για το "αντικειμενικό" ή όχι της αριστεράς, απλά να σου αναφέρω ότι υπάρχει ένα ευρύτατο φάσμα του "αντικειμενικού" το οποίο σχεδόν ποτέ δεν συμπνέει/συμπλέει. Κάτι που καταργεί εξ'ορισμού τον απόλυτο ορισμό μιας αντικειμενικότητας. Η αριστερά που πρεσβεύσεις έχει πλέον πολλά πρόσωπα - και κάποιες φορές δεν έχει καν ενιαίο αξιακό υπόβαθο. Απόλυτη αλήθεια, ακόμα και με αριστερές αξίες, δεν υπάρχει.

Και επειδή έχουμε μετατρέψει το topic σε προσωπικό διάλογο, αν θέλεις να χρωματίσεις τις προσωπικές μου "αρετές" στείλε ένα ΠΜ. Άσε το topic να μείνει στις απόψεις για το θέμα.

Και σχετικά με τα ΧΥΤΑ να ολοκληρώσω το συλλογισμό μου λέγοντας ότι συμφωνώ με τις ενστάσεις της Κερατέας - το πιθανότερο είναι ότι οι κάτοικοι έχουν δίκιο. Αλλά δεν μπορώ να μην τονίσω το κραυγαλέα ιδιοτελές του αγώνα - ο αγώνας είναι για τις αυλές των σπιτιών τους, όχι για την ίδια την κοινωνία. Δεν προτάσσεται καμία λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών στην Αττική - παρά μόνο ένα "όχι στην αυλή μας".. Αν αυτό δεν είναι αγώνας μόνο όταν απειλείται ο καναπές μας (όπως λες και εσύ) , τότε τι είναι;
Που ήταν όμως η αριστερά όταν συνέβαινε αυτό; Α ξέχασα, αυτό δεν είχε προβολή. Δεν ήταν κοντά στο εξοχικό κάποιου, δίπλα σε καμια κοινότητα αγωνιστών. Τι και αν μαμούσε το περιβάλλον; δεν το είδε κανείς, ήταν άλλωστε και μία λύση για την τοπική κοινότητα, άστο μωρέ να φύγει.

Επιλεκτική οικολογική συνείδηση λοιπόν. Η μαλλον, καθολική αγωνιστική συνείδηση για επιλεκτικούς κλαδικούς αγώνες. Ανεπάρκεια πλάνου, προτάσεων, λύσεων - μόνο στείρα άρνηση, να στεκόμαστε αλληλέγγυοι, να σηκωνόμαστε από τον καναπέ όποτε απειλείται ο καναπές κάποιου. Μη μιλάτε για βόλεμα - εσείς οι ίδιοι ξεβολέβεστε για το βόλεμα των άλλων. Οξύμωρο; Παράλογο; Πραγματικό όμως - και ένας από τους κύριους λόγους που δε σας παίρνουν στα σοβαρά πλέον.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό BullsEye » Τρί, 22 Φεβ 2011 1:38 am

Συμμετοχή στην διάλυση της περίφραξης της παραλίας του Δήμου Ελληνικού και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Δημάρχου κ. Κορτζίδη κατά του καλλικράτη (πριν κανα 6μηνο). Δηλαδή, σε δίκαιους αγώνες με δίκαια μέσα που δεν καταπατούν τις ελευθερίες των υπόλοιπων. Σου κάνουν? Και εσύ PSW, συγχαρητήρια, είσαι ο Νο. 1 προβοκάτορας! Πρώτον, δεν είπα οτι ψηφίζω ΔΑΠ στις συνελέυσεις. Επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, δεν θά'πρεπε να μας απασχολεί το ότι κλείνει η σχολή μας, "λες και ειμαστε σε κανα ιδρυμα και μας το κλεισανε και δεν εχουμε τι να κανουμε στη ζωη μας...". Εσύ που προφανώς έχεις αρκετά άλλα ενδιαφέροντα, και δεν σε χαλάνε οι καταλήψεις, σε ποιο έτος είσαι είπαμε? 2011-2003 = 8... μάλλιστα...
BullsEye

Δημοσίευσηαπό morisson » Τρί, 22 Φεβ 2011 1:43 am

Πάντως μην αρχίσει αυτή η λογική του, που ήσουν εσύ όταν εγώ κράταγα πανό,ούτε να βάλουμε το θέμα σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.Θα ρίξουμε το επίπεδο των όσων λέμε και αυτό νομίζω δεν αρμόζει σε κανέναν.
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
Άβαταρ μέλους
morisson
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες