paktomenos έγραψε:Είναι αδύναμα τα καημένα, γιαυτό και τα στηρίζω.Από τη μια οι νεοφιλελευθεροφασίστες της ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΡΑΣΗ-ΧΑ και από την άλλη το ΚΚΕ που θέλει ντε και καλά να ξανακυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ μαζί με την ΝΔ, όλοι τους έχουν να βρουν κάτι στον σύριζα (όχι πως δεν έχει). Αν κυβερνήσει ποτέ αριστερά στην Ελλάδα, και αρχίσουν και κάνουν πορείες οι της "ιδιωτικής πρωτοβουλίας", εγώ θα είμαι ο παρακρατικός προβοκάτορας που θα σπάει τις πορείες.
Αν εννοείς τον συ.ριζ.α ως υποθετική κυβέρνηση αριστεράς στην Ελλάδα, γιατί να κάνουν πορείες οι της ''Ιδιωτικής πρωτοβουλίας''??? Αφού ο Αλέξης εχει δηλώσει ευθαρσώς οτι είναι υπερ της υγιούς επιχειρηματικότητας (τρέμε Τζήμερε)..Οπότε άνεργος θα μείνεις....
Όσο για το οτι το κκε θέλει να συγκυβερνήσουν ντε και καλά πασοκ και νδ, νομίζω οτι δεν πρωτοτύπησες...Παραμένεις στο επίπεδο μιας πασοκογενούς συνθηματολογίας που απλά έχει λάβει υπόψη της την προσπάθεια αναμόρφωσης του πολιτικού σκηνικού (παλιά το κκε βοηθούσε την επάρρατο δεξιά, τώρα το επάρρατο πασοκ-νδ)....Κατα ταλλα αλλοι συγκυβερνούν σε διάφορα ποστα με τους λογής λογής επάρρατους....