Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό manolito » Παρ, 22 Νοέμ 2013 12:52 am

AlPacino έγραψε:απλες διαφορικεσ δευτερα 25/11 στις 15.00 και στατικη 6 πεμπτη 5/12 στις 18.00

Το ήξερα ότι υπάρχουν εξαιρετικοί άνθρωποι!!!!! :D

Ευχαριστώ πολύ φίλε AlPacino αλλά κ λοιποί που κρατάτε κ εμάς ενήμερους!! :clap:
Άβαταρ μέλους
manolito Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό jsjskt » Παρ, 22 Νοέμ 2013 12:56 am

Ήθελα κι εγώ να ρωτήσω σε τι διαφέρουμε εμείς από τους ηλεκτρολόγους...
Oι μόνοι τελικά που τιμωρούνται πάντα είναι οι φοιτητές!
Εκεί που δεν μπορούσε να λειτουργήσει το ΕΜΠ τώρα λειτουργεί σε χρόνο dt!!!
Απ΄τα 6 μαθήματα που έχω κι εγώ να δώσω τα δίνω όλα σε μία βδομάδα!Είναι βλακεία να κλαιγόμαστε για το πρόγραμμα σ'αυτή τη φάση βέβαια...
jsjskt

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 22 Νοέμ 2013 12:59 am

Νομίζεις ότι η κατάσταση των ηλεκτρολόγων είναι ζηλευτή; Μόλις τελειώσεις με την εξεταστική και έχεις χρόνο πέρνα από το forum τους να δεις τι χαρούμενοι είναι or not.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό kallou » Παρ, 22 Νοέμ 2013 1:04 am

θα μπορούσε να μείνει το προγράμμα ως έχει και όσα χάθηκαν να μπουν κάποια στιγμή κατα τη διάρκεια του χειμερινού.. αφου το είχαν προτείνει στους ηλεκτρολόγους σημαίνει οτι θα επιτρέπεταιι.. δεν υπήρχε λόγος για τόση βιασύνη και στρίμωγμα!και προφανώς τωρα οι ηλεκτρολογοι δεν ειναι και σε πολυ καλή θέση..
kallou

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό jsjskt » Παρ, 22 Νοέμ 2013 1:07 am

Δεν έχεις άδικο ingenieurin...Σ'αυτή τη φάση πραγματικά δεν υπάρχει ζηλευτό σενάριο! Είναι λίγο "σκάσε και κολύμπα", αλλά παρ'όλα αυτά δεν περίμενα να γίνει αυτή η υπερσυμπίεση. Λες και το νοιάζει τον Γκόλια και τον κάθε Γκόλια θα μου πεις...Καλά κουράγια παιδιά!
jsjskt

Δημοσίευσηαπό eki13 » Παρ, 22 Νοέμ 2013 1:14 am

Δεν είναι καθόλου βλακεία φίλε μου και σου φέρνω παράδειγμα.Τα 6 μαθήματα που χρωστάω συνολικά είναι από Δευτέρα σε Δευτέρα.Την Παρασκευή δίνω Μπετό 2 με Στατική 3.Δε θα τη δώσω γτ μετά από 3 ώρες Μπετό ξεχνάς και το όνομά σου.Αυτό όμως το ήξερα από πριν κ έπρεπε να προνοήσω,άσε που Στατική 3 ας την περνούσα μικρότερος,αν κατέβαινα,αν όχι την πρώτη,με τη δεύτερη το περνάς σίγουρα,δε μου φταίει κανείς.Έρχεται όμως και σου βάζει τη Φόρτραν(οκ ξέρω είναι μικρό εξάμηνο) το επόμενο πρωί και δε σε αφήνει να κάνεις τη στοιχειώδη επανάληψη.Και αν για κάποιους που πήγαιναν Τεχνολογική,είναι διάβασμα 3 ωρών οι εντολές και βαθμός μίνιμουμ 7,οι Θετικάριοι το αφήνουν για πτυχίο και ξέρω πολλούς τέτοιους.Αυτά περί νόμου ας μην τα λέμε συνέχεια γτ έχουν χάσει προπολού το νόημά τους σε 1 χώρα που τα πάντα εφαρμόζονται κατά το δοκούν.Αν ο Γκόλιας ήθελε να σε βοηθήσει,πήγαινε στον καψερό το Στάμο που ξημεροβραδιάζεται όλο το χρόνο στο ΕΜΠ και δε φεύγει ποτέ απτο γραφείο του και του έλεγε μην έρχεσαι αυτό το Σάββατο για εξέταση έλα το επόμενο.Δλδ οι άτυπες εξεταστικές τόσα χρόνια που πήραν τόσοι και τόσοι φοιτητές πτυχίο,δεν ήταν παράνομες?Απλά είναι εμφανές ότι δεν κόπτεται να σε βοηθήσει,δεν τον ενδιαφέρει καν τι χρωστάει ο περισσότερος κόσμος και απλά θέλει να διεκπαιρεώσει τα πάντα γρήγορα για να βγει στα κανάλια να πει πόσο γαμάτοι είμαστε.Και εγώ νομοταγής είμαι αλλά σαυτή τη χώρα που ζούμε είναι το λιγότερο υποκριτικό να μιλάμε με λέξεις τύπου"ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ"
eki13

Δημοσίευσηαπό karap » Παρ, 22 Νοέμ 2013 1:16 am

Προσωπικα πιστευω οτι δεν επρεπε να υπαρχει καμια εξεταστικη τωρα.Τα εαρινα μαθηματα καλυτερα να τα χωνανε το φλεβαρη μαζι με τα χειμερινα σαν επαναληπτικη και τις 2 βδομαδες που θα χασουμε μεχρι 2 Δεκεμβριου ας τις ενσωματωνανε στη χειμερινη.Οσο για νομους και κατι τετοια πιστευω οτι ειναι μπουρδες.Το θεμα ειναι οτι οι εξετασεις,οπως θα γινουν,δε βοηθανε εμας,δε γινονται για μας,αλλα για τα ματια του κοσμου και τη δηθεν ομαλη λειτουργια της σχολης που διασφαλιζει ο κυριος προεδρος
karap

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Aliki P. » Παρ, 22 Νοέμ 2013 1:21 am

eki13 έγραψε:Δεν μπορώ να έχω 6 μαθήματα την ίδια βδομάδα κ να χρωστάω ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 κ όχι 26 που θα ήταν λογικό να πέσουν όλα μαζί.Είτε χανόταν η εξεταστική είτε έτσι που γίνεται για τα μάτια του κόσμου,ένα και το αυτό για μένα.Αριστερός δεν είμαι αλλά μόνο με τραμπουκισμούς ισιώνουν αυτοί,δεν παίρνουν από λόγια.Για τους υπόλοιπους περί "Τα ήξερες ότι θα είναι έτσι" απλά εμετός.Δεν αντέχω άλλο ΕΜΠ,δεν αντέχω άλλο αριστερίλα,δεν αντέχω άλλο δεξιίλα,δεν αντέχω άλλο Γκόλιες κ ιστορίες,δεν αντέχω άλλο υπουργούς,δεν αντέχω άλλο διοικητικούς,μισώ γενικά τη χώρα μου,παίρνω πτυχίο και έρχομαι Ελλάδα για 10 μέρες τον Αύγουστο,έτσι μας κατάντησαν,εγώ που πήγαινα μέχρι την Ιταλία κ μου έλειπε η Ελλάδα στις πρώτες 3 μέρες.

κ εγω χρωσταω 9 και μπηκαν παρασκευη-δευτερα-τριτη-τεταρτη-παρασκευη-σαββατο-κυριακη!!!! ελεος...
Aliki P.

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό jsjskt » Παρ, 22 Νοέμ 2013 1:24 am

Συμφωνά απόλυτα μαζί σου και δεν φαντάζεσαι πόσο σε καταλαβαίνω, αλλά σ'αυτή τη χώρα παίζεται καθημερινά το θέατρο του παραλόγου!
Ο καθένας κοιτάει να εξυπηρετήσει τα όποια συμφέροντά του, αλλά ταυτόχρονα υποκρίνεται ότι είναι με τους αδικημένους...
Κοινώς, ο Γκόλιας θα βγει ικανότατος στη διοίκηση της σχολής και καλός κοσμήτορας που στήριζε τους διοικητικούς μέχρι εκεί που του το επέτρεπε ο νόμος βέβαια!!!
jsjskt

Δημοσίευσηαπό Agcivil » Παρ, 22 Νοέμ 2013 9:50 am

Δεν υπάρχει ούτε οίκτος ούτε δικαιοσύνη... Τα λάθη άλλων θα τα πληρώσουμε εμείς δυστυχώς...
Προσωπικά έχω 5 για το πτυχίο, τα 4 εκ των οποίων θα τα δώσω τελικά από την άλλη Παρασκευή ως τη Δευτέρα. Υπάρχει καμία πρόταση για το πού να απευθυνθώ; Καταλαβαίνει κανείς την οικονομική κατάσταση των οικογενειών μας ή τα έχουμε ξεπουλήσει όλα;;;
Agcivil

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης