από eki13 » Παρ, 22 Νοέμ 2013 1:14 am
Δεν είναι καθόλου βλακεία φίλε μου και σου φέρνω παράδειγμα.Τα 6 μαθήματα που χρωστάω συνολικά είναι από Δευτέρα σε Δευτέρα.Την Παρασκευή δίνω Μπετό 2 με Στατική 3.Δε θα τη δώσω γτ μετά από 3 ώρες Μπετό ξεχνάς και το όνομά σου.Αυτό όμως το ήξερα από πριν κ έπρεπε να προνοήσω,άσε που Στατική 3 ας την περνούσα μικρότερος,αν κατέβαινα,αν όχι την πρώτη,με τη δεύτερη το περνάς σίγουρα,δε μου φταίει κανείς.Έρχεται όμως και σου βάζει τη Φόρτραν(οκ ξέρω είναι μικρό εξάμηνο) το επόμενο πρωί και δε σε αφήνει να κάνεις τη στοιχειώδη επανάληψη.Και αν για κάποιους που πήγαιναν Τεχνολογική,είναι διάβασμα 3 ωρών οι εντολές και βαθμός μίνιμουμ 7,οι Θετικάριοι το αφήνουν για πτυχίο και ξέρω πολλούς τέτοιους.Αυτά περί νόμου ας μην τα λέμε συνέχεια γτ έχουν χάσει προπολού το νόημά τους σε 1 χώρα που τα πάντα εφαρμόζονται κατά το δοκούν.Αν ο Γκόλιας ήθελε να σε βοηθήσει,πήγαινε στον καψερό το Στάμο που ξημεροβραδιάζεται όλο το χρόνο στο ΕΜΠ και δε φεύγει ποτέ απτο γραφείο του και του έλεγε μην έρχεσαι αυτό το Σάββατο για εξέταση έλα το επόμενο.Δλδ οι άτυπες εξεταστικές τόσα χρόνια που πήραν τόσοι και τόσοι φοιτητές πτυχίο,δεν ήταν παράνομες?Απλά είναι εμφανές ότι δεν κόπτεται να σε βοηθήσει,δεν τον ενδιαφέρει καν τι χρωστάει ο περισσότερος κόσμος και απλά θέλει να διεκπαιρεώσει τα πάντα γρήγορα για να βγει στα κανάλια να πει πόσο γαμάτοι είμαστε.Και εγώ νομοταγής είμαι αλλά σαυτή τη χώρα που ζούμε είναι το λιγότερο υποκριτικό να μιλάμε με λέξεις τύπου"ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ"