Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό cn_nk » Δευτ, 01 Φεβ 2016 2:00 pm

car-pooling με κανα φιλο σου αλλιως γκινη απο τις 10 ...:/

Spoiler: show
κι ο σεπτεμβρης εχει ψυχη
Χαμογελάστε...το αύριο θα είναι χειρότερο... ;)
Άβαταρ μέλους
cn_nk Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2013

Δημοσίευσηαπό icepink » Τρί, 02 Φεβ 2016 2:14 am

Βλέποντας τις απαντήσεις του κοσμήτορα σε συμφοιτήτριες που κατέβαλλαν προσπαθειες για να αλλάξουν οι ημερομηνίες εξέτασης των μαθημάτων της Τρίτης, οι οποίες κυμάνθηκαν απο ρομαντικές ιδεες για carpooling στην αρχή, μέχρι τη διατήρηση του επιπέδου της σχολής στο φινάλε, μου δημιουργήθηκε η εξης απορία:
Οι εξετάσεις δε θα πρεπε να είναι απο τις διαδικασίες στη σχολή που έχουν ως επίκεντρο τις αναγκες του φοιτητή? Όσοι εξετασθουν αύριο στην εδαφομηχανική Ι,θα τελειώσουν γύρω στις 11, και θα παραμείνουν στο κεντρο μέχρι τις 4(!) στην καλύτερη περιπτωση, αφού α) θα γίνεται το αδιαχώρητο την ωρα θα ξεκινήσουν τα μμμ τη λειτουργια τους και β) αφού "στην Ελλάδα ζουμε", η κυκλοφορία μπορεί να μην εχει αποκατασταθεί πλήρως μέχρι τις 5 παρα. Και μπορεί προσωπικά να έχω την τύχη να αποτελεί η σχολή το μοναδικό μέλημα μου, ωστόσο δεν είναι όλοι έτσι.. Όπως μου είπε μια κοπελα "εγω ηθελα να πάω να δώσω και μετά να πάω να δουλεψω.. Γιατί να χάσω ενα μεροκάματο έτσι?" το οποιο με τη σειρα του δημιούργησε την εξης απορία "εγώ το μονο που σκέφτηκα ηταν οτι θα χάσω καποιες ώρες απο το διάβασμα μου (αν όντως διαβαζα), και το ιδιο σκεφτηκε λογικα και ο κοσμητορας, αφού πρότεινε την παραμονή μας στη βιβλιοθήκη του ιδρύματος κατα τις ώρες που τα ΜΜΜ θα ηταν ακινητοποιημένα, και η κοπελα σκεφτηκε τη δουλεια της.. Λογικά θα υπάρχουν πραγματα τα οποία αγνοούμε, προβλήματα μικρά ή μεγαλα (ή μπορεί και να μην υπαρχουν ποτε δεν ξέρεις)."
Γιατί λοιπον να μην έχει δεδομένη "πολιτική" η σχολή όσον αφορα τις απεργίες μέσα στις εξεταστικές? Για τα συνήθη "ωράρια" του στυλ "τα μέσα θα λειτουργουν 9 το πρωί με 9 το βράδυ" να αναβαλονται τα μαθήματα στις 8μιση και στις 6 το απόγευμα (πράγμα που νομιζω έγινε για τα μαθήματα της Πεμπτης), και για τα πιο "ευέλικτα ωράρια" των απεργιών να ναι και η σχολή πιο ευέλικτη? ειδικά εν όψει του ορίου των 10 μαθηματων, δεν μπορεί κάποιος να μπαίνει στο διλημμα να "θυσιάσει" ενα μαθημα, ή κατι αλλο που θα επρεπε να κανει? Νταξει το αυριανο παει τελειωσε, αλλα δεν μπορουμε να κερδισουμε κατι απο αυτη την κατασταση? Μεσα στην εξεταστικη δεν καθονται ολοι να στελνουν μεηλ μπας και αλλαξει κατι.. Αν ομως υπηρχε στανταρ αντιμετωπιση των απεργιων εν μέσω εξεταστικής, δε θα χρειαζόταν ουτε ένας να κάθεται να το κανει αυτό.

Εντάξει τώρα μιλάει λίγο η υπερενταση.. Χαίρομαι που το βγαλα απο μεσα μου πάντως!
If you can't play the game, play the gamer
Άβαταρ μέλους
icepink

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Πέμ, 04 Φεβ 2016 12:17 am

Γιατί το Μπετό 1 στο mycourses είναι κλειδωμένο;...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Πέμ, 04 Φεβ 2016 12:23 am

Κοκός έγραψε:Γιατί το Μπετό 1 στο mycourses είναι κλειδωμένο;...

Εννοείς ότι δεν μπορείς να εγγραφείς; Γιατί εγώ που είμαι εγγεγραμμένος μου μπαίνει κανονικά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Πέμ, 04 Φεβ 2016 12:35 am

OxYdO έγραψε:

Εννοείς ότι δεν μπορείς να εγγραφείς; Γιατί εγώ που είμαι εγγεγραμμένος μου μπαίνει κανονικά.

Ναι,δεν μπορώ να κάνω εγγραφή...
Παίζει ρόλο το ότι το έχω περάσει ή ότι είμαι από εξάμηνο μεγαλύτερο του 7ου;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό ανεμυστήρια » Πέμ, 04 Φεβ 2016 12:38 am

Όλο το mqn αναρρωτιέται γιατί ψάχνεσαι με το μπετο εφόσον εχεις περάσει Κοκέεεεε!!!
la intencion se mide por los resultados....
ανεμυστήρια

Δημοσίευσηαπό kallou » Πέμ, 04 Φεβ 2016 12:50 am

Κοκός έγραψε:
OxYdO έγραψε:

Μάλλον σε μπλόκαραν,δεν εξηγείται αλλιως
kallou

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Πέμ, 04 Φεβ 2016 1:01 am

Δίνω υλικό στη μαύρη...
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τετ, 10 Φεβ 2016 12:34 am

Ένα καίριο σημείο που πρέπει να αποσαφηνίσει η διοίκηση:

Αν (ξανα)κοπώ Στατική 2 την Παρασκευή και κλαφτώ μετά στον Σύμβουλο Καθηγητή μου, λένε να κάτσει η φάση και να περάσω;
Ή θα κλαιγόμαστε μόνο για το όριο δήλωσης;

Αν γίνεται, πρόκειται για πραγματική μεταρρύθμιση πάντως! :clap:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό icepink » Παρ, 12 Φεβ 2016 11:10 pm

Τα σαββατοκύριακα που είναι η κλειστη η βιβλιοθήκη έχει κανεις κάνα καλό μέρος να προτείνει για διάβασμα? Εκτος απο το κυλικείο του κτιρίου διοίκησης
If you can't play the game, play the gamer
Άβαταρ μέλους
icepink

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 3 επισκέπτες