από pavlos82 » Τρί, 10 Σεπ 2013 4:46 pm
Χίλια συγνώμη για αυτό που θα πω και δεν έχω πρόθεση να προσβάλω κανέναν πόσο μάλλον να εμπλακώ σε ανούσιες κομματικές συζητήσεις αλλά έχω δει μπου..έλα και μπου...λα η σχολή πολιτικών είναι το μεγαλύτερο. Και πριν κάποιος σοφότερος πει για το λεξιλόγιο μου (που δεν είναι το πρέπον) θέλω να μοιραστώ τις δικές μου εμπειρίες σε αντίστοιχο πρόβλημα στην Αγγλία.
Και ναι είμαι φοιτητής από ΔΟΑΤΑΠ και δεν έχω κωδικούς για το mycourses για να δω τυχόν ανακοινώσεις γιατί αυτά μόνο εδώ γίνονται. Οπότε αν μπορεί κανένας να ενημερώνει για το αν έχει βγει κάποια ανακοίνωση θα το εκτιμούσα.
Είμαι 30 έχω πτυχίο από το πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, πτυχίο (bachelor) από τους πολιτικούς μηχανικούς στο Cardiff και MSc στα μπετά από το Imperial College of London. Είμαι γενικά 10 χρόνια σε πανεπιστήμια (4ο με το ΕΜΠ), αλλά όσο και να θες να λέγεσαι καλό πανεπιστήμιο (δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την ποιότητα των μαθητών) πρέπει να προσφέρεις και τα αντίστοιχα. Έτσι για να ακούνε οι μικρότεροι τι υπάρχει εκεί έξω και τι πρέπει να συζητάνε από το πανεπιστήμιο τους.
Όταν το μετρό του Λονδίνου είχε απεργία, την ημέρα που ξεκίνησε η απεργία (Παρασκευή) , εγώ έλαβα email από την γραμματεία ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 2 ώρες αργότερα (της Δευτέρας) καθώς και διαδρομές με λεωφορεία προς το Imperial. Επίσης δεν έχει γίνει μάθημα γιατί είχε χιόνι και υπήρχε κίνδυνος για ατύχημα στο μετρό!!!!!!!
Τόσο απέχουν τα δύο πανεπιστήμια!!!! Και επαναλαμβάνω δεν έχει να κάνει με τους φοιτητές και το Imperial στην χρονιά μου είχε βγει 1ο στο κόσμο στους πολιτικούς μηχανικούς στην ίδια λίστα που διαφημίζει το πολιτικών μηχανικών του ΕΜΠ. Αλλά αυτά είναι μόνο για δημιουργούν εντυπώσεις τπτ άλλο.
Οπότε αγαπητή ingenieurim26 αν βγει κάποια ανακοίνωση στο mycourses σε παρακαλώ μας ενημέρωνες
Ευχαριστώ