stalin έγραψε: Στα λόγια τα εαακ είναι αγωνιστές. Στην πράξη ένα μάτσο τραμπούκοι που κάθονται μπροστά στις κάλπες και δεν αφήνουν τον κόσμο να ψηφίσει (προεδρικές) και κλείνουν την σχολή με το έτσι θέλω.
2)Φίλε, το ξέρουμε ότι σου έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και αναπαράγεις ό,τι σου λένε να πεις!! Λες ασύστολα ψεύδη καθώς ΠΟΤΕ η σχολή δεν έκλεισε με το έτσι θέλω! Η σχολή έκλεινε μόνο όταν υπερψηφιζόταν το ενωτικό πλαίσιο. Και τονίζω το ενωτικό καθώς ποτέ δεν έχω δει κανένα σας να κράζει τον εγκέλαδο και όλοι τα βάζετε με τα εαακ.Γιατί άραγε???
3)Επίσης, σου θυμίζω ότι κανένας ανεξάρτητος φοιτητής δεν πήγε να ψηφίσει στις προεδρικές εκτός από μέλη παρατάξεων τα οποία προφανώς κα είχαν προσωπικό όφελος καθώς συνδιαλέγονταν με καθηγητές, όπως κάνουν πάντα άλλωστε.
4)Σταλινικοί δεν είμαστε.
5)Φασίστες μόνο η δαπ εμπλέκει στο δυναμικό της(αποδεδειγμένο καθώς στα ψηφοδέλτια της υπάρχουν και μέλη της χρυσής αυγής ) Η δαπαρα που φέρνει μπράβους στις σχολές, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο πολυτεχνείο, όπως έκανε και πρόσφατα στην ασοεε μαζί με την πασπάρα. Και μιας και είπα ασοεε, σας αναφέρω ότι εκεί έχει να γίνει συνέλευση από το Νοέμβρη, ακριβώς γιατί οι παραταξάρες σας θεωρούν εχθρό τους τις γσ, γι αυτό και τις σαμποτάρουν.
6)Δε θα απαντούσα ξανά, αλλά δε δέχομαι το κάθε πρόβατο , που αναπαράγει τη γραμμή του, χωρίς να σκέφτεται και να βλέπει μπροστά του,να έρχεται εδώ και να πετάει μπαρούφες! Αλλού αυτά φίλε! Φτάνει πια! Και αν θεωρείς το 542 σφαλιάρα, εγώ σου λέω ότι η μέρα εκείνη που θα φας εσύ τη σφαλιάρα δε θ αργήσει (Δντ ρε!!!!)..κοιμήσου εσύ και περίμενε να σε σώσει η δαπάρα με την ομαλότητα της. Άντε γεια!