Συζήτηση για τη Γενική Συνέλευση της 7ης Δεκεμβρίου

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 07/12: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου

Δημοσίευσηαπό bpolonifis » Τρί, 07 Δεκ 2010 10:34 pm

efp@linos και εγώ διαφωνώ συνήθως με τις καταλήψεις αλλά αυτή τη φορά είναι από τις λίγες φορές που βρίσκω νόημα,εγώ προσωπικά.Τώρα γιατί οι καταλήψεις πρέπει να είναι 7ήμερες είναι περίεργο για μένα :D :D
Όσο για τον cobra_7 προτείνω ηρεμία....να μην δοθεί κανένα δικαίωμα σε κανένα να πει ότι μέσα στην σχολή μας υπάρχουν τραμπούκοι κανενός είδους.Αυτό νομίζω θα υποβαθμίζε την υποστήριξη μας σαν σύλλογο στα παιδιά που συνελήφθησαν.
Αν ξυπνήσεις και θες να διαβάσεις,κοιμήσου θα σου περάσει!!
bpolonifis

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό pokerman » Τρί, 07 Δεκ 2010 10:40 pm

cobra_7 έγραψε:Επίσης οι δαπίτες παίρνουν τηλέφωνα παιδιά και τους λένε να έρθουν κανονικά για μαθημα γιατι η συνελευση δεν ηταν νομιμη κατι τέτοιο..θα πέσει πολυ μπουνια την πέμπτη.....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Σε φοβηθηκαμε.

Λοιπον η συνελευση για να γινει πρεπει να εχει οριστει απο προηγουμενη συνελευση (της οποιας η αποφαση θα εχει σφραγιστει) ή απο ΔΣ το οποιο θα εχει σφραγιστει. Επομενως η συνελευση ειναι τελειως ακυρη.

Μη συγχεετε την φυλακιση των συναδελφων μας (ειμαι τελειως κατα και δεν χρειαζεται και συζητηση περι αυτου του γεγονοτος) με το κλεισιμο της σχολης. Εδω και μερικες εβδομαδες οι αριστερες παραταξεις προσπαθουν να κλεισουν την σχολη .Σημερα πατησαν στο γεγονος της φυλακισης και τα καταφεραν (εξισου κατακριτεο με το γεγονος της φυλακισης). Το παιχνιδακι αυτο το βλεπουμε εδω και χρονια.
pokerman

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τρί, 07 Δεκ 2010 10:43 pm

sirma έγραψε:Ωραίες κ σωστές οι συνελεύσεις μακριά από νανο-πολιτικές. Όμως η διαμαρτυρία για τον άδικο κ ανέντιμο εγκλεισμό των συναδέλφων μας δεν γίνεται μέσω μιας εβδομαδιαίας κατάληψης, διότι χεστήκανε στην (")Ευελπίδων(") αν η ΣΠΜ έχει κατάληψη. Αν δεν κάνεις διαμαρτυρία εμπρός από τα δικαστήρια για 2 μέρες (να τους μαμήσεις τα πάτερά τους) τότε στα ορχιδόμετρα τους για την κατάληψη κ απ' ότι βλέπω δεν αποφασίστηκε κατι παρόμοι από την εμβόλιμη συνέλευση.

σόρρυ κιόλας, το ψήφισμα δεν το ανεβάσαμε, θα πάμε ως σύλλογος στα δικαστήρια.. Α!! και σήμερα που πήγαμε στα δικαστήρια ξέρετε τι έγινε συνάδελφοι παντωγνώστες;;
Spoiler: show
ΞΥΛΟ...
αλήθεια λέω, μου τη σπάνε αυτά τα σποιλερ

sk23 έγραψε:Ρε παιδιά εφόσον η κατάληψη είναι μέχρι τις 15/12 δηλαδή Τετάρτη, τι σημαίνει συντονιστικό κατάληψης τη Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι;

σημαίνει ότι για να αποφασιστεί ποιές δράσεις θα στηρίξουμε τις μέρες που η σχολή είναι υπό κατάληψη θα πρέπει να συζητήσουμε, γι αυτό και γίνεται συντονιστική επιτροπή κατάληψης. Αν ελιναι δυνατόν, η συντονιστική κατάληψης είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία και αν είναι κα μαζική γίνεται πάρα μα πάρα πολύ περισσότερο ενδιαφέριουσα , όσοι άπιστοι προσέλθετε

όσο αναφορά τη ΔΑΠ, έχω ένα και μόνο πράγμα να απαντήσω. Αν η σημερινή διαδικασία δεν ήταν για αυτούς η πιο δημοκρατική διαδικασία που έγινε στη σχολή , τότε έχουνε πρόβλημα(όλοι το ξέρουμε), και θεωρούν δημοκρατικές μόνο διαδικασίες στις οποίες παρεβρίσκονται. Σε μια παράταξη που πιστεύει ότι η δημοκρατία στηρίζεται μόνο στα βαγόνια εγώ δεν έχω να απαντήσω τίποτα. Είναι κλασικό η ΔΑΠ να μην αναγνωρίζει συνέλευση στην οποία δε συμμετέχει , με τη σκέψη ότι η ΠΚΣ δε μπαίνει στα ΔΣ άρα λόγω των 5 υπογραφών που της αναλογεί βάση των φοιτητικών εκλογών επιτρέπει το κάλεσμα συνέλευσης όποτε θέλει. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 07 Δεκ 2010 10:47 pm

Εγώ σήμερα δεν θα πώ λέξη για την αναγκαιότητα ή μή της κατάληψης. Όπως πιστεύω και έχω πεί σήμερα δεν θα πώ λέξη αμα γίνει η κατάληψη γιατί τα νεύρα είναι τόσο τεταμένα που δικαιολογούνται ακόμα και αυτά. Απλά μια ερώτηση θα κάνω υπόθεση εργασίας. Αν την Πέμπτη συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ανθρώπων που θα ζητήσουν μάθημα για τον χ,ψ λόγο αυτοί θα προπηλακιστούν? Ή θα γίνει μάθημα? ή άλλον τί? Και αλληλεγγυη σε όσους συνελήφθησαν από τη σχολή μας.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τρί, 07 Δεκ 2010 10:48 pm

Γενικά οι Πασόκοι μάλλον μας κοροϊδεύουν...
1)Εφόσον ήθελαν να γίνει συνέλευση γιατί δε μάζεψαν υπογραφές?
2)Έστω ότι καλά κάνουν και δε μαζεύουν.Στα δικά μας χαρτιά γιατί δεν υπέγραφαν?
3)Αφού ήθελαν να γίνει σήμερα Γ.Σ. γιατί μάζεψαν την πραμάτεια τους από τα τραπεζάκια απ'τις 12:30,έφυγαν μαζικά και τελικά στο αμφιθέατρο μπήκαν 3 στελέχη τους που έφυγαν μάλιστα πριν αρχίσει η ψηφοφορία?
4)Λένε ότι ''σέβονται τα αντανακλαστικά της βάσης''.Άμα εμείς είμαστε η βάση εκείνοι είναι η πεφωτισμένη ηγεσία?
5)Οι θεσμικότητες όπως το σύνταγμα,οι συλλογικές συμβάσεις,το δικαίωμα στη διαμαρτυρία,κτλ. που καταστρατηγεί η κυβέρνησή σας σάς λένε κάτι ή μόνο για τα του φοιτητικού συλλόγου κόπτεστε?

Σόρρυ αλλά θέλω κι εγώ να μάθω ''υψηλή πολιτική''....Θα μου κάνετε ιδιαίτερα στην Ιπποκράτους? :finger:
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό cobra_7 » Τρί, 07 Δεκ 2010 10:52 pm

ρε αλανια για ηρεμηστε λιγο..δεν ειπα οτι θα ριξω εγω μπουνιες..εννοουσα θα παιξουν μπουνιες ατομα απτις παραταξεις..αμεσως πηρατε ολοι φορα...χαλαρωστε μαγκες..και σενα ποκερμαν αν σε παιξω ποκερακι παιζει να φοβηθεις :lol: ..φιλικα παντα... :mrgreen:
cobra_7

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό sergis » Τρί, 07 Δεκ 2010 10:59 pm

Ρε παιδια συνελθετε λιγο δηλαδη η καταλαληψη για τρεις μερες θα σας πειραξει? Βλέπω πως μας εχουν πιπιλισει τοσο το μυαλο που δεν βλεπουμε πια και ποτε υπαρχει νοημα σε μια συλλογικη προσπαθεια.Οι συμφοιτιτες μας ειναι πραγματικα αδικα εκει μεσα ηδη δευτερη μερα κοιμουνται διπλα στους τυπους με τις γιαφκες και εμπορους ναρκωτικων και αυτο ενδεχεται να συνεχιστει και για αλλες δυο μερες.Τους εχουν φορτωθει κακουργηματα χωρις να εχουν πργαγματικα αγγιξει πετρα.Προσπαθειστε να μπειτε λιγο στην ψυχολογια τους.Αυτο που θα ηθελαν ειναι να δουν πως οι φοιτητες ολοι ανεξαιρετως ειναι μαζι τους και το δειχνουν καπως.Γνωριζετε ολοι πως δεν ανοικω σε κανενα πολιτικο χωρο αλλα ειδικα κατι τετοιες στιγμες μια κινιση αντιθεσης και εκφρασης της οργηςμας ειναι αναγκέα!!Και οσο για την ΠΑΣΠ που προτοπορει και ψαχνει καταστατικα και μαλακιες ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ!! να χαιρεστε την χουντα που υποστηριζετε!τους ξεπουλημενους προβοκατερες!!!!αν ειστε μαγκες κραξτε τους και αφηστε τις ΠΙΠΕΣ!!
sergis

Δημοσίευσηαπό sergis » Τρί, 07 Δεκ 2010 11:01 pm

συγνωμη για τα ορθογραφικα συνηθσμενος απο γκρεεκλισ!!! :)
sergis

Δημοσίευσηαπό +blueoystercult+ » Τρί, 07 Δεκ 2010 11:11 pm

Πες τα ρε,γιατι καποιοι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου εδω μεσα.
+blueoystercult+

Δημοσίευσηαπό 3gourounakia » Τρί, 07 Δεκ 2010 11:18 pm

MAKIA182, Αν εισαι ΠΑΣΠ, καλως κανεις και ανεβαζεις την ανακοινωση σας εδω, και μαλλιστα με πλαγιο τροπο. Αν οχι (πραγμα που το πιστευω περισσοτερο) τοτε ποιος ο λογος να το κανεις?? Αφου το ειπαμε και προηγουμενως οτι θα μας ριξουν λασπη, και θα πατησουν εκει ακριβως, γιατι θεωρουν οτι αφου δεν εδωσααν το ΟΚ για να γινει η συνελλευση, ειμαστε οι μαλακες που δεν ειχαμε τι αλλο να κανουμε σημερα το απογευμα και αραζαμε στο αμφιθεατρο. Α, και σηκωσαμε και μια φορα το χερι μας να ψηφισουμε... Το θεμα δεν ειναι αν υπογραφτηκε στο ΔΣ η οχι, γιατι ετσι οπως ειναι τα πραγματα, λιγα πραγματα μπορουν να περασουν μονο μεσω ΔΣ και μονο αν θελει η ΔΑΠ... Το θεμα ειναι αν εσυ θεωρεις μια αποφαση που παρθηκε απο τοσα ατομα σωστη και ηθικη, γιατι οτι ειναι νομιμο δεν ειναι απαραιτητα ηθικο, οπως οτι ειναι ηθικο, δεν ειναι απαραιτητα νομιμο...

Αιρετικε, αν μαζευτουν ατομα και θελουν μαθημα, που θα πατησουν?? Η συνελλευση εγινε γιατι την ηθελαν 300 ατομα. Μαθημα θα γινει επειδη το θελουν 30? Και αν μαζευτουν 300 ατομα, ας πανε να κανουν συνελλευση και αν με το καλο αποφασισουν για μαθημα, ας κανουμε ολοι μαθημα. τι λες?? Αλλα ας αφησουμε την επιστημονικη φαντασια, γιατι αυτοι που θελουν μαθημα σωνει και ντε, δεν ειναι τοσοι με τιποτα, και επισης δεν ξερω κκαι αν εχουν δει ποτε τους συνελλευση να δουν τι παιζει...
3gourounakia

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες