04/02: Εκλογές 3ου έτους (2008-09)

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 04/02: Εκλογές 3ου έτους

Δημοσίευσηαπό dimos » Πέμ, 05 Φεβ 2009 5:35 pm

john_ajohn έγραψε:αχ ευτυχώς που υπάρχει και κανένας περαστικός να μαζεύει και κανένα ψηφοδέλτιο αλλιώς και αυτά εκεί πεταμένα θα ήταν

:lol: :lol: :lol: :lol:
Καλά πώς και δεν μας το είπαν και αυτό οι Δαπίτες; Μου ακούγεται πιο πιστευτό. Να σημειώσω ότι χθες ήταν παρούσα στη καταμέτρηση και μια από τις καθαρίστριες, κανείς δεν πρόσεξε τον ύποπτο ρόλο της εκεί; Μήπως τελικά ήταν δικό της το λάθος και τα πήρε αυτή;
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό tsiou » Πέμ, 05 Φεβ 2009 5:49 pm

:lol: :lol: :lol:
Όντως η καημένη η καθαρίστρια ρώταγε συνέχεια πότε τελειώνουμε για να τελειώνει κι αυτή να πάει σπίτι της... Άντε τώρα να της εξηγήσεις για ισοψηφίες και χαμένα ψηφοδέλτια :lol: :lol:
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
tsiou Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό 3 » Πέμ, 05 Φεβ 2009 6:50 pm

Συναδελφοι, λυπαμαι π θ τ πω..

αλλα εχω κ εγω ενα ψηφοδελτιο π καθοριζει το τελικο αποτελεσμα κ ανατρεπει τα δεδομενα. Εγω ΞΕΡΩ ποιος ηταν πραγματικα ο 5ος της επιτροπης..

Ναι μεν μπορει ν εδωσα τα περισσοτερα πισω, αλλα τελικα μ εμεινε ενα στην τσεπη..

Σορρυ π τ λεω τωρα αλλα μεχρι πριν ντρεπομουν ν παρω την ευθυνη.. Κ η ευθυνη ηταν ολη δικια μ, ο Αρχηγ...εεεε... ο Γ.Κ. δν φταιει πουθενα, ισα ισα με υπερασπιστηκε σαν πραγματικος "μαρτυρας".. Πρεπει ν ξανακανουμε καταμετρηση..

ΥΓ: Μπαμ-μπαμ διαδικασιες, μην κ ακυρωθει τπτ.. Μανουλες σε αυτα οι ΔΑΣΠιτες.. Βεβαια καποιες φορες, οποιος βιαζεται σκονταφτει..
ΥΓ: Την εφορευτικη ποιος την εξελεξε...γκουχου γκουχου.. ΜΠΡΑΒΟ μ#$%κες ΔΑΣΠιτες, δινετε κ αλλα πατηματα...
ΥΓ: ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ...
ΥΓ: Βρηκα 1 ψηφοδελτιο πισω απο την πορτα μ.. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ Σ?????
Εικόνα
3

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Παρ, 06 Φεβ 2009 1:01 am

Ρε μαλάκες τι έχασα γαμώτο μου!!!!
Τα καλύτερα!!
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Παρ, 06 Φεβ 2009 1:04 am

Πάμε ρε τσίου! :D :D

Κάθε χρόνο και καλύτερα. 'Αντε και του χρόνου χωρίς εκλογές. :mrgreen:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Παρ, 06 Φεβ 2009 1:46 am

Α και του χρόνου εκλογές υπό την επίτηρηση του ΟΗΕ!!!! Και με κυανόκρανους έξω από την αίθουσα!!
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό eki13 » Παρ, 06 Φεβ 2009 5:12 pm

κοιταξτε παιδια,διαβασα ολα αυτα που προαναφερατε,δεν ειμαι δαπιτης ουτε ημουν εκεινη την ωρα στην αιθουσα.αντιλαμβανομαι οτι εχετε δικαιο για ολες τις λαμογιες που γινονται κ σε πολλες απο αυτες ειμαστε μαρτυρες καθημερινα ανεξαρτητος κομματος!εγω δεν ειμαι δικηγορος του Αντρεα,εκ των υστερων ναι πραγματι ηταν μαλακια,αλλα μν τον εντασσετε σε λαμογια η τι να μας πει τωρα ο δαπιτης που ελεγχεται απο ψηλα,δεν ειναι τετοιο παιδι γιατι τον ξερω καλα,τωρα αν εφταιξε,το παραδεχτηκε κ ο ιδιος οποτε εγω δεν εχω να πω κατι αλλα μν το παρατραβατε,το σχολιακι λοιπον παει σε ολους αυτους που νομιζουν οτι εχουν το αλαθητο,ειμαστε οι κλασσικοι Ελληναρες που προσπαθουμε να βρουμε ενα θεμα για να κραζουμε ολη την υπολοιπη περιοδο,τοχω κανει κ εγω μη νομιζετε.Απλα μονιμως ακους στη σχολη απο αριστερους,παραδεξου το δαπιτη οτι εγινε αυτο κ αρχιζουν οι εριδες,τωρα που το παραδεχτηκε παλι εχετε κατι να πειτε,ειμαστε αδιορθωτοι ολοι μας!επαναλαμβανω δεν ειμαι το δεξι χερι του Αντρεα κ ουτε ειμαι δαπιτης απλα μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο σακι,μη γενικολογουμε κ ειναι ασχημο να βαζουμε ταμπελες σε ανθρωπους,αυτα ηθελα να πω!!!
eki13

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Παρ, 06 Φεβ 2009 6:28 pm

Δεν είναι ο Αντρέας το θέμα. Αλίμονο! Λάθη όλοι κάνουμε. Το δε λάθος, δε θέτει υπό αμφισβήτηση το εκλογικό αποτέλεσμα αφού όλα τα μέλη της εφορευτικής είχαν επικυρώσει όλα τα ψηφοδέλτια. Πραγματικά είναι ψεγάδι και μόνο ορισμένα κομματόσκυλα βρήκαν πάτημα σε αυτό. Εξάλλου οι ΠΑΣΠίτες, αν γινόταν επανακαταμέτρηση θα βγάζαν πάση θυσία ένα ψηφοδέλτιο μόνο του Κελαϊδίτη άκυρο για να βγει ο δικός τους. Όπως όμως είπα τα χαμένα ψηφοδέλτια ήταν ψεγάδι. Το πρόβλημα ξεκίνησε από τη στιγμή που ο Καρμπαδάκης άρχισε να διώχνει τον κόσμο τάχα μου για να συνεδριάσει υπό ηρεμία η επιτροπή. Κρυφές διαδικασίες είναι κάτι που συχαίνομαι. Μετά αποφασίσθηκε και το κωμικοτραγικό της μισής θητείας του 5ου υποψηφίου ώστε να μπει ο ΠΑΣΠίτης στην επιτροπή του 3ου έτους. Τι να πω; Ίσως τελικά και το χαμένο μπουφάν ήταν μια ιδέα για να αποπροσανατολιστεί ο υποψήφιος του οποίου η τύχη κρινόταν εκείνη τη στιγμή. Όταν τελικά κατάφεραν οι ΠΑΣΠίτες να βάλουν τον δικό τους στην πρώτη μισή θητεία τα πράγματα ηρέμησαν. Είναι φοβερό όμως να βλέπεις αυτούς τους κωμικούς χαρακτήρες να μάχονται για τη δημοκρατία και να εφευρίσκουν νέους τρόπους εκλογής. Ντροπή!
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Δημοσίευσηαπό tsiou » Παρ, 06 Φεβ 2009 6:34 pm

Για την ακρίβεια και οι δύο θα είμαστε καθ' όλη τη διάρκεια. Απλά ο Βασίλης θα έχει δικαίωμα ψήφου για το πρώτο μισό και εγώ για το δεύτερο αν και νομίζω πως δε θα χρειαστεί καν να τεθούν θέματα ψηφοφορίας και κουραφέξαλα... Μια δουλειά έχουμε να κάνουμε και απλά είμαστε έξι και θα κάνουμε όλοι από λίγο λιγότερα (φαντάσου να ήμασταν και 15 που προθυμοποιήθηκαν στην αρχή πόσο λιγότερα θα κάναμε)
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
tsiou Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό dimos » Παρ, 06 Φεβ 2009 7:47 pm

eki 13 προφανώς και δεν είναι ο Αντρέας το θέμα. Οι πιο πολλοί που τον ξέρουμε δεν τον θεωρούμε λαμόγιο. Το θέμα είναι ότι άλλοι τον έβαλαν να κάνει αυτό το "λάθος", γιατί η ΔΑΠ ήθελε να πάρει τα ψηφοδέλτια για προφανείς λόγους που μπορούν να καταλάβουν όσοι έχουν τον κοινό νου. Ξαναλέω: ο Αντρέας δεν είναι λαμόγιο, κάποιοι άλλοι όμως είναι. Είτε μας αρέσει είτε όχι.
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.

(Μας γέρασαν προώρως, Γιώργο, το κατάλαβες;)
Άβαταρ μέλους
dimos
Ιδρυτικό Μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες