soso έγραψε:οπως οι γαλλοι το 68 ειχαν ως αιτημα τη "φαντασια στην εξουσια" , εγω το 08 ζητω απο τους συναδελφους "φαντασια στη διαμαρτυρια".εχουμε κανει ψωμοτυρι τη κλειστη σχολη επειδη ειχε (ισως) καποια αποτελεσματα δν ξερω και γω ποτε.ελεος!να διαμαρτυρηθουμε με αλλο μεσο δν γινεται?
soso έγραψε:να διαμαρτυρηθουμε με αλλο μεσο δν γινεται?
sepsis έγραψε:soso έγραψε:να διαμαρτυρηθουμε με αλλο μεσο δν γινεται?
με ΠΟΙΟ?
μήπως θες να κάνουμε σιωπηλή διαμαρτυρία έξω από τη βουλή? Γυμνή διαμαρτυρία? Τί?
Δεν καταλαβαίνετε ότι καταληψη δεν κάνουμε επειδή θέλουμε να χάσουμε μάθημα αλλά επειδή υπάρχει ένας σκοπός από πίσω. Να δείξουμε μια μαζικότητα και αποφασιστικότητα. Δεν είναι δυνατόν ένα 24ωρο μετά τη στυγνή δολοφονία 16χρονου από όργανο δημοσίας τάξης να βγάινει και να λέει ο αρμόδιος υπουργός ότι η αστυνομία θα λειτουργήσει (αναφερόμενος στην καταπολέμηση των φασαριών) αμυντικά έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία του ανθρώπου! Πόσα κιλά μλκς μπορεί να ειναι?Και συ συνάδελφε ναι....βγες με το κεράκι έξω από τη Βουλή να διαμαρτυρηθείς.
Εφόσον, υπάρχουν τόσο απαθή άτομα με ελάχιστη κοινωνικοποιλιτική συνείδηση καλά να πάθουμε σε αυτή τη χώρα. Τα θέλει ο κώλος μας.
soso έγραψε:να διαμαρτυρηθουμε με αλλο μεσο δν γινεται?
trcv έγραψε:Όχι Giorgitseli δυστυχώς(ή ευτυχώς) δεν είμαι από τους τυχερούς που έχουν έτοιμη δουλειά μετά και μάλιστα δεν έχω ούτε καν γνωστούς του κλάδου......Δε λέω να μην κάνουμε συνελεύσεις και να μην αντιδρούμε σε ό,τι γίνεται αλλά έτσι όπως προτείνεις εσύ να αντιδράσουμε,λυπάμαι αλλά έχω και μία κρίση που δεν μου επιτρέπει να συμφωνήσω μαζί σου..Αυτό σου έλεγα ότι δεν καταλαβαίνεις...Ότι με αυτόν τον τρόπο αποστρέφεις τον κόσμο από το να συμμετάσχει σε ό,τι μας αφορά..Και συνεπώς χάνεις το δίκιο σου..
Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες