apo7 έγραψε:Κι οσο εσεις κανετε αντιρατσιστικες πορειες με φανατικους μουσουλμανους που φωναζουν αλλαχ ακμπαρ, αλλα και οσο ολοι οι υπολοιποι αγνοουν το θεμα, τοσο ο κοσμος θα στρεφεται προς τα ακρα και μετα θα απορεις πως "εκφασιστηκαν" ετσι οι Ελληνες.
Το θεμα ειναι μην "εκφασιστεις" εσυ ρε φιλε. Για τους αλλους εμεις φταιμε οι αριστεροι. Στην ουσια τους λεμε να ψηφισουν Χρυση Αυγη (και ΛΑΟΣ και ΝΔ και ολα). Ισως επρεπε εμεις να τα ψηφιζαμε αυτα, μηπως δεν ψηφιζανε αυτοι, ετσι απο καπριτσιο.
Ειναι πολυ παιδιαστικο να βγαζεις τον εαυτο σου απεξω, χωρις υποτιθεται να παιρνεις ενσυνειδειτα επιλογες και να λες
"η αριστερα με εξωθησε και με παραμορφωσε στο τερας που ειμαι". Θα μου πεις οτι δυστυχως υπαρχουν μερικοι που ειναι χαζοι και πρεπει να καθοδηγουνται. Θα σου πω οτι οι καιροι απαιτουνε μεγαλυτερες ευθυνες απο ολους, δυστυχως ισοτιμα. Θα διαφωνησεις πως αυτο ειναι αδυνατο. Θα διαφωνησω πως εδω ειμαστε, με αυτα παλευουμε. Και θα τελειωσει εκει η κουβεντα. Και μετα θα θες να μου την πεις για τους μεταναστες, θα σου πω πως μονο η αριστερα επι της ουσιας ΘΕΛΕΙ να λυσει το προβλημα, και θα με κοιτας παραξενεμενος.
ΥΓ: Ο paktomenos θα ειναι γενικος διευθυντης του Γκουλαγκ Δραπετσωνας. Τον εχω διορισει προ αμνημονευτου χρονου, δεν θα εχει την τυχη των υπολοιπων δεξιων