Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
				Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
			vassak έγραψε:Τώρα πώς τους ήρθε να έχουμε κλειστά βιβλία στις ασκήσεις...
Μα είναι κλασσική τακτική στη σχολή για να δυσκολεύει ένα εύκολο μάθημα

Συντονιστής: University Editors
vassak έγραψε:Τώρα πώς τους ήρθε να έχουμε κλειστά βιβλία στις ασκήσεις...

,
  , ,
  , ,
  , (αυτό πάει κ σε αλλα μαθήματα της κατεύθυνσης π.χ.Αστικά Οδικα-που ο άνθρωπος πλέον βάζει θέματα άνω ποταμών, Συνδυασμένες κλπ-που είναι τόσο περιορισμένο το τι μπορει να πέσει που τα φύλανε τα θέματα σαν τα μάτια τους και μετά φόβου Θεού πιστεως, αφού βάζουν τα ίδια.)
 (αυτό πάει κ σε αλλα μαθήματα της κατεύθυνσης π.χ.Αστικά Οδικα-που ο άνθρωπος πλέον βάζει θέματα άνω ποταμών, Συνδυασμένες κλπ-που είναι τόσο περιορισμένο το τι μπορει να πέσει που τα φύλανε τα θέματα σαν τα μάτια τους και μετά φόβου Θεού πιστεως, αφού βάζουν τα ίδια.)
 ) μέχρι που ανακάλυψα οτι τα πράγματα δεν ειναι και τόσο τραγικά. Ναι το βιβλίο είναι μεγάλο (γι'αυτό δεν το είχα ανοίξει καν πριν δώσω την 1η φορά), αλλά αν κάτσεις και διαβάσεις μόνο τα κεφάλαια που είναι στην ύλη το μόνο που χρειάζεσαι είναι ~ μια μέρα "χαλαρή" ανάγνωση (σαν ένα καλό βιβλίο
 ) μέχρι που ανακάλυψα οτι τα πράγματα δεν ειναι και τόσο τραγικά. Ναι το βιβλίο είναι μεγάλο (γι'αυτό δεν το είχα ανοίξει καν πριν δώσω την 1η φορά), αλλά αν κάτσεις και διαβάσεις μόνο τα κεφάλαια που είναι στην ύλη το μόνο που χρειάζεσαι είναι ~ μια μέρα "χαλαρή" ανάγνωση (σαν ένα καλό βιβλίο  ), κι άλλη μια να εστιάσεις σε εκείνα που πιστεύεις οτι είναι τα  κυριότερα σημεία (διαγραμματάκια, μεθοδολογία ασκήσεων κτλ). Στην πορεία κάνε κι ένα μικρό τυπολόγιο σε ένα δισέλιδο, εύκολα το μαθαίνεις απ'έξω. Επίσης εγώ είχα απλοποιήσει όσο γινόταν τους τύπους για το μήκος διαδρόμου, βοηθάει πιστεύω και δε μου το είχε πιάσει λάθος - το αποτέλεσμα να'ναι σωστό. Κάνε αυτά κι αν δεν περάσεις και με βαθμό, έλα και πες μου
 ), κι άλλη μια να εστιάσεις σε εκείνα που πιστεύεις οτι είναι τα  κυριότερα σημεία (διαγραμματάκια, μεθοδολογία ασκήσεων κτλ). Στην πορεία κάνε κι ένα μικρό τυπολόγιο σε ένα δισέλιδο, εύκολα το μαθαίνεις απ'έξω. Επίσης εγώ είχα απλοποιήσει όσο γινόταν τους τύπους για το μήκος διαδρόμου, βοηθάει πιστεύω και δε μου το είχε πιάσει λάθος - το αποτέλεσμα να'ναι σωστό. Κάνε αυτά κι αν δεν περάσεις και με βαθμό, έλα και πες μου  

], μιας και είμαστε και ψιλο-offtopic
 ], μιας και είμαστε και ψιλο-offtopic

lx1842 έγραψε:<Ποιά καινοτομία συνέβαλε στην ανάπτυξη της υποδομής των αεροδρομίων?>
 Any ideas
  Any ideas 

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης