Εκπαιδευτική Εκδρομή 7ου (και 9ου)

Συντονιστής: University Editors

Εκπαιδευτική Εκδρομή 7ου (και 9ου)

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Τρί, 04 Φεβ 2014 10:11 pm

Υπάρχει η ιδέα να οργανωθεί μια εκδρομή είτε στα πλαίσια του Μπετό είτε κάποιου μαθήματος Στατικής-Αντισεισμικής στην Κεφαλλονιά. Να υπάρχει κ κάποιος καθηγητής να μας δείξει κάποια πράγματα, να είναι και κάτι συνολικό λόγω κόστους και τα σχετικά. Να αρχίσουμε από αύριο επαφές να το τρέξουμε άμα είναι.
TrexoKaiDenFtano Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2010

Re: Εκπαιδευτική Εκδρομή

Δημοσίευσηαπό christos » Τρί, 04 Φεβ 2014 10:23 pm

Πολύ καλή ιδέα.. θα ήταν πραγματικά χρήσιμο.. πως θα μπορούσαμε να οργανωθούμε και να μιλήσουμε στους καθηγητές?
christos

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Τρί, 04 Φεβ 2014 10:32 pm

Μπορώ αύριο πριν την πρόοδο των θεμελιώσεων να επικοινωνήσω με τους καθηγητές και φαντάζομαι αν είναι σε γενικές γραμμές θετικοί να κανονίσουμε μια μέρα συνάντησης μέσα στη βδομάδα,να είμαστε οι ενδιαφερόμενοι και όσοι έχουν να προτείνουν κάτι περαιτέρω να το τρέξουμε. Οπότε η πρόταση μου είναι αύριο κατα της 9 μέχρι της 10μιση το αργότερο μιλάμε με καθηγητές (εγώ μπορώ να το κάνω, όποιος άλλος θέλει ευπρόσδεκτος) για μια πρώτη ιδέα και για να δούμε ποια μέρα τους βολεύει να βρεθούμε για απορίες, προτάσεις, ενημέρωση κτλ. Και μετά ενημερώνουμε τους πάντες μέσω ανακοινώσεων, ΜQN και προχωράμε.

Δημοσίευσηαπό christos » Τρί, 04 Φεβ 2014 10:37 pm

το 9ο εξάμηνο έχει αντισεισμική, μπορεί να γίνει και κάτι αντίστοιχο εκεί καθώς και το 7ο εξάμηνο να μιλήσει με τους καθηγητές του σκυροδέματος.
Φυσικά η σημερινή κατάσταση δε νομίζω να μας επιτρέπει να πάμε στην περιοχή, αλλά όταν ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα και ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποκατάστασης των βλαβών να μπορούμε να το κάνουμε..
christos

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό leo8 » Τρί, 04 Φεβ 2014 10:59 pm

παιδια αξιζει να το προσπαθησετε..ο προεδρος ειναι διατεθειμενος να ενισχυσει τις εκδρομες εσωτερικου..αυτο μας το ειπε οταν πηγαμε 3 ατομα στο γραφειο του για να τον ρωτησουμε τι μπορει να διαθεσει η σχολη για την εκδρομη της υδρολογιας..

Υ.Γ. : ο τιτλος καλο ειναι να αλλαξει γιατι ειναι πολυ γενικος..αν ειναι πειτε μου πως θελετε να τον βαλετε για να τον αλλαξω..
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
leo8

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Εκπαιδευτική Εκδρομή 7ου (και 9ου)

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Κυρ, 09 Φεβ 2014 8:57 pm

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ύστερα και απο επικοινωνία με το 3ο έτος σχετικά με την εκπαιδευτική εκδρομή της ''Τεχνικής Υδρολογίας'' και ''Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας'' υπάρχει η σκέψη να συμμετέχουμε και οι του 4ου έτους μιας και πέρσι δεν πραγματοποιήθηκε κάτι σχετικό. Θα γίνει έτσι μια πρώτη κρούση από εδώ μα και από αύριο στο έτος συνολικά ώστε μέχρι την Τετάρτη να έχουμε μαζέψει ένα ενδεικτικό αριθμό ενδιαφερομένων για να δούμε κατα πόσο είναι εφικτό το όλο εγχείρημα. Πληροφορίες για την εκδρομή εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ ο αριθμός των συμμετοχών πρέπει να καταρτιστεί μέχρι την Τετάρτη 11/02 οπωσδήποτε. Θα κυκλοφορήσει από αύριο και κυρίως την Τρίτη στα τμήματα του Μπετό σχετικός κατάλογος.

Αναφορικά με την εκδρομή στην Κεφαλλονιά σχετικά με το σεισμό, ακόμα βρισκόμαστε σε προκαταρκτικό στάδιο επικοινωνίας με τους διδάσκοντες που ευελπιστούμε αύριο να λήξει.

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Τετ, 12 Φεβ 2014 1:49 pm

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ vol2

Παρακαλούνται όσοι τεταρτοετείς θα συμμετάσχουν στην εκδρομή της Τεχνικής Υδρολογίας-Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας να φέρουν ΑΥΡΙΟ Πέμπτη και μέχρι το τέλος της προόδου στα σίδερα 30 ευρώ για την εκδρομή. Η προθεσμία είναι εξαιρετικά αυστηρή. Θα υπάρχει σχετικός κατάλογος σε μορφή excel όπου θα συμπληρώνεται τα στοιχεία σας. Στη διαδικασία συγκέντρωσης των χρημάτων προς το παρόν είμαι μόνο εγώ και μπορεί να συμμετέχει ελεύθερα και για λόγους διαφάνειας ο καθένας, μετά από επικοινωνία μαζί μου ή με τα παιδιά της επιτροπής του 3ου έτους.

Επιπλέον να δηλωθούν ταυτόχρονα τα ΤΡΙΚΛΙΝΑ δωμάτια για τη διανυκτέρευση στην Καρδίτσα.

Πληροφορίες για την εκδρομή και το σχετικό πρόγραμμα εδώ

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Κυρ, 16 Φεβ 2014 11:37 am

Λοιπόν:
1) σχετικά με τα δωμάτια. Τα τρίκλινα που είναι διαθέσιμα από τα ξενοδοχεία είναι ελάχιστα επομένως δηλώνουμε ΔΙΚΛΙΝΑ εκτός αν υπάρχει κάποια πολύ σοβαρή ανάγκη. Τα ξενοδοχεία είναι δύο, (αρκετά κοντά μεταξύ τους βέβαια) για αυτό μαζί με τα δίκλινα παρακαλώ να δηλώνετε και με ποια άλλη παρέα-δίκλινα θέλετε να είστε μαζί. Μπορείτε να δηλώσετε δίκλινα σε εμένα η μέσω πμ ή και από αύριο από κοντά.
2) Την τρίτη έχει τμήμα καθηγητών στην αίθουσα εκδηλώσεων. Από τα πρώτα θέματα θα είναι η χρηματοδότηση της εκδρομής. Αυτή τη στιγμή η σχολή καλύπτει ένα ποσό γύρω στα 1000 ευρώ και έχει υποσχεθεί άλλα περίπου 700. Οι φοιτητές καλύπτουμε γύρω στα 5000 ευρώ. Νομίζω είναι αναγκαίο όσοι μπορούμε να βρισκόμαστε στη διαδικασία να πιέσουμε όσο γίνεται.

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Τρί, 18 Φεβ 2014 8:03 pm

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο σημερινό τμήμα καθηγητών όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Σπυράκος, Ψυχάρης, Ζέρης, Τρέζος (δεν είμαι σίγουρος για τον πρώτο) συζητήθηκε η σκέψη για την εκδρομή που έχει προταθεί στους καθηγητές για Κεφαλλονιά, πρόταση για την οποία δείξανε έντονο ενδιαφέρον. Η ημερομηνία που ειπώθηκε ήταν για τις 8-9 Μάρτη με μία διανυκτέρευση. Ο κοσμήτορας ήταν θετικός και σε ενδεχόμενο χρηματοδότησης, αλλά άφησε σε εμάς την ''οργάνωση'' και τα επιμέρους ζητώντας έμμεσα μια συνάντηση μόλις αρχίζουμε να το τρέχουμε.

Επομένως προτείνω την Παρασκευή μετά την Διαχείριση (κατα τις 5) ή απο Δευτέρα μετά από την Στατική (κατά τις 4) να μαζευτούμε όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε να κάνουμε μια κουβέντα έστω και τυπική για θέματα όπως πχ η συμμετοχή κάποιου διδάσκοντα από τους γεωτεχνικούς, η οργάνωση και το κόστος της εκδρομής, η δυνατότητα διανυκτέρευσης κτλ Στην ουσία να οργανωθούμε, να μπούμε στη διαδικασία με πρακτορεία, χρηματοδότηση, δυνατότητα να μην επιβαρυνθούμε οικονομικά κτλ.

Η ανακοίνωση απευθύνεται στους σπουδαστές του 7ου και του 9ου εξαμήνου. Παρακαλώ κάποιος του 9ου να το δημοσιεύσει αν υπάρχει αντίστοιχο γκρουπ στο φβ.

Δημοσίευσηαπό thev » Τρί, 18 Φεβ 2014 11:43 pm

Το ενδεχόμενο να γινει αυτή η εκδρομη μετα την εξεταστικη δεν υπαρχει?? Θα είναι πολύ αργά για να δουμε κάποια πράγματα, θα εχουν αποκατασταθεί οι βλαβες ας πουμε???
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
thev

Επιστροφή στο 7ο Εξάμηνο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες