Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ειδικά Θέματα Οικοδομικής (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
- amelie_a
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
Ειδικά Θέματα Οικοδομικής (2010-11)
Οι σημειώσεις της κυρίας Σωτηροπούλου για το 1ο κεφάλαιο (Μονώσεις) υπάρχουν στο φωτοτυπείο που βρίσκεται Ηρώων πολυτεχνείου 50 (όπως ανεβαίνει κανείς την Ηρώων Πολυτεχνείου από την πύλη Ζωγράφου προς το νεκροταφείο το 1ο που συναντά στο δεξί του χέρι). Θα τις ζητήσετε ως ειδική οικοδομική.
Re: Ειδικά Θέματα Οικοδομικής (2010-11)
Παντως εγω πηγα το απογευμα εκει και μου ειπαν οτι δεν τις ειχαν κι οτι δεν τους ειχαν παει τετοιες σημειωσεις και επεμεναν μηπως τις εχουν δωσει στο φασμα...amelie_a έγραψε:Οι σημειώσεις της κυρίας Σωτηροπούλου για το 1ο κεφάλαιο (Μονώσεις) υπάρχουν στο φωτοτυπείο που βρίσκεται Ηρώων πολυτεχνείου 50 (όπως ανεβαίνει κανείς την Ηρώων Πολυτεχνείου από την πύλη Ζωγράφου προς το νεκροταφείο το 1ο που συναντά στο δεξί του χέρι). Θα τις ζητήσετε ως ειδική οικοδομική.
- amelie_a
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Τελικά ο υπάλληλος που παρέλαβε τις σημειώσεις δεν είχε ενημερώσει τους υπόλοιπους. Αν πάει κάποιος τώρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα.vaggelio έγραψε:Παντως εγω πηγα το απογευμα εκει και μου ειπαν οτι δεν τις ειχαν κι οτι δεν τους ειχαν παει τετοιες σημειωσεις και επεμεναν μηπως τις εχουν δωσει στο φασμα...amelie_a έγραψε:Οι σημειώσεις της κυρίας Σωτηροπούλου για το 1ο κεφάλαιο (Μονώσεις) υπάρχουν στο φωτοτυπείο που βρίσκεται Ηρώων πολυτεχνείου 50 (όπως ανεβαίνει κανείς την Ηρώων Πολυτεχνείου από την πύλη Ζωγράφου προς το νεκροταφείο το 1ο που συναντά στο δεξί του χέρι). Θα τις ζητήσετε ως ειδική οικοδομική.
Οι σημειώσεις του 1ου κεφαλαίου υπάρχουν και στο Φάσμα (στην Ηρώων Πολυτεχνείου). Τις ζητάτε ως Ειδ. Οικοδομική-7ο εξάμ.
Μπορεί κάποιος να μας πει ποια σχέδια ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνονται στο θέμα που θα παραδώσουμε??
Τελικα την εργασια πρεπει να την παραδωσουμε την παρασκευη η μετα την εξεταστικη; Μαθαμε?
-
taliampes
Oσον αφορα τις σημειώσεις τις κ.Σωτηροπουλου ειναι μονο αυτες των μονώσεων ή εχουν βγει
και αλλες??Ευχαριστω.
και αλλες??Ευχαριστω.
τελικά πότε είναι η παράδοση του θέματος?
-
taliampes
Tελικα αφου ολοι οι συναδελφοιtaliampes έγραψε:Oσον αφορα τις σημειώσεις τις κ.Σωτηροπουλου ειναι μονο αυτες των μονώσεων ή εχουν βγει
και αλλες??Ευχαριστω.
δομοστατικοι ηταν απασχολημενοι
περασα σημερα απο το φασμα και ειδα
οτι υπαρχει εκει και το δευτερο κεφαλαιο
των σημειωσεων που αφορα τις κατασκευες
και υλικα τελειωματων.
Καλησπέρα συνάδελφοι . Υπάρχει μηπως καποιος με δυνατότητα να ανεξάρτητων εκφώνηση του θέματος ?
Είμαι εκτος Αθηνών και δε μπορώ να το πάρω !
Είμαι εκτος Αθηνών και δε μπορώ να το πάρω !