Συντονιστής: University Editors
politikos mhxanikos έγραψε:αν δινονται Ηο, Lo, T και βαθος και μου ζηταει τα χαρακτηριστικα του κυματος μπορω να τα βρω πρωτα απο διαγραμμα στη σελ 87 της θαλασσιας υδραυλικης κ μετα να κανω τον ελεχο θραυσης?
politikos mhxanikos έγραψε:αν δινονται Ηο, Lo, T και βαθος και μου ζηταει τα χαρακτηριστικα του κυματος μπορω να τα βρω πρωτα απο διαγραμμα στη σελ 87 της θαλασσιας υδραυλικης κ μετα να κανω τον ελεχο θραυσης?
maria93 έγραψε:politikos mhxanikos έγραψε:αν δινονται Ηο, Lo, T και βαθος και μου ζηταει τα χαρακτηριστικα του κυματος μπορω να τα βρω πρωτα απο διαγραμμα στη σελ 87 της θαλασσιας υδραυλικης κ μετα να κανω τον ελεχο θραυσης?
ναι, βρισκεις το Η απο τον τυπο gT^2/(2π) , βρισκεις το h/Lo και πας στο διαγραμμα, και βρισκεις τους δυο λογους. απο κει υπολογιζεις τα L,H και μετα απο τον λογο Η/h βρισκεις αν ειναι θραυομενος ή μη
politikos mhxanikos έγραψε:πως καταλαβαινω στην ασκηση την περιθλαση χωρις ομως να αναφερεται; ...αν ζηταει για παραδειγμα χαρακτηριστικα κυματος και πρεπει να το ελεγξω εγω!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες