Στατική IV - Αλλαγή Μέρας Εξέτασης

Συντονιστής: University Editors

Να αλλάξει η ημερομηνία εξέτασης;

Ναι,για Πέμπτη 29/6 στις 12:00
16
70%
Ναι,για Πέμπτη 22/6 στις 8:30
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ναι,για άλλη ημερομηνία
1
4%
Όχι,να μην αλλάξε
6
26%

Σύνολο ψήφων : 23

Re: Στατική IV - Αλλαγή Μέρας Εξέτασης

Δημοσίευσηαπό sunrise » Δευτ, 29 Μάιος 2017 3:24 pm

Προτείνω το μαθημα να μεταφερθεί στις 29 γιατι πεφτει την ιδια βδομαδα-την 3η βδομαδα με μπετο 2 και στατικη 5 που απαιτουν πολυ διάβασμα . Οποιος ομως θελει να μην αλλαξει η μερα - κανένα πρόβλημα ας προετοιμάσει κανονικα το μαθημα για τις 22 σαν να ειναι να το δωσει τοτε,δεν θα του παει χαμενο το διαβασμα, ώστε να μην χασει καθολου απο το χρονο του για οποιοδηποτε αλλο μαθημα δινει μετα τις 29. Πιο μετά θελουμε να το βαλουμε ρε παιδια αρα περισσότερος χρόνος για να προλαβουμε το διαβασμα. Δε λεμε να παει πιο πριν ωστε κάποιοι να τυχαίνει να μην προλαβαινουν. Ας σκεφτουμε λιγο ολοι όλους μας.
sunrise

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό balamos » Δευτ, 29 Μάιος 2017 4:14 pm

δηλαδη ειμαστε ακομα στο φλου? να ξεκινησω να διαβαζω απο τωρα καλου κακου?
P.S αλλαξα τη ψηφο μ μηπως και ξεμπερδεψουμε ποτε....
balamos

Δημοσίευσηαπό Hackerspy » Δευτ, 29 Μάιος 2017 5:35 pm

twinkle έγραψε:Οι καθηγητές είναι ενήμεροι για τη συζήτηση και τις απόψεις όλων.

Καλά ποιων όλων;
17/26 ψήφισαν, ανώνυμα χωρίς να γνωρίζει κανένας αν πραγματικά χρωστάνε το μάθημα.

Το να μπει κάποιος mqn και να δει τυχαία την όλη συζήτηση , δεν το θεωρώ βάσιμο επιχείρημα όταν θέλουμε να λέμε ότι ανήκουμε σε μια σοβαρή σχολή. Το MQN είναι σάιτ των φοιτητών (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ) και όχι επίσημη σελίδα/εργαλείο της σχολής.

Κανένας δεν ειδοποιήθηκε με email από τον διδάσκοντα/γραμματεία του τομέα, κανένας δεν ψήφισε ονομαστικά βάσει μιας επίσημης - με υπογραφή -λίστας 26 ατόμων, που θα δώσουν το μάθημα. Κάποιος μεγαλύτερος που δεν έχει μπει mqn για διάφορους λόγους(πχ στρατός) μπορείτε να μου πείτε πως ενημερώθηκε για όλες τις εξελίξεις και πως μέτρησε η γνώμη του;

Ωραία θα ήταν τα προγράμματα να βγαίνουν εξαρχής σύμφωνα με τη γνώμη των φοιτητών, αλλά το να γίνεται απόπειρα αλλαγής του προγράμματος με διαδικασίες που δεν υφίστανται σε πρακτικά και που τυχαία τις είδε όποιος μπήκε mqn κάθε άλλο παρά τίμιο το θεωρώ.
Hackerspy

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό Δημητρης188 » Δευτ, 29 Μάιος 2017 5:48 pm

Φιλε μου μαρκο το αν θα λειψω σε κανεναν απο την πρακτικη δεν το ξερεις και δεν ειναι και δικο σου θεμα. Δουλευω, δεν καθομαι. Σεβομαι απολυτα το γεγονος οτι ορισμενοι εχετε το μπετο. Ομως και εγω και ολοι εχουμε κανει πισω σε καποια πραγματα παροτι δε μας βολευουν παντα. Προσωπικα χρωσταω 3 μαθηματα για πτυχιο. Συμφωνω να αλλαξει το προγραμμα αν μας βολευει ολους αλλα απο τη στιγμη που ορισμενοι εχουμε θεμα με την αλλαγη (γιατι ειναι αλλαγη και οχι κατασκευη προγραμματος εξ αρχης) δε βρισκω σωστο να σκεφτομαστε μονο τους 12 που θελουν να αλλαξει και να αγνοουμε τους 5 που εχουν θεμα.
Δημητρης188

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Ηχώ » Τρί, 30 Μάιος 2017 10:05 pm

παιδια τελικά τι θα γίνει ???
η αγάπη για ζωή γεννά την τέχνη.....
Ηχώ

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό twinkle » Παρ, 02 Ιουν 2017 2:03 pm

Ζητάμε μια τελευταία φόρα μήπως μπορείτε να κάνετε την παραχώρηση να μεταφερθεί το μάθημα στις 29, γιατί ειλικρινά θα αντιμετωπισει η πλειοψηφία μεγάλη δυσκολία έτσι.
Έτσι κι αλλιώς ζητάμε να πάει 1 βδομάδα αργότερα οπότε αν κάποιοι δεν βολεύονται λόγο άλλων μαθημάτων ας το προετοιμασουν κανονικά όπως θα έκαναν και μετά θα χρειάζεται μόνο μια μικρή επανάληψη . Δε θα σας χαλάσειι' πραγματικά το πρόγράμμα.
Θέλουμε τις απαντήσεις σας, αν είναι εφικτό και από τους 5 που δεν θέλουν για να έχουμε μία τελική εικόνα.
Άβαταρ μέλους
twinkle

Δημοσίευσηαπό Hackerspy » Παρ, 02 Ιουν 2017 3:43 pm

twinkle έγραψε:Ζητάμε μια τελευταία φόρα μήπως μπορείτε να κάνετε την παραχώρηση να μεταφερθεί το μάθημα στις 29, γιατί ειλικρινά θα αντιμετωπισει η πλειοψηφία μεγάλη δυσκολία έτσι.
Έτσι κι αλλιώς ζητάμε να πάει 1 βδομάδα αργότερα οπότε αν κάποιοι δεν βολεύονται λόγο άλλων μαθημάτων ας το προετοιμασουν κανονικά όπως θα έκαναν και μετά θα χρειάζεται μόνο μια μικρή επανάληψη . Δε θα σας χαλάσειι' πραγματικά το πρόγράμμα.
Θέλουμε τις απαντήσεις σας, αν είναι εφικτό και από τους 5 που δεν θέλουν για να έχουμε μία τελική εικόνα.

Ποιες απαντήσεις συγκεκριμένα; Έχω γράψει τόσα επιχειρήματα και δεν έχει απαντηθεί κανένα. Συνεχώς ακούω η πλειοψηφία και η πλειοψηφία, χωρίς αυτή να έχει προκύψει από μια ασφαλή διαδικασία ψηφοφορίας. Μου λες αυτό το επιχείρημα, σου απαντώ με πόσα και ακόμα ζητάτε απαντήσεις.

Επίσης ζητάτε να πάει 1 βδομάδα αργότερα, χωρίς να θεωρείται ότι θα επηρεάσει την προετοιμασία άλλων μαθημάτων, αφού το χρονικό διάστημα προετοιμασίας παραμένει το ίδιο και τα μόνα που αλλάζουν είναι οι ημερομηνίες εξέτασης. Ωραία..προσπαθώ να καταλάβω τότε γιατί το ίδιο δε συμβαίνει και με όσους δίνουν μπετό ακριβώς την επομένη της στατικής. Η προετοιμασία για την εξεταστική ενός επί πτυχίο φοιτητή δεν μπορεί να ξεκινήσει, με το δικό σας σκεπτικό, μια και δυο και τρεις βδομάδες νωρίτερα;;;;;
Θεωρείτε αυτονόητο αυτό, για το οποίο εσείς διαμαρτύρεστε.
Hackerspy

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό twinkle » Παρ, 02 Ιουν 2017 9:13 pm

Οκ, αν έστω και ένας αντιδρά δεν μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία. Βέβαια καλό θα ήταν αυτό ο ένας, οι 2 οι 3 να σκέφτονται και να θέλουν να εξυπηρετήσουν όταν υπάρχει ανάγκη και τους άλλους πέρα απο τονα εαυτο τους.
Επιχείρημα εσύ θεωρείς ότι οι ψήφοι οι θετικοί είναι ανώνυμοι και ψέυτικοι. Σε αυτό το επιχείρημα δεν χρειάζεται να πω πολλά, πέραν του ότι όποιος θέλει βγάζει από τη μύγα ξύγκι για να βρει το δίκιο του. Δεν καταλαβαίνω πως το γράφεις και το υποστηρίζεις όταν βλέπεις στο τοπικ αυτό έχουν εκφραστεί γραπτώς πολλοί και όχι μόνο απο μια ψήφο. Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση αν το 'σκορ' ήταν ανάποδο και εξυπηρετούσε εσένα να το δεις και πάλι έτσι. Αν πιστεύεις ότι υπάρχει άλλη διαδικασια πιο αξιοκρατική και άμεση βρες τη και πες τη.
Τέλος, λες ότι είναι μαθήματα επί πτυχίο και γιατί δεν μπορούμε να τα προετοιμάσουμε νωρίτερα, και απορώ με τη λογική σου. 2 μαθήματα σε μια βδομάδα δεν είναξ καθόλου ίδιο με το 2 μαθήματα σε 2 βδομάδες. 1 εβδομάδα επιπλέον δίνουμε όχι λιγότερη πόσες φορές να το πώ.
Και νομίζω το πρώτο και καλύτερο επιχείρημα που άκουσα, ότι το πρόγραμμα ήταν το ΤΕΛΙΚΌ και εμείς οι φοιτητές δεν πρέπει να έχουμε λόγο σε τυχόν αλλαγές...λες και είμαστε στο δημοτικό και δεν έχουμε ούτε μυαλό ούτε φωνή να μιλήσουμε όταν κάτι είναι φανερό ότι σχεδιάστηκε λάθος εξαρχής.

Τέλος πάντων δεν νομίζω ότι έχει άλλο νόημα λοιπόν αφού είσαι τόσο ακάθεκτος και δεν βλέπεις τη λογική του πράγματος αλλά μόνο το συμφέρον σου. Προσωπικά, αλήθεια αν ήμουν στη δική σου θέση δε θα είχα ποτέ το θράσος να σκεφτώ μόνο το δικό μου καλό, αν θες το πιστεύεις αν θες όχι. Θα ντρεπόμουν να είμαι η αιτία που οι συμφοιτητές σου μου θα δυσκολευτούν τόσο.

Αυτάαα είχα να πω νομίζω ...
Άβαταρ μέλους
twinkle

Δημοσίευσηαπό sunrise » Δευτ, 05 Ιουν 2017 4:05 pm

Συμφωνώ ότι είναι διαφορετικό να έχεις 2 μαθήματα σε 1 βδομάδα και άλλο να έχεις 2 μαθήματα σε 2 βδομάδες. Εμείς λέμε να πάει όσο πιο μετά γίνεται μέσα στην εξεταστική ώστε να εξαντλήσουμε τα χρονικά περιθώρια που μας δίνει η εξεταστική ώστε να προλάβουμε όλοι. Και μην ξεχνάτε ότι τη βδομάδα με την Στατική 4 είναι και η Στατική 5 εκτός από το Μπετό 2 που την χρωστάμε επίσης πολλοί και είναι και δύσκολο μάθημα. Δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε με αυτό το θέμα. Λίγη κατανόηση χρειάζεται και από τις 2 πλευρές και να μπούμε όσο γίνεται και στη θέση του άλλου, ώστε να βρεθεί η πιο συμφέρουσα λύση.
sunrise

Δημοσίευσηαπό giorikas » Δευτ, 05 Ιουν 2017 8:38 pm

καταπως φαινεται με τον τροπο που ανατροφοδοτειται η ολη συζητηση δεν θα βγει καποια ακρη, προσωπικα ψηφισα για 29 ενω δεν εχω προβλημα και για 22 επειδη αυτο φαινεται να θελουν οι περισσοτεροι για να το κλεινουμε καποια στιγμη ως θεμα να κανουμε το προγραμμα μας...αλλα μια καποια μειοψηφια ειναι τερμα καθετη σ αυτο οπως αντιλαμβανομαι, συνεπως καταληγουμε 22 ? οσο κακο και να ναι αυτο για καποιους, ειναι νομιζω καλυτερα βα ξερουμε απο τωρα οτι θα δωσουμε σε μια εντελως κακη για τους περισσοτερους ημερομηνια , απ οτι μεχρι και την τελευταια στιγμη να μην ξερουμε ποτε τελικα θα γινει η εξεταση
giorikas

Έτος εισαγωγής: 2010

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 7ο Εξάμηνο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης