Συντονιστής: University Editors
Πρόχειρη εξεταση 13-14 / ερωτημα β , σκελος 1ο .
Εχουμε βρει πως το εμβαδο της διατομης ειναι 15,64 και προσπαθουμε να βρουμε το παχος του ελασματος μέσω του τυπου αντοχης απομειωμενης διατομης σε θραυση Nu,Rd =0,9ΑνετFu/Ym2 κατα την επιλυση που μας εχουν δωσει περνουν ως απομειωμενη = 14(???)-2*2,2και το παχος του ελασματος δεν το πολλαπλασιαζουν με το n *do αλλα το εχουν βγαλει απ'εξω ..
τι παιζει ; εχουν κανει λαθος η εγω εχω κολλησει ;
andskia έγραψε:1. Η κυκλική διατομή αν δεις τη λεπτομέρια δεν έχει τρύπες πάνω της. Για αυτό και εξετάζεις σε άντυγα μόνο το έλασμα που έχει ανοιχθεί με οπές.
2. Ναί είναι εκτός.
Σοφία Κ. έγραψε:Πρόχειρη εξεταση 13-14 / ερωτημα β , σκελος 1ο .
Εχουμε βρει πως το εμβαδο της διατομης ειναι 15,64 και προσπαθουμε να βρουμε το παχος του ελασματος μέσω του τυπου αντοχης απομειωμενης διατομης σε θραυση Nu,Rd =0,9ΑνετFu/Ym2 κατα την επιλυση που μας εχουν δωσει περνουν ως απομειωμενη = 14(???)-2*2,2και το παχος του ελασματος δεν το πολλαπλασιαζουν με το n *do αλλα το εχουν βγαλει απ'εξω ..
τι παιζει ; εχουν κανει λαθος η εγω εχω κολλησει ;
Όχι δεν έχουν κάνει λάθος. Η διατομή των 15.64cm^2, που αναφέρεις και που προέκυψε από το 1ο ερώτημα, αφορά στην ράβδο του δικτυώματος.
Στο 2ο ερώτημα, ζητείται το πάχος του κομβοελάσματος (ελάσματος σύνδεσης μεταξύ της ακραίας
διαγωνίου και των πελμάτων του δικτυώματος). Από το σχήμα προκύπτει ότι αυτό έχει πλάτος 14 cm. Μέσα στην παρένθεση αφαιρείται η διάμετρος των 2 οπών και όλο αυτό πολλαπλασιάζεται επί (το άγνωστο) πάχος, ώστε να προκύψει το εμβαδόν της καθαρής διατομής.
giannis100 έγραψε:Εννοώ την περσινή πρόχειρη εξέταση με την επέκταση του δαπέδου που έχει κάμψη και διάτμηση.
Αυτή που μου λες είναι με την πεζογέφυρα; Και αν ναι, νομίζω οτι είναι εντός ύλης τα ερωτήματα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες