Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2014-15)

Συντονιστής: University Editors

Re: Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα (2014-15)

Δημοσίευσηαπό chrisss » Κυρ, 04 Οκτ 2015 2:06 pm

Θεωρώ απαράδεκτα αυτά τα ποσοστά. Δεν υπάρχει καν η διάθεση να βοηθήσουν. Είναι απαράδεκτοι.
chrisss

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό machotaco » Κυρ, 04 Οκτ 2015 4:41 pm

Δεν πιστεύω ότι κάποιος που έχει παρακολουθήσει στον Τρέζο έχει παράπονα από τον τρόπο διδασκαλίας. Τουλάχιστον όχι η πλειονότητα αυτών που παρακολούθησαν. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι κάνει πολύ καλά το μάθημα αυτό που είναι ίσως το πιο απαιτητικό της σχολής. Από εκεί και πέρα το να λες μοχθηρό και μισάνθρωπο τον Τρέζο και να λες ότι χαίρεται ας πούμε να κόβει φοιτητές προφανώς και δεν ισχύει.Είναι ο μόνος στο ΕΜΠ που έχω συναντήσει που αν τον πιάσουν 10 φοιτητές και του πουν να κάνει έξτρα μαθήματα για να καλύψουν κενά ή να τους λύσει απορίες θα συμφωνήσει κατευθείαν.Για τον Χρονόπουλο ισχύει ότι η συμπεριφορά του είναι γενικά απαράδεκτη, μην ανοίξουμε πάλι το ίδιο θέμα. Απαράδεκτο δεν είναι να μην σε περνάνε χαριστικά με ένα 4 ας πούμε. Απαράδεκτο είναι να μην σε περάσουν με καθαρό 5 (μου έχει συμβεί) ή να μην σε αφήνουν να δεις το γραπτό σου (δες Λιμενικά). Όλα αυτά δεν τα λέω γιατί είμαι κανένας υπέρμαχος του τομέα, αλλά γιατί δεν πρέπει να ακούγονται χοντράδες για τους λάθος λόγους. Αν έχουν βαθμολογήσει όπως να ναι, μένει να το δούμε στην προβολή γραπτών.
Άβαταρ μέλους
machotaco

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό pikatsu90 » Κυρ, 04 Οκτ 2015 5:13 pm

Αγαπητέ εσένα το μάθημα του κ.Τρέζου μπορεί να σου αρέσει . Ένα σωρό κόσμος που απευθύνεται στον Άβακα , στον Καρούτα , στην Ματίνα και σε πολλά άλλα φροντιστήρια , έχουν διαφορετική άποψη απο σένα . Σε ότι αφορά τις απορίες γνωρίζω συναδέλφους που πήγαν για επίλυση αποριών και έφυγαν τουλάχιστον εκνευρισμένοι... Για να μην θυμηθώ συμπεριφορές στην εξέταση των θεμάτων... Σε ότι αφορά τις χοντράδες το μονο που μπορώ να σχολιασω είναι ότι το γλύψιμο πρέπει να έχει και ένα μέτρο.
pikatsu90

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό epicas » Κυρ, 04 Οκτ 2015 5:48 pm

pikatsu90 έγραψε:Σε ότι αφορά τις χοντράδες το μονο που μπορώ να σχολιασω είναι ότι το γλύψιμο πρέπει να έχει και ένα μέτρο.

Φιλε μου συγνώμη αλλα συμφωνώ με τον παραπάνω και εγω προσωπικά τον τρεζο 1 φορα τον εχω δει σε μια διάλεξη που είχα μπει.
Γλύφω και εγω ;
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό geocho » Κυρ, 04 Οκτ 2015 5:54 pm

Επίσης, ένα σωρό άλλος κόσμος αναφέρει ότι ο Τρέζος κάνει εξαιρετικό μάθημα. Δικαίωμα σου να μη σου αρέσει, αλλά μην είσαι τόσο απαξιωτικός. Είναι τελείως διαφορετικό το επίπεδο του μαθήματος, ο τρόπος διόρθωσης και ο χαρακτήρας ενός καθηγητή. Προσωπικά, θεωρώ ότι κάνει πολύ καλό μάθημα και ότι αν τον παρακολουθείς τακτικά, περνάς. Όσο για το γλύψιμο, το να εκφράζει κάποιος διαφορετική άποψη από σένα δε σημαίνει ότι έχει απώτερο σκοπό. Προσωπικά έχω τελειώσει από μαθήματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι άμα θες θα μου προσάψεις και μένα κάποια κατηγορία. Μιλώντας εδώ πάντως οργισμένος, δε θα αλλάξει τπτ.
geocho

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό machotaco » Κυρ, 04 Οκτ 2015 6:52 pm

pikatsu90 έγραψε:Αγαπητέ εσένα το μάθημα του κ.Τρέζου μπορεί να σου αρέσει . Ένα σωρό κόσμος που απευθύνεται στον Άβακα , στον Καρούτα , στην Ματίνα και σε πολλά άλλα φροντιστήρια , έχουν διαφορετική άποψη απο σένα . Σε ότι αφορά τις απορίες γνωρίζω συναδέλφους που πήγαν για επίλυση αποριών και έφυγαν τουλάχιστον εκνευρισμένοι... Για να μην θυμηθώ συμπεριφορές στην εξέταση των θεμάτων... Σε ότι αφορά τις χοντράδες το μονο που μπορώ να σχολιασω είναι ότι το γλύψιμο πρέπει να έχει και ένα μέτρο.

Φίλε μου έχω τελειώσει από μπετά εδω και 1 χρόνο και επειδή είμαι συγκοινωνιολόγος δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τον τρέζο από όταν παρακολουθούσα. Άρα αυτά περί γλύψιμου είναι τουλάχιστον άστοχα. Ματίνα μπορεί να πηγαίνουν πολλοί και επειδή δεν μπορούν να παρακολουθήσουν.
Άβαταρ μέλους
machotaco

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό chrisss » Κυρ, 04 Οκτ 2015 8:08 pm

Τα ποσοστά είναι σε κάθε περίπτωση αντικείμενο μελέτης και περίσκεψης. Σε κανένα πανεπιστήμιο του κόσμου τέτοια ποσοστά αποτυχίας δεν παιρνούν απαρατήρητα.
chrisss

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό lost body » Κυρ, 04 Οκτ 2015 8:22 pm

chrisss έγραψε:Τα ποσοστά είναι σε κάθε περίπτωση αντικείμενο μελέτης και περίσκεψης. Σε κανένα πανεπιστήμιο του κόσμου τέτοια ποσοστά αποτυχίας δεν παιρνούν απαρατήρητα.

Έτσι ακριβώς.Και δεν μιλάμε μόνο για το Μπετό αλλά και για μια σειρά άλλων μαθημάτων όπου σταθερά αποτυγχάνει το 80% των φοιτητών,χωρίς φυσικά να αλλάζει τίποτα.
lost body

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό Ολοκληρωμένος Τύπος » Κυρ, 04 Οκτ 2015 11:37 pm

ενημερωτικά, τώρα πέρασε το 40%. ούτε το 10%, ούτε το 20% που ακούστηκε παραπάνω. και στην κανονική το 35% περίπου. για το δυσκολότερο και σημαντικότερο μάθημα της σχολής, αυτά είναι καλά ποσοστά. σε κάτι άλλα μαθήματα μικρών εξαμήνων υπάρχουν χαμηλότερα ποσοστά. μπορεί να μπαίνουν πολύ δύσκολα θέματα, αλλά όπως αποδείχθηκε γίνεται κανονικοποίηση.
όσο για τις ειρωνείες, υπάρχει συνδιδάσκων ο Χρονόπουλος και μιλάμε για τον Τρέζο; απλά δεν έχω να πω τίποτα.
Ολοκληρωμένος Τύπος

Έτος εισαγωγής: 2010

Προηγούμενη

Επιστροφή στο 7ο Εξάμηνο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες