Επειδή απλα διάβασα την ασκηση και δεν την έλυσα (μεγαλύτερο ετος , έχω περάσει το μάθημα) αυτα που σου πα ισχύουν θεωριτικά , αλλά τσέκαρε και με κανενα άλλον αν σου βγαίνουν φυσιολογικά νούμερα
Μπαίνοντας στο mycourses στο ημερολόγιο λέει ότι το φυλλάδιο της εδαφομηχανικής είναι για παράδοση μέχρι την Παρασκευή 10/1. Να υποθέσω ότι πήρε 2 μέρες παράταση ;;; Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω πάνω σ αυτό ;;;
Απ'οτι φαίνεται πήρε παράταση .. Δεν το ξέρω απο κάποιον .. Απλά για να άλλαξε στο mycourses σημαίνει οτι το άλλαξε ο καθηγητης..
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.” Oriah Mountain Dreamer
Τα δικά μου αποτελέσματα στην 4η άσκηση είναι 1) 57,4 cm 2) ρ(πριν) = 1,62 και ρ(μετά) = 1,02 3) ψάχνω βιβλιογραφία Όποια επιβεβαίωση και συμβουλή δεκτή!