Συντονιστής: University Editors
niki94 έγραψε:Αφού στις εκφωνήσεις παλαιότερων ετών δεν γράφει με ποια μέθοδο να τα λύσουμε. Θεωρητικά δε θα μπορούσαμε να τα λύσουμε μόνο με μία από τις δύο;
niki94 έγραψε:χαχα! εντάξει... πιο κατανοητό δε μπορούσες να το κάνεις! με βλέπω να αρχίζω το κάπνισμα και τα ουίσκι γιατι από τον κουμούση δε μπορώ να τα καταλάβω και να τα λύσω σε μια ώρα!
eki13 έγραψε:niki94 έγραψε:χαχα! εντάξει... πιο κατανοητό δε μπορούσες να το κάνεις! με βλέπω να αρχίζω το κάπνισμα και τα ουίσκι γιατι από τον κουμούση δε μπορώ να τα καταλάβω και να τα λύσω σε μια ώρα!
Μέσα μου νιώθω και λίγες τύψεις που στο είπα.Αν προλάβαινες να λύσεις θέμα με 5 πακτώσεις με τη μέθοδο δυνάμεων σε 3 ώρες,θα σε έπαιρναν για μεταπτυχιακό στους δομοστατικούς πριν καν αρχίσεις διπλωματική.Ξανασκέψου το
xvantsik έγραψε:Λύσεις κανονικής 2012-2013. Ενδέχεται να υπάρχουν λάθη αν και τα κοίταξα και μου φάνηκαν καλά.
ninja1312 έγραψε:2 απορίες, ελπίζω να έχει κοιτάξει κάποιος τα παλιά θέματα και να επιβεβαιώσει τη λύση μου.
1)Στην κανονική 2010-11 στο 3ο θέμα, για την τελική λυση παίρνω Q42=P, και βρίσκω το δ. Επίσης δεν έχω βρεί μέθοδο παραμορφώσεων σε φορέα με κύλιση, οπότε για το [M] του 4-5 απλά κάνω το ql^2/8 χωρίς αυτό να προκύπτει από τις αντιδράσεις σε q,δ,φ απλά με τη λογική.
2)Στην κανονινική του 2013-14 στο 3ο πάλι, όπως φαίνεται και στην εκφώνηση πρέπει να χρησιμοποιήσω το σημείο που τέμνονται οι άξονες των Q(12-21) για να βρώ εκεί την 2η εξίσωση για να βρώ τα δ,φ.
cofrem έγραψε:xvantsik έγραψε:Λύσεις κανονικής 2012-2013. Ενδέχεται να υπάρχουν λάθη αν και τα κοίταξα και μου φάνηκαν καλά.
Απορία: στα ποιοτικα θέμα 2 γιατι δεν θεωρούμε οτι επιτρεπεται και μετακινηση δ κατα τον χ; Επίσης στο θέμα 3 εχεις δεν πρεπει να λαβουμε υποψη το εγκαρσιο δ του (1-2); Και κατι τελευταιο, πού επηρεαζει η ύπαρξη του ελκυστήρα;
Ευχαριστώ πολύ!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης