Κοινοποιώ τις συνομιλίες:petran13 έγραψε:Μερικα παιδια ειχαν προβλημα στην αλλαγη του μαθηματος επειδη την πεμπτη δινουν στοχαστικες..ειχαν πει πως θα επικοινωνουσαν με τον διδασκοντα και θα μας ελεγαν γιατι ηθελαν να αλλαξει και αυτο το μαθημα...περιμενουμε απαντηση απο εκει και βλεπουμε.
Με Σίμονα:
lybe33 έγραψε:Καλησπέρα,
μιλήσαμε σήμερα με κάποια παιδιά και είπαμε αν γίνεται να μπει η εξέταση του μαθήματος την Τρίτη 19/2 και να κάνουμε το επαναληπτικό μάθημα την Δευτέρα 18/2 (με την προοπτική να μεταφερθεί και το ΤΣΥΠ σε μέρα που βολεύει και τον κ.Μακρόπουλο με τον οποίο επικοινωνήσαμε).
Αν δεν γίνεται ή υπάρχει πρόβλημα με τον κ.Κουτσογιάννη ας παραμείνει η ημερομηνία ως έχει!
Ευχαριστώ
Σίμων έγραψε:προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλήμα όποτε θέλετε... όμως αυτά πρεπει να τα κανονίσετε με τον Κουτσογιάννη.. οπότε μιλήστε μαζί του και αν συμφωνήσετε απλά ενημερώστε με...
Σ.
Με Κουτσογιάννη:
lybe33 έγραψε:Καλησπέρα,
κατόπιν συνεννοήσεως με τους υπόλοιπους φοιτητές που παρακολουθούν Στοχαστικά & ΤΣΥΠ θέλαμε να ρωτήσουμε αν η εξέταση μπορεί να μπει την Τρίτη 19/2.Το ΤΣΥΠ που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 19/2 συνεννοηθήκαμε με τον κ. Μακρόπουλο να μεταφερθεί την Παρασκευή 22/2 ώστε να μην αλληλοεπικαλύπτονται.
Ευχαριστώ!
Υ.Γ. Με το Σίμονα έχουμε επικοινωνήσει!
Κουτσογιάννης έγραψε:Καμιά αντίρρηση. Πρέπει όμως να ενημερώσετε και τη Γραμματεία της Σχολής απ' την πλευρά σας και εγώ θα το επικυρώσω.
ΔΚ
Επειδή είμαι σχολή θα στείλω στον κ. Μακρόπουλο καθώς και στη γραμματεία όταν γυρίσω σπίτι.