Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Συντονιστής: University Editors
scriptame έγραψε:Σε ποιο κομμάτι κολλάς?Θα την ξεκινήσω και εγώ σε λίγο οπότε θα έχω το νου μου.
kathrin έγραψε:scriptame έγραψε:Σε ποιο κομμάτι κολλάς?Θα την ξεκινήσω και εγώ σε λίγο οπότε θα έχω το νου μου.
καλημερα!δεν εχω καταλαβει εαν οι οριζοντιες γωνιες απ το πινακακι στο γενικο μεσο ορο(α12 και 213),ειναι και οι οριζοντιες βα12 και β213 στο σχημα μου...
epicas έγραψε:kathrin έγραψε:scriptame έγραψε:Σε ποιο κομμάτι κολλάς?Θα την ξεκινήσω και εγώ σε λίγο οπότε θα έχω το νου μου.
καλημερα!δεν εχω καταλαβει εαν οι οριζοντιες γωνιες απ το πινακακι στο γενικο μεσο ορο(α12 και 213),ειναι και οι οριζοντιες βα12 και β213 στο σχημα μου...
εχεις το βιβλιο του Γεωργοπουλου ; Εαν ναι στο τελος εχει μια ασκηση που σου λύνει ολες τις απορίες σχετικά με αυτο το θέμα που ρωτας (ασκηση 3η)
Στο πινακάκι εχεις γωνίες θλάσης ( οδευσης ) και οχι γωνιες διευθυνσης . Την αρχικη γωνια διεθυνσης θα την βγαλεις για αΑ1 απο το 2ο τυπικο και υστερα θα λυνεις οδευσεις . (αυτην την στιγμη τρωω το μεσημεριανό μου αρα με καθε επιφύλαξη ξεπετας )Spoiler: show
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης