Διαφορικές:
Αν θες copy paste το μάθημα πάρε του Πολυράκη.
Αν θες βιβλίο πραγματικά Κορυφαίο και καλό που θα το χρειαστείς και αργότερα σε μερικές διαφορικές (με την προϋπόθεση να διαβάζεις όμως κιόλας

) πάρε Boyce-Diprima. Τα είχα ψάξει και γω
πέρυσι και μου το πρότειναν. Το έψαξα αρκετά πριν το πάρω, το δούλεψα κατα τη χρονιά και τελικά χάρηκα που έκανα αυτή την επιλογή. Μιλάμε για διεθνώς αναγνωρισμένο σύγγραμμα που και καθηγητές που ρώτησα απαντούν ότι είναι "δεν παίζεται, καταπληκτικό". Δεν είναι όμως για 2 μέρες διάβασμα πριν την εξεταστική, that's clear.. ----> editor's choice
Τεχνική Μηχανική ΙΙΙ:
Θα σας τα πει ο παπαδόπουλος, ρώτα και πάρε το εύκολο. Κανένα απ' τα 2 δεν είναι ιδιαίτερα καλό κατα τη γνώμη μου αλλά τουλάχιστον με το εύκολο γράφεις ενώ το άλλο θέλει περισσότερη δουλειά.
Αντοχή των Υλικών:--->> τώρα σώθηκες
Γεωδαισία:
Έχω τα 2 (το 1ο του Πανταζή και το 3ο του Σαββαϊδη) και έχω και μια ιδέα απ' το 2ο του γεωργόπουλου.
Περιγραφή
1,3: Και τα 2 αρκετά αναλυτικά και με επιπλέον στοιχεία. Μάλλον θα έπαιρνα του Πανταζή στο 3ο εξάμηνο και του Σαββαΐδη στο 4ο (γεωδαιτικές εφαρμογές), θα επιμείνω δηλαδή στην επιλογή που είχα κάνει τότε
2: Του Γεωργόπουλου είναι πιο πρακτικό-συνοπτικό και πρέπει να είναι αρκετά καλό απ' ότι μου λένε. Εδώ δυστυχώς δεν μπορώ να σε διαφωτίσω και ίσως αξίζει οπότε ανέμενε και άλλα σχόλια.
Αριθμητική Ανάλυση:
Του σοφιανού-τυχόπουλου είναι χάλια. Διάβαζα από εκεί και είναι τίγκα στα λάθη, με έκανε να χάσω την αξιοπιστία μου στο βιβλίο και να τσεκάρω κάθε τύπο που έχει πριν το χρησιμοποιήσω. Μy opinion: απέφυγέ το (ακόμα και αν φαντάζει καλύτερο-νεότερο απ'τον τίτλο του αλλουνού: "...με βιβλιοθήκη προγραμμάτων και
δισκέτα" )
Στα άλλα 2 δεν ξέρω να σου πω.