Συντονιστής: University Editors
georgekara έγραψε:Παιδια θεματα κανονικης 16' κανεις;
moke1626 έγραψε:Στην τελευταια εξεταστικη θυμαμαι να θεμα με διατμητικες ροες αν δεν κανω λαθος.Υπαρχει καποιος που να ξερει απο που μπορουμε να διαβασουμε ακριβως αυτο το κεφαλαιο ??(εκτος απο σημειωσεις)
fiddlerontheroof έγραψε:Μήπως μπορεί κάποιος-α να μου πει εαν στις ενεργειακές μεθόδους λύσανε ασκήσεις με την μέθοδο του μοναδιαίου φορτίου (όπως κάναμε στη στατική 1) φέτος?γιατί στις σημειωσείς που έχω ενώ έχει τη διατύπωση της αδε από την οποία προκύπτουν τα θεωρήματα,στην λύση ασκήσεων χρησιμοποιούμε μόνο castigliano.
psgi1214 έγραψε:fiddlerontheroof έγραψε:Μήπως μπορεί κάποιος-α να μου πει εαν στις ενεργειακές μεθόδους λύσανε ασκήσεις με την μέθοδο του μοναδιαίου φορτίου (όπως κάναμε στη στατική 1) φέτος?γιατί στις σημειωσείς που έχω ενώ έχει τη διατύπωση της αδε από την οποία προκύπτουν τα θεωρήματα,στην λύση ασκήσεων χρησιμοποιούμε μόνο castigliano.
Εγώ πάλι βλέπω πως κάναμε κάτι τέτοιο στην Πατσαλιά.Αν και μοναδιαίο φορτίο όπως στη Στατική 1 δε θα πέσει γιατί βάζουν πάντα υπερστατικό φορέα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες