Συντονιστής: University Editors
cn_nk έγραψε:απ οσο ξερω εχουν προστεθει στρεψη και λυγισμος. τα αλλα ειναι ενεργειακες μεθοδοι (καστιλιανο και μοναδιαιου), λεπτοτοιχες, πυρηνας, αδρανης περιοχη, ουδετερη γραμμη, διατμηση λογω απλης καμψης, λοξη διατμηση και καμψη με αξονικη δύναμη. αυτα ειναι νομιζω (βασικα αυτα ειναι σιγουρα για το εξτρα δεν ειμαι σιγουρη)
psgi1214 έγραψε:cn_nk έγραψε:απ οσο ξερω εχουν προστεθει στρεψη και λυγισμος. τα αλλα ειναι ενεργειακες μεθοδοι (καστιλιανο και μοναδιαιου), λεπτοτοιχες, πυρηνας, αδρανης περιοχη, ουδετερη γραμμη, διατμηση λογω απλης καμψης, λοξη διατμηση και καμψη με αξονικη δύναμη. αυτα ειναι νομιζω (βασικα αυτα ειναι σιγουρα για το εξτρα δεν ειμαι σιγουρη)
Η στρέψη από μόνη της είναι εκτός ύλης(έχει μεταφερθεί ένα εξάμηνο νωρίτερα στην Τεχν.Μηχανική 2),ενώ ο λυγισμός είναι μέσα.Επίσης μήπως εννοείς λοξή κάμψη αντί για λοξή διάτμηση;Κατά τα λοιπά ακριβώς αυτή είναι η ύλη.
cn_nk έγραψε:psgi1214 έγραψε:cn_nk έγραψε:απ οσο ξερω εχουν προστεθει στρεψη και λυγισμος. τα αλλα ειναι ενεργειακες μεθοδοι (καστιλιανο και μοναδιαιου), λεπτοτοιχες, πυρηνας, αδρανης περιοχη, ουδετερη γραμμη, διατμηση λογω απλης καμψης, λοξη διατμηση και καμψη με αξονικη δύναμη. αυτα ειναι νομιζω (βασικα αυτα ειναι σιγουρα για το εξτρα δεν ειμαι σιγουρη)
Η στρέψη από μόνη της είναι εκτός ύλης(έχει μεταφερθεί ένα εξάμηνο νωρίτερα στην Τεχν.Μηχανική 2),ενώ ο λυγισμός είναι μέσα.Επίσης μήπως εννοείς λοξή κάμψη αντί για λοξή διάτμηση;Κατά τα λοιπά ακριβώς αυτή είναι η ύλη.
ναι σορρυ κεκτημενη ταχυτητα..λοξη καμψη..στρεψη σιγουρα ειναι εκτος?
anddranas έγραψε:καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω εάν έχουν διδάξει φέτος εφαρμογές με διπλή διάτμηση σε διατομές, δηλαδή να έχω ταυτόχρονα Qz και Qy?
psgi1214 έγραψε:anddranas έγραψε:καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω εάν έχουν διδάξει φέτος εφαρμογές με διπλή διάτμηση σε διατομές, δηλαδή να έχω ταυτόχρονα Qz και Qy?
Ναι
anddranas έγραψε:psgi1214 έγραψε:anddranas έγραψε:καλησπέρα παιδιά, ήθελα να ρωτήσω εάν έχουν διδάξει φέτος εφαρμογές με διπλή διάτμηση σε διατομές, δηλαδή να έχω ταυτόχρονα Qz και Qy?
Ναι
Μήπως μπορείς να την ανεβάσεις για να έχουμε μια ιδέα της λογικής, γιατί το βιβλίο του Βαρδουλάκη δεν έχει κάτι αντίστοιχο, και πάλι ευχαριστώ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες