stallion έγραψε:Eπειδη δε μπορω να ακουω απαντησεις του στυλ ''πηγαινε για καφε ή κατσε κοιμησου'' , σε συμβουλευω να παρακολουθεις οσο περισσοτερο μπορεις. Ναι υπαρχουν μαθηματα που μπορεις να τα ''περασεις'' και χωρις να παρακολουθησεις, μαθηματα που μπορει να μη σου λενε τιποτα σαν περιεχομενο και μετα μπορει να σε ταλαιπωρουν χωρις λογο και να μην εχεις παρει οσες γνωσεις σου δινονται . Και επισης αυτοι που τα εχουν βαλει ΜΑΛΛΟΝ κατι παραπανω ξερουν. Και μηχανικους-επιστημονες δε μας κανουν οι στατικες,τα μπετα και η εδαφομηχανικη. Αλλιως ας πουμε οτι θελουμε να γινουμε μηχανικοι ''αγορας'' με 40 μαθηματα και να μην υπερηφανευομαστε για το ''επιπεδο'' της σχολης.
Στο πρώτο διαφωνώ, γιατί το να μην τα παρακολουθώ όλα δεν θα το κάνω για να κοιμάμαι (καλά και αυτό) αλλά γιατί θέλω να βάλω κι άλλες δραστηριότητες μέσα στην καθημερινή μου ζωή κι όχι μόνο σχολή. (επίσης, δεν είμαι πολύ του "ανεβαίνω ζωγράφου για να πάω για καφέ" , τραγικό.

Στο δεύτερο επίσης, διαφωνώ γιατί υπάρχουν πολλά άτομα με κολλημένες αντιλήψεις και αρκετά εγωιστές που να μην θέλουν να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα ξεπεράστηκαν. Υπάρχουν βέβαια και μαθήματα καθαρά για λόγους συμφεροντολογικούς..
Στο τρίτο με βρίσκεις σύμφωνο!