celtic έγραψε:εχω την εντυπωση πως ο Γιαννοπουλος ειχε πει στη ταξη πως απο το 11c στις σημειωσεις του να δωσουμε σημασια μονο στη σελιδα 10! μπορει καποιος να επιβεβαιωσει?
Αυτό μας το είχε βάλει εμάς πέρυσι θέμα θεωρίας για τις λεπτόκορμες.
Συντονιστής: University Editors
celtic έγραψε:εχω την εντυπωση πως ο Γιαννοπουλος ειχε πει στη ταξη πως απο το 11c στις σημειωσεις του να δωσουμε σημασια μονο στη σελιδα 10! μπορει καποιος να επιβεβαιωσει?
celtic έγραψε:και κατι ακομα, στις σημειωσεις του Γιαννοπουλου 13α, σελ 4 και 5 στη 1η δοκιμη βρισκει τη δυναμη του σκυροδεματος Fs2d θετικη, γιατι? αφου ανηκει στη θλιβομενη περιοχη ο πανω οπλισμος...
zwki έγραψε:Γνωρίζει κανείς εαν γίνεται να μειώσουμε τον διαμήκη οπλισμό στρέψης βάζοντας περισσότερους συνδετήρες;και αν ναι,με ποιο τροπο; (επαναληπτική 2012)
Elendil έγραψε:Έχω την εντύπωση πως γίνεται να παίξεις λίγο με την ποσότητα του οπλισμού, μεταβάλλοντας τη γωνία θ με την οποία σχηματίζεται ο θλιπτήρας στο δικτύωμα - επειδή όμως είχα διδαχθεί ΕΚΩΣ κι όχι Ευρωκώδικα και δεν είμαι σίγουρος, καλύτερα να το κοιτάξετε περαιτέρω.
dean έγραψε:συγγνωμη που διακοπτω το ρομαντισμο..ισχυει οτι στην 2η ασκηση του τρεζου τα προσημα ειναι ο,τι να ναι?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες