Συντονιστής: University Editors
kallou έγραψε:στο Dijkstra θα σχεδιασουμε τα κεντροειδη μονο ??
papi έγραψε:πάνω σε αυτό το άσπρο παράθυρο σχεδιάζεις κατά προσέγγιση το δίκτυο σου, βάζεις τους συνδέσμους μεταξύ των κόμβων και βάζεις και το βάρος κάθε συνδέσμου...
strava έγραψε:kallou έγραψε:στο Dijkstra θα σχεδιασουμε τα κεντροειδη μονο ??
Δε σχεδιάζουμε τα κεντροειδή αλλά μόνο τους κόμβους 101-120!papi έγραψε:πάνω σε αυτό το άσπρο παράθυρο σχεδιάζεις κατά προσέγγιση το δίκτυο σου, βάζεις τους συνδέσμους μεταξύ των κόμβων και βάζεις και το βάρος κάθε συνδέσμου...
Οταν λες βάρη εννοείς αποστάσεις?? Εμένα οι αποστάσεις μου βγαίνουν λιγότερο απο ένα 1km αλλά στο Dijkstra όταν σέρνω το βελάκι πάνω στη γραμμή φτάνει μέχρι το 1, οχι πιο κάτω!!
eirini8 έγραψε:Μηπως ξερει κανεις τι ακριβως ζηταει το βημα 10???
stasgsako έγραψε:Ρε παίδες, τα μητρώα απόστασης και χρόνου αφορούν μόνο τα κεντροειδή ή είναι για όλους τους κόμβούς;;;;;
Γιατί στο ερώτημα 8 που ζητάει βελτιστοποίηση χρειάζομαι τις αποστάσεις των κόμβων;;;;;
Έτσι δεν είναι; 'Η εγώ κατάλαβα ότι να ναι;;;
Βζ έγραψε:eirini8 έγραψε:Μηπως ξερει κανεις τι ακριβως ζηταει το βημα 10???
Μιάς και έκανες το βήμα 9 μπορείς να μας φωτίσεις πως γίνεται ο καταμερισμός ζήτησης all or nothing;;
eirini8 έγραψε:Βζ έγραψε:eirini8 έγραψε:Μηπως ξερει κανεις τι ακριβως ζηταει το βημα 10???
Μιάς και έκανες το βήμα 9 μπορείς να μας φωτίσεις πως γίνεται ο καταμερισμός ζήτησης all or nothing;;
Δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω πρεπει να ξερεις την ακριβη διαδρομη που ακολουθει απο κομβο σε κομβο και μετα για καθε συνδεσμο προσθετεις την αντιστοιχη φορτιση την ωρα αιχμης. πχ για το 1-2 αν ακολουθεις τη διαδρομη 104-105-102 προσθετεις την φορτιση της ωρας αιχμης της διαδρομης 1-2 και στο συνδιασμο 104-105 κ στον 105-102. κανεις την ιδια δουλεια και για το πηγαινε κ για το ελα σε 2 διαφορετικες στηλες...ελπιζω να βοηθησα δεν μου ειναι ευκολο να το εξηγησω...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης