Έχει κοιτάξει κανένας την 4η άσκηση;;;
Βγαίνει-συμφέρει να την κάνουμε με συμμετρίες ή όχι;;;;
Συντονιστής: University Editors
Κοκός έγραψε:Reporter έγραψε:Για τα M,Q,N λόγω θερμοκρασιακής μεταβολής πάλι τους δύο ελκυστήρες κόβουμε ή παίρνουμε άλλη τομή λόγω του ελατηρίου? Γενικά ο θεμελιώδης φορέας ως ισοστατικός δεν εντείνεται από θερμοκρασιακή μεταβολή αλλά μόνο παραμορφώνεται...Μήπως παίζει τίποτα άλλο εδώ λόγω του ελατηρίου? Δεν ξέρω κάτι αλλά το λέω για να αποφύγουμε τυχόν λάθη και χάσιμο χρόνου...
Εγώ θα θεωρούσα τις δυνάμεις των 2 ράβδων ως υπερστατικά μεγέθη...![]()
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση (ίσως φανεί χαζή,αλλά είναι διευκρινιστική) :
οι 3 πρώτες περιπτώσεις είναι εντελώς ανεξάρτητες μεταξύ τους,έτσι;;;
Δηλαδή,στο 2ο ερώτημα έχουμε μόνο θερμοκρασίες και στο 3ο μόνο την υποχώρηση και καμία φόρτιση,έτσι;;;
Ουσιαστικά δηλαδή μόνο στο 1ο και 4ο ερώτημα έχουμε το κατανεμημένο,σωστά;;;
Τέλος,το 4ο μπορεί να προκύψει με κάποιον τρόπο ως επαλληλία των 3 πρώτων ερωτημάτων ή πρέπει να το λύσουμε πάλι από την αρχή;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε όλους!!!![]()
![]()
Kouf έγραψε:Κοκός έγραψε:Reporter έγραψε:Για τα M,Q,N λόγω θερμοκρασιακής μεταβολής πάλι τους δύο ελκυστήρες κόβουμε ή παίρνουμε άλλη τομή λόγω του ελατηρίου? Γενικά ο θεμελιώδης φορέας ως ισοστατικός δεν εντείνεται από θερμοκρασιακή μεταβολή αλλά μόνο παραμορφώνεται...Μήπως παίζει τίποτα άλλο εδώ λόγω του ελατηρίου? Δεν ξέρω κάτι αλλά το λέω για να αποφύγουμε τυχόν λάθη και χάσιμο χρόνου...
Εγώ θα θεωρούσα τις δυνάμεις των 2 ράβδων ως υπερστατικά μεγέθη...![]()
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση (ίσως φανεί χαζή,αλλά είναι διευκρινιστική) :
οι 3 πρώτες περιπτώσεις είναι εντελώς ανεξάρτητες μεταξύ τους,έτσι;;;
Δηλαδή,στο 2ο ερώτημα έχουμε μόνο θερμοκρασίες και στο 3ο μόνο την υποχώρηση και καμία φόρτιση,έτσι;;;
Ουσιαστικά δηλαδή μόνο στο 1ο και 4ο ερώτημα έχουμε το κατανεμημένο,σωστά;;;
Τέλος,το 4ο μπορεί να προκύψει με κάποιον τρόπο ως επαλληλία των 3 πρώτων ερωτημάτων ή πρέπει να το λύσουμε πάλι από την αρχή;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε όλους!!!![]()
![]()
Ειναι 3 ξεχωριστα προβληματα, πραγματι( κατανεμημενο,θερμοκρασιακες μεταβολες, δεδομενη υποχωρηση στηριξης). Απλα αν αντιλαμβανομαι σωστα το 4 ερωτημα ζηταει την βυθιση του κομβου 3 για καθε μια απο τις παραπανω περιπτωσεις ξεχωριστα..Αν εχω λαθος διορθωστε με.
TAKISKAR έγραψε:to 3o erwthma nomizw oti dn exei kamia entash o foreas an thewrhsoume tis ravdous ws yperstatika epeidh h orizontia antidrash vgainei mhdenikh isxyei?
to 3o erwthma nomizw oti dn exei kamia entash o foreas an thewrhsoume tis ravdous ws yperstatika epeidh h orizontia antidrash vgainei mhdenikh isxyei?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης