Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2012-13)

Συντονιστής: University Editors

Re: Εφαρμοσμένη Υδραυλική (2012-13)

Δημοσίευσηαπό Alexander » Πέμ, 14 Φεβ 2013 1:44 pm

Αν αυτός ο τρόπος εξέτασης υποτίθεται οτι μας μαθαίνει να λειτουργούμε υπο πίεση και να φέρνουμε αποτελέσματα "σπριντάροντας", τουλάχιστον όσον αφορά εμένα...απέτυχε. Το μόνο που κατάφερνε ήταν να τρέχω και να σκοντάφτω, κάποιες φορές τρώγωντας τα μούτρα μου, κάποιες βγάζοντάς την "καθαρή" με μερικές γρατζουνιές. Να μάθω κάτι απο αυτό, δεν έμαθα. Και δόξα το τζίζους έχω δοκιμαστεί υπο πίεση εκτός σχολής και δε βγήκα ελαττωματικό μοντέλο.
Βλέποντάς το απο έξω μετά απο αρκετό καιρό πλέον, υποψιάζομαι οτι πρόκειται περισσότερο για "τεμπελιά" απο πλευράς καθηγητών στο τι θέματα θα βάλουν και στο πόσο θέλουν να ασχοληθούν με το ζήτημα. No offence πλευρά καθηγητών, ειδικά του τομέα που μου'χαν φερθεί πολύ εντάξει 8-)

Spoiler: show
kliu θέσεις για κάμψεις, όρθια
Alexander Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό swt » Παρ, 15 Φεβ 2013 7:13 pm

Εκφραζω την απορια μου σε ολους αυτους οι οποιοι διαμαρτυρονται για το μαθημα...Σε ποιο αλλο μαθημα της σχολης σας υπαρχουν τοσο καλες σημειωσεις απο τον διδασκοντα...???
Σε ποιο αλλο μαθημα ο διδασκων ειναι σε αμεση επικοινωνια με τους διδασκοντες μεσω του forum???
Σε ποιο αλλο μαθημα δινονται σειρες ασκησεων που βοηθουν στην κατανοηση του μαθηματος και η σοβαρη ενασχοληση με αυτες σου εξασφαλιζει την επιτυχια στις εξετασεις...?
Ο καθενας κανει τις επιλογες του...Παντως ειμαι σχεδον σιγουρος πως ειδικα σε αυτο το μαθημα οποιος ασχολειται ανταμοιβεται...

υστερογραφο: Δεν εχω αναγκη να ''γλυψω'' τον κυριο Κατσαρελη...Εχω περασει και τα ρευστα και την υδραυλικη... :wave:
swt

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό lewis hamilton » Παρ, 15 Φεβ 2013 7:22 pm

swt έγραψε:Εκφραζω την απορια μου σε ολους αυτους οι οποιοι διαμαρτυρονται για το μαθημα...Σε ποιο αλλο μαθημα της σχολης σας υπαρχουν τοσο καλες σημειωσεις απο τον διδασκοντα...???
Σε ποιο αλλο μαθημα ο διδασκων ειναι σε αμεση επικοινωνια με τους διδασκοντες μεσω του forum???
Σε ποιο αλλο μαθημα δινονται σειρες ασκησεων που βοηθουν στην κατανοηση του μαθηματος και η σοβαρη ενασχοληση με αυτες σου εξασφαλιζει την επιτυχια στις εξετασεις...?
Ο καθενας κανει τις επιλογες του...Παντως ειμαι σχεδον σιγουρος πως ειδικα σε αυτο το μαθημα οποιος ασχολειται ανταμοιβεται...

υστερογραφο: Δεν εχω αναγκη να ''γλυψω'' τον κυριο Κατσαρελη...Εχω περασει και τα ρευστα και την υδραυλικη... :wave:

Στην υδρολογία ισχύουν ακριβώς τα ίδια που λες με την υδραυλική. Απλά εκεί δεν κάνει το 72% τις επιλογές του. Και σε άλλα μαθήματα επίσης υπάρχουν τα παραπάνω πλην της επικοινωνίας στο forum. Εδάφη σίδερα μπετά και μαθήματα κατεύθυνσης. Αλλά ούτε εκεί το 72% κάνει τις επιλογές του.
lewis hamilton

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 15 Φεβ 2013 8:32 pm

Το τελευταίο άκυρο.. Όλα τα μαθήματα που αναφέρεις έχουν πολύ μεγαλύτερη λίστα με παλιούς που τα χρωστάνε.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό lewis hamilton » Παρ, 15 Φεβ 2013 9:05 pm

Δεν είπα το αντίθετο. Απλά εκείνο που θέλω να επισημάνω είναι πως όταν καταγράφεται ένα τέτοιο ποσοστό αποτυχίας σε μία μεμονωμένη εξεταστική και σε οποιοδήποτε μάθημα δεν είναι ευθύνη αποκλειστικά των φοιτητών οι οποίοι κάνουν λανθασμένες επιλογές.
lewis hamilton

Δημοσίευσηαπό ili@ » Παρ, 22 Φεβ 2013 10:57 am

Ανακοίνωση για την προβολή γραπτών της Εφαρμοσμένης Υδραυλικής

Λόγω των καιρικών συνθηκών, η προβολή των γραπτών της Εφαρμοσμένης Υδραυλικής μετατίθεται για τις 12.00. Θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί και κάποια άλλη μέρα και ώρα για προβολή.

Εκ της Διευθύνσεως
I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best. Oscar Wilde
ili@ Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό ili@ » Κυρ, 24 Φεβ 2013 8:23 pm

Προβολή γραπτών Εφαρμοσμένης Υδραυλικής

Η προβολή των γραπτών θα συνεχισθεί τη Δευτέρα 25/2 και ώρες 10:00 έως 12:00.

Για να βελτιστοποιηθεί η διαδικασία, παρακαλείστε να έχετε εκτυπώσει και κατά το δυνατόν μελετήσει τις Λύσεις, οι οποίες έχουν αναρτηθεί.

Τ. Κατσαρέλης
(Πηγή: mycourses)
I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best. Oscar Wilde
ili@ Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τετ, 26 Ιουν 2013 2:14 pm

Εν όψει της "έκτακτης εξέτασης" της Δευτέρας, θα επιλύονται απορίες on-line <εδώ> το Σ/Κ :angel:
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 30 Ιουν 2013 6:28 pm

neaoktana έγραψε:Εν όψει της "έκτακτης εξέτασης" της Δευτέρας, θα επιλύονται απορίες on-line <εδώ> το Σ/Κ :angel:

Είναι προφανές ότι, δεν υπάρχουν απορίες (ούτε μία). Καλή επιτυχία αύριο!
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τετ, 03 Ιούλ 2013 2:47 pm

neaoktana έγραψε:
neaoktana έγραψε:Εν όψει της "έκτακτης εξέτασης" της Δευτέρας, θα επιλύονται απορίες on-line <εδώ> το Σ/Κ :angel:

Είναι προφανές ότι, δεν υπάρχουν απορίες (ούτε μία). Καλή επιτυχία αύριο!

Απέραντη θλίψη :sick: :sick: :sick:
neaoktana
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες