από eX-mc » Παρ, 11 Ιαν 2013 10:13 pm
Λοιπόν, σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμα μαζευτήκαμε γύρω στις 10:00 το πρωί έξω από το γεωτεχνικό τομέα και πήγαμε στο γραφείο του κ. Τσιαμπάου, τα άτομα που είναι στη λίστα, και μιλήσαμε με αυτόν (για την ακρίβεια εγώ έφτασα τελευταίος οπότε τις πρώτες κουβέντες τις έχασα να πω την αλήθεια..). Από αυτά που ειπώθηκαν μπορούμε όπως είπαν και παραπάνω, να τα χωρίσουμε σε δύο μέρη. Το νομικό και το οικονομικό. Όσον αφορά το νομικό ο κ. Τσιαμπάος αναφέρθηκε σε υπουργική απόφαση όπως και σε απόφαση του Δ.Σ. αλλά και σε οποιοδήποτε τρόπο (τρύπα) μπορούμε πιθανώς να βρούμε ώστε να είμαστε καλυμμένοι. Ακούστηκαν κάποιες προτάσεις για μια ενέργεια που έγινε σε εκδρομή των υδραυλικών κι ο κ. Τσιαμπάος είπε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία κι έχει τη διάθεση όπως δήλωσε να κάνει ότι μπορεί. Σε καμία όμως περίπτωση αν δεν πάρει αυτή την έγκριση δε μπορούμε να κάνουμε κάτι κι ήταν κάθετος σε αυτό. Το οικονομικό κομμάτι, μας ξεκαθάρισε νομίζω, ότι τα λεφτά πρέπει να μαζευτούν εξ' ολοκλήρου από εμάς με όποιο τρόπο είναι αυτό δυνατό. Με λίγα λόγια, ο Τσιαμπάος σήμερα μου φάνηκε σαφής, πρόθυμος και ρεαλιστής θέλω να πιστεύω.
Από μέρους μας, μαζευτήκαμε αυτά τα 24 άτομα στη συνέχεια σε μια αίθουσα κι αποφασίσαμε να τρέξουμε κι εμείς λίγο την ιστορία επικοινωνώντας σε πρώτη φάση με τον κ. Γκόλια και βγάλαμε μια πιο ευέλικτη ομάδα επικοινωνίας αποτελούμενη από 10 άτομα, ύστερα κι από παράπονα του κ. Τσιαμπάου ότι ήμασταν υπεράριθμοι. Τέλος, πήγαμε στο γραφείο του Γκόλια αλλά όντας μάλλον απασχολημένος μας είπε να τον βρούμε στο γραφείο του τη Δευτέρα στις 12:30. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Υ.Γ. όταν λέω μια 10μελή ομάδα δεν εννοώ προς κατάργησης οσωνδήποτε αποφασίστηκαν στη συνέλευση του έτους, άλλωστε όλοι μαζί αποφασίζουμε τι θα πούμε, σε ποιον και με ποιο τρόπο!
Υ.Γ.2 φυσικά ξέχασα να προσθέσω ότι η συμμετοχή διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο σε μια εκδρομή έτους καθώς αναφερόμαστε σε αριθμό σίγουρα μεγαλύτερο των 100 ατόμων.
Παραθέτω και τη λίστα με την πιο.. "ευέλικτη" ομάδα επικοινωνίας έπειτα πάλι από προσφορά των ίδιων των ατόμων:
- Συνημμένα
-

c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe quiδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.