Συντονιστής: University Editors
QSG έγραψε:Μας είχε πει ο Καρακίτσιος και στα μητρώα μετασχηματισμού να κάνουμε πράξεις γιατί είναι εύκολες
QSG έγραψε:Έχει βρει κανένας μετατοπίσεις στο Θέμα 2? Είναι φυσιολογικές όλες;
Jimmis έγραψε:Όλες οκ εκτος...Απο Δ4=-0.35 μ και Δ11=-1.04 μ ..(ειναι εκει που ενώνονται τα καλώδια με τον φορέα οι κάθετοι βαθμοί ελευθερίας) νομίζω οτι ειναι λαθος ..Αλλα τα άλλα βγαινουν πολύ μικρα φυσιολογικά δηλαδή εκτος απο αυτα..για μοιραστείτε εμπειρίες...(βεβαια ειναι λογικό εκει οι μετατοπίσεις να ειναι οι μεγαλύτερες αλλα Τόσο??)
QSG έγραψε:Jimmis έγραψε:Όλες οκ εκτος...Απο Δ4=-0.35 μ και Δ11=-1.04 μ ..(ειναι εκει που ενώνονται τα καλώδια με τον φορέα οι κάθετοι βαθμοί ελευθερίας) νομίζω οτι ειναι λαθος ..Αλλα τα άλλα βγαινουν πολύ μικρα φυσιολογικά δηλαδή εκτος απο αυτα..για μοιραστείτε εμπειρίες...(βεβαια ειναι λογικό εκει οι μετατοπίσεις να ειναι οι μεγαλύτερες αλλα Τόσο??)
κι εμένα όλες φυσιολογικές εκτός απο αυτές τις 2. Και μάλιστα η Δ5=-2,75 και η Δ11=-3!!μου βγήκαν τα μάτια αλλά δεν βρίσκω που μπορεί να έκανα λάθος. καμία ιδέα κανείς...;
Jimmis έγραψε:
Κοίτα εμενα μου βγήκαν λιγο καλύτερα δηλαδη γυρω 1 μ η μεγαλυτερη. Οταν ξαναμόρφωσα το ολικό μητρώο στιβαρότητας. Γιατι εκανε μπαμ οτι έφταιγε το Kff^-1. είχα ξεχάσει 1 κομβο να προσθέσω αλλα και πάλι δεν είδα τρελη διαφορα..
lucrezia έγραψε:Eγω το ειδα το [kff], και ΕΠΙΜΕΝΕΙ να μου βγαζει Δ11=-1,04 και Δ5=-0,39. Δεν ειναι λιγο περιεργο που εχουμε ολοι στις ιδιες μετατοπισεις προβλημα? Μηπως τελικα λογω δεδομενων βγαινει ετσι?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες