Συντονιστής: University Editors
kliu έγραψε:για τη μεθοδο των παραμορφωσεων θα εχουμε μαζι μας πινακες η θα μας δινουν ο,τι μας χρειαζεται ????
mikeportnoy έγραψε:εχω την εντυπωση πως πρεπει να απομνημονευσουμε τις περισσοτερες περιπτωσεις σε αμφιπακτους/μονοπακτους
buzz7 έγραψε:mikeportnoy έγραψε:εχω την εντυπωση πως πρεπει να απομνημονευσουμε τις περισσοτερες περιπτωσεις σε αμφιπακτους/μονοπακτους
Εχεις δικιο, πρεπει να θυμαστε τις δρασεις που αναπτυσσονται στα ακρα μονοπακτης και αμφιπακτης για μετακινηση και στροφη των ακρων. Δεν ειναι δυσκολο. Αν βρω το βιβλιο θα σας πω και πως τις ειχα απομνημονευσει εγω
Shinden έγραψε:buzz7 έγραψε:mikeportnoy έγραψε:εχω την εντυπωση πως πρεπει να απομνημονευσουμε τις περισσοτερες περιπτωσεις σε αμφιπακτους/μονοπακτους
Εχεις δικιο, πρεπει να θυμαστε τις δρασεις που αναπτυσσονται στα ακρα μονοπακτης και αμφιπακτης για μετακινηση και στροφη των ακρων. Δεν ειναι δυσκολο. Αν βρω το βιβλιο θα σας πω και πως τις ειχα απομνημονευσει εγω
Αφορα την μεθοδο των παραμορφωσεων μονο, αν δεν κανω λαθος...
Κατι αλλο, οταν υπολογιζουμε ροπες σε πολο περιστροφης, εκτος απο τις ροπες που προκαλουνται απο τεμνουσες (στον πολο) μεταφερουμε και συνυπολογιζουμε ΚΑΙ των καθεαυτων ροπων;;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης