Συντονιστής: University Editors
cnstntgrdnr έγραψε:mimika έγραψε:ο μόνος λόγος που δικαιολογεί αυτή τη συνέχεια είναι ότι κάποιοι από εμάς δεν τους αρέσει και πολύ η ιδέα να βοηθηθούμε. Μάλλον για προσωπικούς μαζοχιστικους λόγους. Οπότε η στάση του οφείλεται μάλλον σε πιέσεις από τα παραπάνω ταλαιπωρημένα άτομα.
Γι΄αυτο αμοληστε τα λαγωνικα, βρειτε τους και σταυρωστε τους στο ονομα της κοινωνικης αλληλεγγυης. Μετα, χτιστε και την εισοδο του γραφειου του Λαζοπουλου επειδη δεν σας εκανε τη χαρη...ολο ''αγωνας και παλη'' ειστε, αλλα οταν χρειαζεται να ανοιξετε και κανενα βιβλιο μιλατε μονο για εντατικοποιηση σπουδων, περιορισμο του ελευθερου χρονου και κοινωνικο κανιβαλισμο![]()
Υποκρισια...και αν θελατε ελευθερο χρονο, να σπουδαζατε σχεδιαστες μοδας.
ingenieurin26 έγραψε:Ναι ρε . Κι αν ήσασταν μηχανικαρες θα περνατε πειραματική αντοχή υλικών κι οχι μηχανική συνεχούς. Καλά να πάθετε τεμπέληδες αναρχοαπλητοι. ( καλά έχω λιώσει με αυτό το τόπικ)
ingenieurin26 έγραψε:Ναι ρε . Κι αν ήσασταν μηχανικαρες θα περνατε πειραματική αντοχή υλικών κι οχι μηχανική συνεχούς. Καλά να πάθετε τεμπέληδες αναρχοαπλητοι. ( καλά έχω λιώσει με αυτό το τόπικ)
cnstntgrdnr έγραψε:ingenieurin26 έγραψε:Ναι ρε . Κι αν ήσασταν μηχανικαρες θα περνατε πειραματική αντοχή υλικών κι οχι μηχανική συνεχούς. Καλά να πάθετε τεμπέληδες αναρχοαπλητοι. ( καλά έχω λιώσει με αυτό το τόπικ)
*παιρνατε
giorgos89 έγραψε:cnstntgrdnr έγραψε:ingenieurin26 έγραψε:Ναι ρε . Κι αν ήσασταν μηχανικαρες θα περνατε πειραματική αντοχή υλικών κι οχι μηχανική συνεχούς. Καλά να πάθετε τεμπέληδες αναρχοαπλητοι. ( καλά έχω λιώσει με αυτό το τόπικ)
*παιρνατε
*αναρχοαπλυτοι
cnstntgrdnr έγραψε:ingenieurin26 έγραψε:Ναι ρε . Κι αν ήσασταν μηχανικαρες θα περνατε πειραματική αντοχή υλικών κι οχι μηχανική συνεχούς. Καλά να πάθετε τεμπέληδες αναρχοαπλητοι. ( καλά έχω λιώσει με αυτό το τόπικ)
*παιρνατε
dean έγραψε:Από τα πιο αλλοπρόσαλλα σχόλια που έχω δει στο mqn.. Δεν παίρνει καν σχολιασμό..
Μάλλον δεν έχεις ιδέα για το τι έχει γίνει και δεν έχεις δει ποτέ "project runway"...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης