Συντονιστής: University Editors
Mobious έγραψε:Dboun έγραψε:Mobious έγραψε:12-13!
2η άσκηση
ξ=5/Qεργοταξίου=625/Vμετ=11/Bμετ=15,4/Qεκσκαφέα=339,42/tμετ=6,59/Qοχ=90,14
Κρίσιμος εκσκαφέας:zεκ=2,zox=8 /Απαιτούμενος χρόνος 368h/ κόστος=191,360$
Κρίσιμο όχημα:zεκ=2,zox=7 /Απαιτούμενος χρόνος 396.4h/κόστος=186,308$
β)για το 1ο 13,56 km
για το 2ο 10,25 km
Ευχαριστω πολυ! Κατι τελευταιο..τον Απαιτούμενο χρόνο πως τον βρισκεις, επειδη εως εκει τα εχουμε ιδια αλλα μετα μαλλον εχω κανει καποιο λαθος γιατι μου βγαινουν παραπλησια αλλα οχι ιδια
elcv έγραψε:
Πολλά Μπράβο και ευχαριστώ στον Πέτρο που μου έστειλε τη λύση του 3ου θεματος!!!
elcv έγραψε:Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:elcv έγραψε:Στο Θέμα 2 της κανονικής του 2009-10 το ερώτημα (α) ειναι 65 μηχανήματα,κόστος 0.234 χρ.μον. κ στο (γ) το έργο δεν μπορεί να κατασκευαστεί με μικρότερο κόστος(το αμέσως φθηνότερο ειναι με τα 71 μηχανήματα κ κόστος 0.238 χρ.μον).σωστά?
65 συμφωνώ.
για το ελάχιστο κόστος πήρα για απαιτούμενη συνολική απόδοση, το Ε.Κ.Π. όλων των ωριαίων αποδόσεων. προέκυψαν 383μηχανήματα που δουλεύουν φουλ ωράριο. δεν ξέρω αν είναι σωστό. εσύ πώς το σκέφτηκες?
Δεν καταλαβα για ποιο λογο να παρεις το ΕΚΠ των ωριαιων αποδοσεων.Απο τις ομαδες με τα διαφορα κρισιμα που εχεις,δεν ειναι αρκετο να διαλεξεις την ομαδα εκεινη με το μικροτερο κοστος ανα κυβικο?
elina2_092 έγραψε:Ερωτηση προς οσους δωσανε το πρωι:
Στο θεμα της λειτουργικης αναλυσης το τελευταιο ερωτημα πως το λυσατε??
(που ελεγε για τη βλαβη δυο οχηματων και ζηταγε να βρουμε αν ο εργολαβος θα λαβει την προσθετη αμοιβη κι αν ναι, για ποιο λογο...)
Επισης τα σωστο- λαθος πως τα βαλατε?
elcv έγραψε:Στα Σ-Λ πιστευω οτι το 2ο ηταν Σ (αυτο με την ταλαντωση κ το διακενο εξοδου δεν ήτανκ οσο για το τελευταιο εισαι σιγουρος οτι ειναι Λ? Αν ναι,παρεπεμψε με καπου
Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:
προσωπικά εβαλα Λ,?,Λ,Λ,Λ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες