Συντονιστής: University Editors
Shinden έγραψε:το 108 ως κωδικος στα αρχεια Γιαννοπουλου δεν ισχυει πλεον, γνωριζει κανεις τον νεο κωδικο;
marva έγραψε:ξερει κανεις τον κωδικο για τα αρχεια του γιαννοπουλου?
γιατι το 108 δεν ισχυει
silot έγραψε:καλησπερα
για να ανοιξουμε τις σημειωσεις του Γιαννοπουλου τι κωδικο χρησιμοποιουμε?βαζω τον γνωστο αλλα δεν τα ανοιγει.μηπως εχει αλλαξει κωδικο?
ευχαριστω πολυ
milito έγραψε:ρε παιδια ποιος ειναι ο κωδικος του γιαννοπουλου
spiritually revived έγραψε:τις γραπτες δοκιμασιες 2 και 7 απ το τμημα του τρεζου αν μπορει να ανεβασει καποιος παιδια γτ απ οτι φαινεται δεν τις εχουν και πολλοι.
Ανέβηκε στο panel. Ευχαριστούμε
mike89 έγραψε:Την έχω σκεφτεί και δεν πιστεύω να παίζει να άλλαξαν 2 μέρες πριν την εξέταση.. Πήγες, είδες τα προηγούμενα ποστ, δοκίμασες στους κωδικούς και δεν σου άνοιξε;; Αν είναι έτσι τότε θα κρατήσω τις εξυπνάδες για τον εαυτό μου, αν όχι τότε σκέψου λίγο αυτά που λέω.. Γιατί όπως πάμε σε λίγο δεν θα έχει κανείς την ευχαρίστηση να σου απαντήσει (εσένα και στον καθένα).. Αφού δεν έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις (εννοείται ότι το σέβομαι) και το site είναι η μόνη σου ενημέρωση, θα έπρεπε να σε ένοιαζε ένα παραπάνω για την ομαλή λειτουργία του... Όλα αυτά στα λέω όχι γιατί έχω κάτι μαζί σου ή επειδή ξύπνησα με ορεξούλες πρωί πρωί, αλλά επειδή το βλέπω και από τον εαυτό μου και τους γύρω μου εδώ μέσα. Για πόσο πιστεύεις θα ασχολούνται αυτοί που έχουν τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που κάνει ο καθένας, αν αυτοί που ρωτάνε δεν ασχολούνται στο ούτε καν να δουν στην ίδια σελίδα τι ερωτήσεις έχουν γίνει..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες