Συντονιστής: University Editors
john13 έγραψε:ωραιααα...και πως θα γινει δηλαδη..??το κανατε ηδη μια φορα με την εφαρμοσμενη υδραυλικη δασκαλε τωρα παλι τα ιδια..?? θα μασ πληρωσετε το ταξι 'η τη βενζινη για να ερθουμε..??και να φυγουμε φυσικα..γιατι οταν τελειωνουμε δεν εχει ουτε ηλεκτρικο...καθαρες λυσεις.........
georgette έγραψε:αφου λοιπον μας λετε να παρουμε τη ρεουσα εξουσια,τοτε αυριο δε θα κατεβει κανεις και γραψτε μονο σας!
neaoktana έγραψε:- Ψήφιζα - εμπιστευόμουν: τον τοπικό Πολιτευτή, Δημοτικό παράγοντα, Συνδικαλιστή της Σχολής... Διότι με παραμύθιαζε ότι θα ικανοποιήσει τις (νόμιμες ή παράνομες) προσμονές μου.
- Χειροκροτούσα τη Συνδικαλιστάρα των ΔΕΚΟ και λοιπών Συντεχνιακών Φορέων (βλ. ΤΕΕ), όταν υπερασπιζόταν τα ΔΙΚΑ του προνόμια και με παραμύθιαζε ότι, αν αυτός τα κρατήσει, εγώ θα έχω τουλάχιστον τον κατώτατο (αρκεί να έχω δουλειά βεβαίως).
- Τώρα δεν μπορώ να πάω να "γράψω" και ζητάω τη βενζίνη, το πάρκινκγ, ή το ταξί από τον Κατσαρέλη, το Μαμάση...
- Αύριο - ίσως - δεν θα υπάρχει καν βενζίνη (ή ταξί), αλλά θα εξακολουθώ να απαιτώ ο Κατσαρέλης, ή ο Μαμάσης να με "πάρουν στην ανάταση" και να με πάνε να "γράψω"...
Μήπως; λέω απλώς μήπως: "Πήραμε τη ζωή μας λάθος" http://www.youtube.com/watch?v=v4pT1OVstzQ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες