Υδραυλική Ανοιχτών Αγωγών και Ποταμών (2011-12)

Συντονιστής: University Editors

Re: Υδραυλική Ανοιχτών Αγωγών και Ποταμών (2011-12)

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 09 Φεβ 2012 7:01 pm

Αναρτήθηκε στο mycources το συνοπτικό "τεμάχιο", το οποίο αφορά σε Συμβολές Αγωγών.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 09 Φεβ 2012 7:20 pm

john13 έγραψε:ωραιααα...και πως θα γινει δηλαδη..??το κανατε ηδη μια φορα με την εφαρμοσμενη υδραυλικη δασκαλε τωρα παλι τα ιδια..?? θα μασ πληρωσετε το ταξι 'η τη βενζινη για να ερθουμε..??και να φυγουμε φυσικα..γιατι οταν τελειωνουμε δεν εχει ουτε ηλεκτρικο...καθαρες λυσεις.........

Στην <ΕφΥδρ> δεν ακολουθήσαμε καθαρή λύση, όπως εισηγήθηκα.
Το αποτέλεσμα το λουζόμαστε: Από νύχτα σε νύχτα... και βλέπουμε...
Δυστυχώς, στις παρούσες συνθήκες, όπου η Κοινωνία ( πολύ πριν το Κράτος) έχει χρεοκοπήσει,"η εξουσία κυλάει στους δρόμους *" και εάν περιμένουμε από τον καθένα που κρατάει χειρόφρενο ή διακόπτες κ.λπ. να μας σώσει...
Δεν έχετε χρήματα για ταξί ή βενζίνη; Δύο λύσεις:
1. Εξαναγκάστε αυτούς που κρατάνε τα κλειδιά (χειρόφρενα, διακόπτες...) Δημοσίων αγαθών να τα παραδόσουν στην Κοινωνία, αντί να τα χρησιμοποιούν εκβιαστικώς εναντίον της, δήθεν υπέρ της...
2. Πάρτε τη ρέουσα εξουσία και κάντε κουμάντο.

* Μου αρέσει αυτό... Η Ροή Εξουσίας στους Δρόμους σε Συνθήκες Υπερκρίσιμης Ροής, είναι το επόμενο ΣΟΣ...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό saveapenguin » Πέμ, 09 Φεβ 2012 7:28 pm

Επομένως κ.Neoktana δε θέλετε να γίνουν άλλη μέρα οι εξετάσεις για να μας κάνετε να δραστηριοποιηθούμε και να βγούμε στο δρόμο να διεκδικήσουμε..
Το πάτε πολύ έμμεσα, αλλά και πάλι συγκινητικό.. Τι να πει κανείς..
saveapenguin Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό alkar » Πέμ, 09 Φεβ 2012 7:34 pm

Πάντως εαν οι 39 που ψηφιζουν ΝΑΙ ειναι συναδελφοι υδραυλικοι , τοτε φτανουν και περισσευουν για τα <Ποταμάκια>..τοσοι δεν είναι ούτε οι φετινοί εγγεγραμμένοι.. :lol:
alkar

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Πέμ, 09 Φεβ 2012 7:35 pm

Μπορει να μην μου αρεσει η απεργια -και ειδικα των ΜΜΜ- και να μην την θεωρω "αξιο μεσο παλης" ... (πιο πολυ ταλαιπωρια πολιτων ειναι, παρα κατι αλλο) ΑΛΛΑ επισης,
ΛΥΠΑΜΑΙ βαθυτατα που σ αυτην, την πολυ δυσκολη περιοδο της χωρα μας - υπαρχουν ανθρωποι που "αρνουνται να δειξουν κατανοηση"... και προσπαθουν πεισματικα "να ισιωσουν το γυαλο"... Στην περιπτωση μας και ο γυαλος ειναι στραβος, αλλα και ΕΜΕΙΣ στραβα αρμενιζουμε!
Κριμα!
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό georgette » Πέμ, 09 Φεβ 2012 7:39 pm

αφου λοιπον μας λετε να παρουμε τη ρεουσα εξουσια,τοτε αυριο δε θα κατεβει κανεις και γραψτε μονο σας!
υ.γ.:πως γινεται ολες οι εξετασεις στις αλλε σχολες ν αναβαλλονται και σε μας οχι αυτο ειναι αποριας αξιον,ή οχι?
* Ο Ο' Μπράιαν σήκωσε το αριστερό του χέρι, με την πλάτη του γυρισμένη στον Γουήνστοουν, με τα τέσσερα δάκτυλα εκτεταμένα και τον αντίχειρα κρυμμένο.
-Πόσα δάκτυλα είναι αυτά, Γουήνστοουν;
-Τέσσερα.
-Κι αν το Κόμμα πει ότι δεν είναι τέσσερα, αλλά πέντε, τότε πόσα είναι;
-Τέσσερα.
Η λέξη τέλειωσε με μια κραυγή πόνου. Τζ. Οργούελ "1984"
georgette

Δημοσίευσηαπό phantom » Πέμ, 09 Φεβ 2012 7:46 pm

georgette έγραψε:αφου λοιπον μας λετε να παρουμε τη ρεουσα εξουσια,τοτε αυριο δε θα κατεβει κανεις και γραψτε μονο σας!

:clap: :clap: :clap:
phantom

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 09 Φεβ 2012 7:49 pm

- Ψήφιζα - εμπιστευόμουν: τον τοπικό Πολιτευτή, Δημοτικό παράγοντα, Συνδικαλιστή της Σχολής... Διότι με παραμύθιαζε ότι θα ικανοποιήσει τις (νόμιμες ή παράνομες) προσμονές μου.
- Χειροκροτούσα τη Συνδικαλιστάρα των ΔΕΚΟ και λοιπών Συντεχνιακών Φορέων (βλ. ΤΕΕ), όταν υπερασπιζόταν τα ΔΙΚΑ του προνόμια και με παραμύθιαζε ότι, αν αυτός τα κρατήσει, εγώ θα έχω τουλάχιστον τον κατώτατο (αρκεί να έχω δουλειά βεβαίως).
- Τώρα δεν μπορώ να πάω να "γράψω" και ζητάω τη βενζίνη, το πάρκινκγ, ή το ταξί από τον Κατσαρέλη, το Μαμάση...
- Αύριο - ίσως - δεν θα υπάρχει καν βενζίνη (ή ταξί), αλλά θα εξακολουθώ να απαιτώ ο Κατσαρέλης, ή ο Μαμάσης να με "πάρουν στην ανάταση" και να με πάνε να "γράψω"...

Μήπως; λέω απλώς μήπως: "Πήραμε τη ζωή μας λάθος" http://www.youtube.com/watch?v=v4pT1OVstzQ
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό alexsian » Πέμ, 09 Φεβ 2012 7:55 pm

δλδ τα παιδια που με ρωτανε ΠΩΣ θα ερθουνε αυριο στο Γκινη, να τους πω, ελατε οπως να ναι για την ανατροπη του κοσμου... τλκ το 20% στα ειδικα μισθολογια δεν ειναι και τοσο ατοπο...
alexsian

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό john13 » Πέμ, 09 Φεβ 2012 7:57 pm

neaoktana έγραψε:- Ψήφιζα - εμπιστευόμουν: τον τοπικό Πολιτευτή, Δημοτικό παράγοντα, Συνδικαλιστή της Σχολής... Διότι με παραμύθιαζε ότι θα ικανοποιήσει τις (νόμιμες ή παράνομες) προσμονές μου.
- Χειροκροτούσα τη Συνδικαλιστάρα των ΔΕΚΟ και λοιπών Συντεχνιακών Φορέων (βλ. ΤΕΕ), όταν υπερασπιζόταν τα ΔΙΚΑ του προνόμια και με παραμύθιαζε ότι, αν αυτός τα κρατήσει, εγώ θα έχω τουλάχιστον τον κατώτατο (αρκεί να έχω δουλειά βεβαίως).
- Τώρα δεν μπορώ να πάω να "γράψω" και ζητάω τη βενζίνη, το πάρκινκγ, ή το ταξί από τον Κατσαρέλη, το Μαμάση...
- Αύριο - ίσως - δεν θα υπάρχει καν βενζίνη (ή ταξί), αλλά θα εξακολουθώ να απαιτώ ο Κατσαρέλης, ή ο Μαμάσης να με "πάρουν στην ανάταση" και να με πάνε να "γράψω"...

Μήπως; λέω απλώς μήπως: "Πήραμε τη ζωή μας λάθος" http://www.youtube.com/watch?v=v4pT1OVstzQ

το μονο που δεν καταλαβαινω ειναι η εκδικητικη ειρωνεια........ολες τις αλλες χρονιες ποτε δεν δινονταν μαθηματα υπο τετοιες συνθηκες και τωρα ξαφνικα ανακαλυψαμε την αμερικη......μαλιστα....
john13

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 4ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες