Συντονιστής: University Editors
neaoktana έγραψε:Reporter έγραψε:Reporter έγραψε:Δάσκαλε όταν έχουμε σύνθετη διατομή , όπως φαίνεται σελίδα 103 (σημειώσεις ανοιχτών) το πλάτος Bb είναι το ''κάτω'' πλάτος της μεγάλης (πάνω) διατομής. Έτσι δεν ειναι? Παρ ολ αυτά στην τελευταία εφαρμογή στους ανοιχτούς σελ 156 όπως και σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείτε αυτό το πλάτος αλλά την τιμή του bμικρού για το Βb. Γιατί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!
Έχει μήπως παρατηρήσει κανείς το ίδιο στις λυμένες εφαρμογές στις σημειώσεις του κ. Κατσαρέλη ή μου ξεφεύγει εμένα κάτι? Συγνώμη που ξαναποστάρω απλά μου φαίνεται αρκετά περίεργο και ειναι και η μέρα τέτοια ή μπορεί να μην το είδε ο ίδιος ο δάσκαλος...
Ίσως υπάρχει κάποια ασάφεια στις Σημειώσεις, αλλά τα πράγματα είναι απλά στις ορθογωνικές διατομές: Το Βb=Β.
ingenieurin26 έγραψε:Κάτω κάτω λες;Μετά το ΓΔ (Μέθοδος χωριστών διατομών;) Λες αρχικά.. Έστω ότι η ροή πραγματοποιείται στη μικρή κοίτη ώστε να είναι "γεματη", άρα yo=hμικρο και b=bμικρό. Η μεγάλη κοίτη είναι σαν να μην υπάρχει. Και βρίσκεις ότι τότε η παροχή θα είναι 6,..<8 άτοπο, άρα η ροή γίνεται στη συνθετη διατομή
neaoktana έγραψε:Στις 17:30 θα λείψω (Επιτροπή Ποιότητας, Προτυποποίησης κ.λπ. του ΤΕΕ). Θα επανέλθω αργά για τις τελευταίες απορίες.
k.a. έγραψε:παιδια εχει λυσει κανεις την πρωτη ασκηση ΧΥΖ του ανεβασε ο κυριος κατσαρελης στο my courses???Εχω ξεκινησει με hf4=47.9 και με προβλημα 2 βρισκω Q4 αλλα μου βγαινει f=0,45, V=0,361 που ειναι εντελως εκτος των οριων...οποιος την εχει λυσει ας απαντησει, ειναι επειγον!
k.a. έγραψε:παιδια εχει λυσει κανεις την πρωτη ασκηση ΧΥΖ του ανεβασε ο κυριος κατσαρελης στο my courses???Εχω ξεκινησει με hf4=47.9 και με προβλημα 2 βρισκω Q4 αλλα μου βγαινει f=0,45, V=0,361 που ειναι εντελως εκτος των οριων...οποιος την εχει λυσει ας απαντησει, ειναι επειγον!
neaoktana έγραψε:k.a. έγραψε:παιδια εχει λυσει κανεις την πρωτη ασκηση ΧΥΖ του ανεβασε ο κυριος κατσαρελης στο my courses???Εχω ξεκινησει με hf4=47.9 και με προβλημα 2 βρισκω Q4 αλλα μου βγαινει f=0,45, V=0,361 που ειναι εντελως εκτος των οριων...οποιος την εχει λυσει ας απαντησει, ειναι επειγον!
Λάθος κάνεις! Ξανακοίταξε (ίσως) τις μονάδες! (f=0,0186, V=1,774)
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες