1. Μεταξύ κάποιου επιβεβλημένου και του κρίσιμου (περισσότερα στο 7ο.)
2. Ναι (εάν είναι μεγάλου μήκους και οι δύο αγωγοί).
Συντονιστής: University Editors
sotiris έγραψε:το μηκος συναρμοσης L (σελιδα 86 σημειωσεων) ισχυει και για σαναρμοση τετραγ με τραπεζ (με b1 k b2 τα πλατη των πυθμεων)?
Reporter έγραψε:Δάσκαλε όταν έχουμε σύνθετη διατομή , όπως φαίνεται σελίδα 103 (σημειώσεις ανοιχτών) το πλάτος Bb είναι το ''κάτω'' πλάτος της μεγάλης (πάνω) διατομής. Έτσι δεν ειναι? Παρ ολ αυτά στην τελευταία εφαρμογή στους ανοιχτούς σελ 156 όπως και σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείτε αυτό το πλάτος αλλά την τιμή του bμικρού για το Βb. Γιατί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!
Reporter έγραψε:Reporter έγραψε:Δάσκαλε όταν έχουμε σύνθετη διατομή , όπως φαίνεται σελίδα 103 (σημειώσεις ανοιχτών) το πλάτος Bb είναι το ''κάτω'' πλάτος της μεγάλης (πάνω) διατομής. Έτσι δεν ειναι? Παρ ολ αυτά στην τελευταία εφαρμογή στους ανοιχτούς σελ 156 όπως και σε άλλες παρόμοιες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείτε αυτό το πλάτος αλλά την τιμή του bμικρού για το Βb. Γιατί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση!
Έχει μήπως παρατηρήσει κανείς το ίδιο στις λυμένες εφαρμογές στις σημειώσεις του κ. Κατσαρέλη ή μου ξεφεύγει εμένα κάτι? Συγνώμη που ξαναποστάρω απλά μου φαίνεται αρκετά περίεργο και ειναι και η μέρα τέτοια ή μπορεί να μην το είδε ο ίδιος ο δάσκαλος...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες