poum έγραψε:Καλημέρα!!! Μήπως έχει ακουστεί τίποτα για το ποιος θα βάλει τα θέματα;;
Αρέσει σε όλους μας να μαντεύουμε τι θα γίνει μπας και ελαχιστοποιήσουμε το διάβασμα με πρώτο και καλύτερο εμένα που άμα μου έρθει έμπνευση ότι κάτι δεν θα βάλει,το παρατάω και αντί να αφιερώσω περισ χρόνο για τα άλλα,χαίρομαι,επαναπαύομαι και μπαίνω leoforos gr να δω αν θα παίξει ο μαυρίας.Επειδή όμως το έκανα για χρόνια,παρασκευή θα κατέβω με διάβασμα που προσεγγίζει μπουκοβάλα αντί ναρχίσω τις μαντεψιές πάλι και με βγάλει ο δρόμος προς πάρνηθα να ποντάρω 6αδες στη ρουλέτα.Αν διαβάσεις διαφάνειες μπουκουβάλα και όλα τα θεωρητικά του,είσαι καλυμμένος νομίζω για καββαδά,αν πας σύμφωνα με καββαδά,δλδ μόνο παλιά θέματα,ίσως χάσεις και την εργαστηριακή ερώτηση και κάποια θεωρητικά που βάζει απότι βλέπω(οχι ότι ο Μπουκοβάλας είναι φάντασμα,πολλοί έχουν περάσει μαυτόν).Και επειδή σαυτή τη σχολή έχουμε όλοι εμπειρίες ότι η εξεταστική δεν είναι για το φοιτητή(τρανα προσωπικά παραδείγματα 1)να πηγαίνω γκολια το Σεπτέμβρη που δε κατέβηκε κανείς να δώσει σήραγγες λόγω απεργίας και να μου λέει ας έπαιρνες ταξί(που ούτε ταξί είχε αλλά δεν τον συνέφερε να το πει) και 2)να πηγαίνω μπουκοβάλα στο γραφείο του να γράψω το όνομά μου για το εργαστήριο που δεν ήμουν στην τάξη και χωρίς καν να με ακούσει να μου λέει είσαι πολύ τουρίστας αγόρι μου).Επειδή λοιπόν δεν είναι για εμάς η εξεταστική και συνήθως σκέφτονται αντίθετα από εμάς,προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα βάλει ο Μπουκοβάλας,εύχομαι να πέσω 100% έξω και να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι από εμάς.Κούρασα αλλά αυτή είναι η αλήθεια.