Υπενθυμίζεται η αυριανή συνεδρία επίλυσης αποριών 10:00~12:00 (για όλους).
Θα επιστραφούν και οι Σειρές 3/4, 5 και 6 για το 1ο Τμήμα.
Συντονιστής: University Editors
eX-mc έγραψε:Στις λύσεις της πρώτης προόδου η δύναμη F4 δεν ισούται με γ2*2h*b κανονικά; Γιατί όπως είναι νομίζω λείπει το 2.
omerta έγραψε:eX-mc έγραψε:Στις λύσεις της πρώτης προόδου η δύναμη F4 δεν ισούται με γ2*2h*b κανονικά; Γιατί όπως είναι νομίζω λείπει το 2.
Πρώτα από όλα για να είναι αυτό σου λείπουν κάτι μονάδες..![]()
Είναι όπως λέει γ2xhxhxb γτ παίρνει τη δύναμη από όλο το τετράγωνο και αφαιρείται μετά το τριγωνάκι (F5) για ευκολία.
omerta έγραψε:eX-mc έγραψε:Στις λύσεις της πρώτης προόδου η δύναμη F4 δεν ισούται με γ2*2h*b κανονικά; Γιατί όπως είναι νομίζω λείπει το 2.
Πρώτα από όλα για να είναι αυτό σου λείπουν κάτι μονάδες..![]()
Είναι όπως λέει γ2xhxhxb γτ παίρνει τη δύναμη από όλο το τετράγωνο και αφαιρείται μετά το τριγωνάκι (F5) για ευκολία.
omerta έγραψε:Στην εφαρμογή 5.3.9 σελ 110 , στην εξίσωση ενέργειας (σελ111), γιατί λαμβάνουμε z1=-y1 και z2=0 ; Η υψομετρική διαφορά του πυθμένα δεν το καθορίζει αυτο; Εδώ γιατί το καθορίζει η στάθμη ΄υδατος;
tranikos έγραψε:Μιας και μιλάμε για το τι δεν θα κάνει ένας μηχανικος αυριο οταν θα βγει στην πιάτσα...
ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ καθόλου με τα ρευστα, ένα μάθημα που βάζουν θέματα για καθηγητες και περιμένουν να τα λυσουν φοιτητες 2ου έτους.
ΜΠΟΥΡΔΕΣ 2ου έτους δλδ που δεν θα ξαναδουμε ΠΟΤΕ στην ζωη μας. Τοσο απλά είναι τα πράγματα...
neaoktana έγραψε:tranikos έγραψε:Μιας και μιλάμε για το τι δεν θα κάνει ένας μηχανικος αυριο οταν θα βγει στην πιάτσα...
ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ καθόλου με τα ρευστα, ένα μάθημα που βάζουν θέματα για καθηγητες και περιμένουν να τα λυσουν φοιτητες 2ου έτους.
ΜΠΟΥΡΔΕΣ 2ου έτους δλδ που δεν θα ξαναδουμε ΠΟΤΕ στην ζωη μας. Τοσο απλά είναι τα πράγματα...
Μιας και μιλάμε για το ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ένας Μηχανικός (με Μ Κεφαλαίο βεβαίως...) αύριο όταν θα βγει στην πιάτσα...
Τα θέματα της εξεταστικής το έλαβαν υπόψη...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης