Συντονιστής: University Editors
thev έγραψε:καλησπερα!! δηλωσα απο ανταλλαγη το βιβλιο νουτσοπουλου-χριστοδουλου και μου εφεραν 1 εκδοσεων του πολυτεχνειου 1996, μου ειπαν κπ αλλοι που το πηραν απο τις εκδοσεις οτι διαφερει στο παχος και το εξωφυλλο... μηπως γνωριζει κπ αν υπαρχει διαφορα και στο περιεχομενο???
ballet έγραψε:thev έγραψε:καλησπερα!! δηλωσα απο ανταλλαγη το βιβλιο νουτσοπουλου-χριστοδουλου και μου εφεραν 1 εκδοσεων του πολυτεχνειου 1996, μου ειπαν κπ αλλοι που το πηραν απο τις εκδοσεις οτι διαφερει στο παχος και το εξωφυλλο... μηπως γνωριζει κπ αν υπαρχει διαφορα και στο περιεχομενο???
Το'χω τσεκάρει κι εγώ και το βιβλίο που έχεις δεν έχει διαφορά από αυτό που παίρνουμε τώρα!Οι σελίδες, ο αριθμός τους και το περιεχόμενο δεν αλλάζουν.
neaoktana έγραψε:ballet έγραψε:thev έγραψε:καλησπερα!! δηλωσα απο ανταλλαγη το βιβλιο νουτσοπουλου-χριστοδουλου και μου εφεραν 1 εκδοσεων του πολυτεχνειου 1996, μου ειπαν κπ αλλοι που το πηραν απο τις εκδοσεις οτι διαφερει στο παχος και το εξωφυλλο... μηπως γνωριζει κπ αν υπαρχει διαφορα και στο περιεχομενο???
Το'χω τσεκάρει κι εγώ και το βιβλίο που έχεις δεν έχει διαφορά από αυτό που παίρνουμε τώρα!Οι σελίδες, ο αριθμός τους και το περιεχόμενο δεν αλλάζουν.
Ακόμη και κάποια - ελάχιστα - τυπογραφικά σφάλματα παραμένουν... Θα σας τα επισημάνουμε στο μάθημα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης