Αναρτήθηκε στο mycources η Λύση της 1ης Σειράς.
Naná Vasconcelos - "Aquela do Milton"
http://www.youtube.com/watch?v=1sA6MfB1 ... 47E2A2DFCD
Συντονιστής: University Editors
irine έγραψε:Έχω μια (μαθηματική) απορία:ο τροπος που εχει αναπτυχθει η παρασταση (V*αναΔ)*u στη σελιδα 65 του βιβλιου στη σχεση 3.11 δεν ειναι σαν να ειχαμε αναπτυξει την παρασταση V*(αναΔ*u) ..το ιδιο και για τη σχεση 3.13 ?? Τι κανω λαθος στις πραξεις???
Με αλλα λογια, εχει σημασια το αν θα βαλω το διανυσμα (ή το μονομετρο μεγεθος) πριν ή μετα το αναΔ για να εχω το εσωτερικο τους γινομενο???
Reporter έγραψε:irine έγραψε:Έχω μια (μαθηματική) απορία:ο τροπος που εχει αναπτυχθει η παρασταση (V*αναΔ)*u στη σελιδα 65 του βιβλιου στη σχεση 3.11 δεν ειναι σαν να ειχαμε αναπτυξει την παρασταση V*(αναΔ*u) ..το ιδιο και για τη σχεση 3.13 ?? Τι κανω λαθος στις πραξεις???
Με αλλα λογια, εχει σημασια το αν θα βαλω το διανυσμα (ή το μονομετρο μεγεθος) πριν ή μετα το αναΔ για να εχω το εσωτερικο τους γινομενο???
Την ίδια απορία έχω κι εγώ και μάλλον δεν πρόκειται για τυπογραφικό γιατί επαναλαμβάνεται συνέχεια η ίδια σχέση...Αν μπορεί ο δάσκαλος ας μας διαφωτίσει...
lucrezia έγραψε:Ευχαριστώ! Το νόμιζα εκτός αφού νομίζω δεν είχαμε σχετική άσκηση στις σειρές 1 και 2...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης