Eϊναι η γνωστή μέθοδος του ανεμιστήρα !!! Είναι και της εποχής δλδ Ότι μένει πάνω στο γραφείο περνάει, ότι πέσει πάει για Σεπτέμβρη...
Γίνε ό,τι θέλεις. Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος... Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου. Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις. Ένας χρήσιμος ηλίθιος! Αλκυόνη Παπαδάκη
Όχι αν θυμάμαι καλά... Ας με διορθώσει όποιος θυμάται κάτι διαφορετικό.
Γίνε ό,τι θέλεις. Ένας ονειροπόλος, ένας ανένταχτος, ένας αραχτός, ένας ερευνητής, ένας ακτιβιστής, ένας ανύπαρκτος, ένας θεατής, ένας δάσκαλος... Γίνε ό,τι γουστάρεις ρε παιδάκι μου. Εγώ μαζί σου. Μόνο αυτό, που προσπαθούν με τόσο πείσμα να σε κάμουν, πρόσεξε να μη γίνεις. Ένας χρήσιμος ηλίθιος! Αλκυόνη Παπαδάκη
Όσων αφορά την ύλη των μερικών διαφορικών εξισώσεων, ποια κεφάλαια έχουμε από το βιβλίο του Κραββαρίτη-Παντελίδη (όχι από τις μιγαδικές)?
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή. Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας (καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
troliarhs έγραψε:Μετασχηματισμός Laplace είναι μέσα στις μερικές??
Aν δεν απατωμαι, μετασχηματισμος Laplace ειναι στις Δ.Ε. , στις ΜΔΕ ειnai ο μετασχηματισμος του Fourier ..... Το μονο σχετικο με laplace στις ΜΔΕ ειναι η εξισωση Laplace σε πολικες συντεταγμενες...
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)