Συντονιστής: University Editors
Jimmis έγραψε:Απο περιεργια παιδια εσεις τι και πως θα διαβασετε?Εννοω γκαρουτσο-βιβλιο ,γκαρουτσο σκετο,βιβλιο σκετο.Επισης κατα ποσο πιστευετε οτι να λυσεις τις 3 σειρες ασκησεων θα βοηθησει και στο να καλυψεις καλο μερος της υλης.Ευχαριστω!
txc έγραψε:eX-mc
Με μια ματια σε τοπικ αλλων ετων βλεπω οτι η υλη διαμορφωνετε αναλογα με το τι εχει διδαχθει.Εγω δεν εχω παρακολουθησει οποτε δεν ξερω να σου πω ακριβως.Για μενα μονο σιγουρο κριτηριο ειναι τα παλια θεματα.Οποτε με μια ματια εκει βλεπω οτι σχεδον παντα πεφτει:
1 ασκηση για λυση γραμμικου συστηματος (κυριως Gauss-Siedel ή Jacobi)
1 λυση ολοκληρωματος κ σφαλμα (πιο συχνα Simpson ή καμια τραπεζιου)
1 με εξισωση και υπολογισμο ριζας με καποια μεθοδο (και Newton-Raphson βαζουν και επαναληπτικες και απ ολα)
και τωρα βαζουν και μια που μπορει να ειναι θεωριας,καποια αποδειξη..
μπορει να ειναι μια διαφορικη εξισωση..
καποιο πολυωνυμο σε μορφη Newton,Lagrange ..
ή δεν ξερω κ εγω τι αλλο μπορει να σκεφτουν.. μη γραμμικα συστηματα ισως αν εχουμε διδαχθει.
Αυτα ειδα εγω περιπου οτι πεφτουν.![]()
Επειδη ομως διαβαζω απο Γκαρουτσο δεν εχω αποψη για τα αλλα.Το βιβλιο του Τυχοπουλου το εχω κοιταξει για τις αποδειξεις και τιποτα αλλο..(τις οποιες καποιες εχει κι ο Γκαρουτσος).Αν δεν γινει καμια μεγαλη αλλαγη φετος δεν νομιζω οτι ειναι τραγικος ο Γκαρουτσος και πιστευω θα βοηθησει...τουλαχιστον στα βασικα.
Τωρα για την υλη αφου δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση οτι ειπωθηκε στο μαθημα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες