Ρε συ, αν η εξέταση είναι παρόμοια με οικοδομική τότε η πινακίδα είναι μάλλον υπερβολή. Το λέω γιατί έτσι έλεγαν και στην οικοδομική αλλά δεν χρειαζόταν..
c'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui
ρε παιδια και χαλαρα.Οτι ηθελαν στο σχεδιο μας το εξετασαν.Τωρα θελουν να δουν αν ξερουμε να κανουμε κανα ξυλοτυπο,καμια κατοψη ρυσεων.Συμφωνω με Ex-mc.Παντως και με σκετα τριγωνα και χαρακα και διαβητη και μπομπα(ο μικρος διαβητης) μπορεις να σχεδιασεις τα παντα νομιζω.
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder! Mickey Goldmill Rocky (1976)
Μου είχαν πει βέβαια ότι έχει ζητηθεί και οργάνωση να το πω, ταξινόμηση να το πω, σχέση χώρων θα το πω για περιπτώσεις όπως ένα σούπερ μάρκετ(;;). Ας επιβεβαιώσει κάποιος αν έχει ακούσει κάτι παρόμοιο!
c'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui
''Θέμα επαναληπτικής 2010-2011 (δόθηκε από πίνακος) : Έχετε ένα χώρο 20Χ10m, διαμορφώστε ένα μίνι-μάρκετ. Η είσοδος είναι από τη μικρή πλευρά. Δώστε μία κάτοψη και μία τομή. (Κλίμακα 1:50 ή 1:100 κατά βούληση ανάλογα με το χαρτί που έχετε (Α3 ή Α4))'' αυτό νομίζω λύνει την απορία σου!!
καλησπερα! μπορει να μου πει καποιος πως βγαινουν τα σχεδια δηλ απο την κατοψη η οψη σωστα?? και ητομη απο πυ βγαινει?? ευχαριστω! α! και αυριο ειπε ο κ. Τζουβαδακης και πινακιδες...
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)