από eX-mc » Δευτ, 14 Ιαν 2013 2:17 am
Θυμάμαι είχα ρωτήσει κι εγώ για επιπλέον μαθήματα αλλά δε θυμάμαι αν μου είπαν ότι πρέπει να περάσω το πρώτο εξάμηνο ή έτος, ρωτάς στη γραμματεία και το ξεκαθαρίζεις αυτό. Το σίγουρο είναι ότι από εύδοξο δικαιούσαι μέχρι 8 βιβλία/εξάμηνο οπότε σε "αναγκάζει" να έχεις και 8 μαθήματα. Επίσης, εάν πάρεις ένα μάθημα μέσα στο κανονικό εξάμηνο σίγουρα μπορείς να το δώσεις και τον Σεπτέμβρη. Να ξέρεις όμως, ό,τι περνάς Σεπτέμβρη δε σηκώνει βελτίωση.
Γενικά δε ξέρω αν θα στο συνιστούσα όχι τόσο γιατί είναι δύσκολο το 2ο εξάμηνο, σίγουρα το 4ο είναι πιο δύσκολο..αλλά δε γλιτώνεις κάτι συνταρακτικό, εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια.
Το μάθημα που θα σου πρότεινα κι ίσως είναι το λιγότερο συνδεδεμένο με προηγούμενα είναι οι Δομικές Μηχανές που είναι κυρίως διάβασμα και δε χρειάζεται σοβαρή παρακολούθηση. (έχουν μικρή σύνδεση με τα Τεχνικά Υλικά που τα έχεις έτσι κι αλλιώς στο 2ο εξάμηνο)
Άποψη μου, εάν είσαι και λίγο τρελιάρης, θα μπορούσες να μπεις ακόμα και Στατική Ι αν σκεφτείς ότι ο καθηγητής εκεί ξεκινάει από το 0 και οι μηχανικές είναι οριακά άχρηστες σε αυτά που σου έχουν δώσει. Αλλά θέλεις διάβασμα.
Υ.Γ. εντάξει, ξέχασα και τα αγγλικά φυσικά που μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά συμμετέχουν στο βαθμό όσο οποιοδήποτε άλλο μάθημα οπότε διάβασμα!
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe quiδεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.