Συντονιστής: University Editors
kritikos έγραψε:http://users.civil.ntua.gr/papadrakakis/gr/courses/u_statics_3.html δινεται κατω κατω στα βοηθηματα
newkidontheblock έγραψε:lol έγραψε:Καλησπερα!Εχω μια απορια..υπαρχει περιπτωση να μην χρειαστει να βαλουμε σιδερα στην στηριξη Β(του οροφου)?Εμενα για παραδειγμα μου βγηκε οτι χρειαζομαι 0,45.. παραπανω απο τα σιδερα των πλακων..
περιεργο μου φαινεται! εγω πρωτη φορα το ακουω! ειναι σιγουρο οτι οι υπολογισμοι για ροπες και οπλισμους εχουν γινει σωστα?
recon έγραψε:martin έγραψε:ρε παιδιά τα μήκη που μας δίνονται στα ατομικά δεδομένα είναι μήκη που αντιστοιχούν σε αποστάσεις από παρειά σε παρειά στήριξης ή θεωρητικά ανοίγματα πλακών?αν τα πάρουμε όπως μας τα δίνει το σχέδιο δεν θα χρειαστεί να αφαιρέσουμε για κάθε πλάκα -0,25-0,25/2?
τα μηκη που δινονται ειναι αυτα που φαινονται και στο σχεδιο. εμεις πρεπει να βρουμε τα θεωρητικα ανοιγματα, αφαιρωντας απο καθε πλακα 0,25/2 (φυσικα οχι για τις προβολους)
woody_alex έγραψε:recon έγραψε:martin έγραψε:ρε παιδιά τα μήκη που μας δίνονται στα ατομικά δεδομένα είναι μήκη που αντιστοιχούν σε αποστάσεις από παρειά σε παρειά στήριξης ή θεωρητικά ανοίγματα πλακών?αν τα πάρουμε όπως μας τα δίνει το σχέδιο δεν θα χρειαστεί να αφαιρέσουμε για κάθε πλάκα -0,25-0,25/2?
τα μηκη που δινονται ειναι αυτα που φαινονται και στο σχεδιο. εμεις πρεπει να βρουμε τα θεωρητικα ανοιγματα, αφαιρωντας απο καθε πλακα 0,25/2 (φυσικα οχι για τις προβολους)
γτ οχι για τους προβολους ? στο πακτωμενο προβολο το θεωρητικο ειναι ιδιο με το καθαρο ανοιγμα
και το Lπροβ που δινεται και φαινεται στο σχημα δε ειναι το καθαρο
αρα θα αφαιρεσουμε μιση μεσσαια δοκο (0,25/2 ???)
πειτε μου και κατι αλλο . διαστασεις υποστηλαματων εχει πει ? χρειαζονται στα ανοιγματα των δοκων
woody_alex έγραψε:πειτε μου και κατι αλλο . διαστασεις υποστηλαματων εχει πει ? χρειαζονται στα ανοιγματα των δοκων
woody_alex έγραψε:στη πλακα δε επηρεαζει η μπατικη τοιχοποιια
στα δοκαρια που μας ζητειται να υπολογισουμε δε παιζει ρολο η μπατικη τοιχοποιια
τι θα την κανουμε δε ξερω ...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες